Flora Rainbow LED skjorta som är rörelse aktiveratLyser som en galax med detta blinkande LED skjorta som lyser upp när du flyttar! Denna skjorta sätter mörkret lågor med 19 lysdioder och 8 olika LED-färger!

Inspiration

Jag blev inspirerad av en annan instructable - Fiber Optic klänningen för detta projekt. Istället för att använda fiberoptik ändå, ville jag använda RGB-lysdioder. Jag var också inspirerad av Leidys kam gelé eftersom denna särskilda maneter lyser likt en regnbåge LED strip. Jag ville att rainbow kvalitet, men jag ville att det skulle vara ännu mer organiska titta och inte har alla lampor i en rak linje eller grid mönster. Jag bestämde mig för att jag ville köpa min lysdioder från Adafruit och efter lite forska på deras webbplats, jag kom över sina fantastiska wearable projekt. De har en ledde ljus kjol projekt och det var detta projekt som jag tog min kunskap från många. Jag har märkt att de flesta LED kläder är klänningar och kjolar. Jag såg inte en LED skjorta så jag ville skapa en tröja eftersom det inte verkade som något som var så vanligt.

Översikt

Jag har velat skapa ett slags "wearable art" eller unika kläder för ett tag nu och så genom skapandet av detta ljus skjorta jag har väldigt glada och motiverade. Sy alla 3 anslutningar ner alla 19 lysdioder var massor av arbete. Jag skulle tillbringade två hela dagar sy alla anslutningar, men jag tog min tid vara säker på att allt fungera.

Trots min försiktig sömnad, hade jag några dåliga anslutningsproblem och efter balla ur lite om att ha frågor ju då sätta i sömnad, jag lugnat sig och kunde enkelt åtgärda mina problem. Dålig anslutning var min största hindret och verkligen det var inte något så illa. Jag gjorde några dumma misstag längs vägen också, men det var inget jag var inte kunna lätt fixa eller fånga.

Medan jag hittade många bra tutorials för detta projekt, jag började förlora spår med vilken läraren sa vad så när jag var tvungen att referera ett vissa steg att se till att jag gjorde det rätt det tog några jakt att hitta den exakta handledning som nämnde det steget. Så även om mitt projekt är liknar andra LED wearable projekt, jag hoppas att detta blir en bra heltäckande guide så att du inte har att gå överallt att hitta all information och jag hoppas också att jag svara på några frågor eller Visa några bilder som andra tutorials underlåtit att nämna eller Visa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Håll oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat Sprinkler

Tror de lokala djur att din gräsmatta är deras personliga toalett? Hålla ninja mördare försöker smyga in i ditt hus? Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infr...

Raspberry Pi rörelse aktiverat Transparent skrikande Ghost för Halloween

Hälsningar. Tänk med mig eftersom detta är min första Instructable. Men jag har byggt denna effekt för senaste Halloween och har haft några ganska bra resultat med den. Så jag tänkte jag skulle dela.Videor och bilder av min test setup för denna effek...

555 RGB Rainbow LED Driver (inte med en 4029)

| A_Teacher |OK, är så såvitt jag kan säga, detta ett unikt varumärke NEW design.Ringer alla rymdkadetter: Som ett sätt att motivera folk att göra projektet, för närvarande ger jag bort en 3 månaders Instructables Pro medlemskap till den första perso...

Adafruit Flora NeoPixel LED Ring hörlurar mod

Wearable Arduino mod för dina hörlurar. Icke-invasiv förfarande för hörlurar som inte har plats inuti drivrutiner eller du vill inte hacka sönder din hög slut burkar.Adafruit sätta bara ut en handledning för att lägga till mönster blinkande LED-lampo...

RAINBOW LED LANTERN ROLIG TID!

Hello! Jag bara wana säger att detta är min första instructable så gå lätt på mig.Den standard LED lantern kan vara användbart ibland genom att ge ljus och inte förbrukar mycket energi, men det är lite tråkigt. Så försöker vi att krydda upp det med l...

Rainbow LED Papperspress

bygga en fascinerande och underhållande Papperspress med lampor som långsamt ändrar färg. Detta projekt bäddar in en enkel krets som består av nio färg förändrade lysdioder i en Papperspress gjord av epoxiharts. Att bygga banan kräver mycket grundläg...

Hur man gör en DIY LED-projektor som små

jag varit arbetar med detta för om en tid. Jag gillar att göra tunnar som inte är dyrt men gör jobbet av något mycket dyrare. Jag tror på denna webbsida kan du hitta massor av människor gör samma sak, och det är verkligen bra för oss alla.Se mer cool...

DIY LED-projektor som Multimedia (video manuell)

I detta Instructable Visa jag dig hur man gör en LCD-projektor med LED som ljuskälla. Jag försökte göra videor av allt så det är lättare att följa stegen.Este Instructable esta sv versión en EspañolSe fler coola projekt på min blogg.Efter att min för...

High Power RGB LED Moodlamp som synkroniserar med Philips nyans

i detta instructable huvudfokus ligger på den programvara som jag har skapat - inte så mycket på maskinvarusidan. Du behöver inte använda en hög effekt ledde till detta, kan du använda varje RGB - LED du.Den "High Power RGB LED Moodlamp" är en h...

Hur man gör en ledande kardborrband LED armband som lyser upp när du lägga det på

denna video visar hur man gör en LED armband som lyser upp när du sätter det. Gjorde på MakerKids (en av de enda makerspaces för barn i världen) av co verkställande direktör Jennifer Turliuk. www.makerkids.ca...

Hemlig rörelse aktiverat ghost projektor (AKA BOO rutan)

jag hade en ledig helg och beslutade att jag skulle dra något tillsammans för Halloween i år med alla bitar och bobs jag hade liggande. Detta är vad jag kom med! Det är i grunden en enkel laser projektor vilka projekt en bild på en vägg samtidigt sän...

Rörelse aktiverat utomhusbelysning

belysning är en av de viktigaste aspekterna av ditt hem eller företag. Men att av och på hela tiden är jobbigt, för att inte nämna energin går till spillo när du, oundvikligen, glömmer att stänga av dem för natten. Det är därför rörelse aktiverat bel...

Rörelse aktiverat Halloween Spider

vi kör en särskild serie av anpassade Instructables för Ace Hardware, en annonsör på Instructables. Detta är först av tre awesome projekt har vi skapat interna med delar från vår lokala Ace butik.Jag ville skapa en motion-aktiverat spindel att sätta...

Rörelse aktiverat ghost prop

Detta är en rörelse aktiverat prop som du kan placera var som helst med ett vägguttag.Det kommer att lysa med svart ljus och PIR-sensorn med arduino utlöser reläet för att sätta ljuset på.Steg 1: Elektronisk mekanism Material som behövsArduino unoPIR...

Påminnelse låda - rörelse aktiverat inspelade meddelande spelare

jag ville ha en enhet som jag kunde använda för att hjälpa mig komma ihåg saker eller tvinga mig att öva att komma ihåg saker. Så jag byggde denna påminnelse låda som är helt enkelt en röstinspelning modul kopplad till en PIR (passiv infraröd sensor)...

Rörelse aktiverat lysdioder

i denna tutorial kommer jag visa dig hur du skapar rörelse aktiverat lysdioder som kommer att utlösas av en Parallax PIR-sensor och kontrolleras av en Arduino Uno. Detta projekt kan ha praktiska tillämpningar som nattbelysning för trappor, gångbryggo...

Squirt - Arduino, rörelse aktiverat vattenkanoner

spruta är vattenkanon rörelse aktiverat genom att använda Arduino.Detta var avsedd för användning i trädgården men eftersom det är vinter vi testade det i badrummet. Det fungerar!True motion tracking är dyrt och komplicerat så detta system aktiveras...

Rörelse aktiverat Random Music Player

detta projekt kom att vara för alla de rätta orsakerna, leenden, skratt och dela lycka med andra. Jag känner mig välsignad att arbeta med en fantastisk familj och grupp människor som vardagliga generöst dela, gör och inspirera andra i den kreativa pr...

Rörelse aktiverat släppa spindel, låg kostnad, ingen programmering

i detta Intstuctable jag ska visa dig hur man gör en mycket enkel rörelse aktiverat spindel som droppar snabbt och startles alla som går under, sedan dras in. Jag designade detta är en billig och praktisk elektronik projekt som en nybörjare kan göra....