Förhindra skållning dusch när spola toaletten

Målet med denna kompatibel är att visa dig gratis sätt att minimera påverkan att spola toaletten har på din dusch vattentrycket och temperaturen swing som kommer med det.

Det finns dyrare alternativ som involverar replubming, men detta är en enkel och gratis lifehack alla kan göra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man installerar en dubbla spola toaletten - Build.com

Milano Rosan av Build.com tar dig genom den stegvisa processen att installera din nya dubbla WC.Kolla in fler av våra "hur att" på vår youtube sida under fliken "hur att"....

Spara vatten! Konvertera din befintliga toalett i en vattenbesparande dubbla spola på 10 minuter

konvertera din befintliga toalett i en dubbla spola toaletten med inget annat än en låsmutter nylon.Att göra en instructable för detta var en eftertanke, så jag ber om ursäkt för att inte ha steg för steg bilder.I somras bestämde jag mig att försöka...

Spara vatten: 2 skede toalett spola

människor nuförtiden vänder sig gröna. Och det inte från gas station deli. Så är här en liten sak du kan göra i ditt hem väderinformation du äger eller hyr som du kan göra för att bevara våra dyrbara vattnet. Nyare (dvs. mer exspensive) toaletter kom...

Lägga till en dusch i din toalett

har jag fått din uppmärksamhet? Det är inte vad du tänker - och om du har barn i blöjor du kanske undrar varför du inte gjorde det förr!Engångsblöjor är mycket hårt på miljön. Det är därför min fru och jag använder tygblöjor. Istället för att skicka...

Badrum vatten spruta / bidé

jag har sett många bilder och tutorials flyter runt på internet som visar hur man gör en "trasa blöja spruta" och jag beslöt att göra en själv.Jag byggde detta som en trasa blöja spruta för min fru så hon kunde skölja tygblöjor i toaletten utan...

Internet av saker toalett inlagda händelser till molnet (Raspberry PI)

Internet av saker toalett inlagda spola händelser och toalettpapper rulle förändring ut händelser till Google Drive kalkylblad.Hur fungerar det? – Ett akvarium flytande nivågivare flottör känner WC tank nivå; spolning sänker stänger växeln. En foto c...

Hur man minska kostnaderna, rädda världen, och må bättre om dig själv

fattigdomsgränsen i USA är flytande strax över $10.000 för en enda person. Tyvärr är detta mycket högre än för global fattigdom. Jag säger "tyvärr" eftersom det betyder att oavsett hur hårt vi har det just nu, det finns miljontals människor på a...

Colonic bevattning styrelsen

inser jag att colonic bevattning är fortfarande lite kontroversiell, och inte alla är redo att ta emot information i ämnet. Men personligen har jag funnit det hjälp, som har andra människor jag känner, så detta erbjuds för dem som har ett intresse. M...

10 ovanliga användningsområden för Coca-Cola

Detta Instructable listar tio av många ovanliga användningsområden för välkända soda kallas Coca-Cola.Steg 1: Ren en toalettstolen Häll koks i skålen. Häll den runt kanten så den flyter över fläckar runt insidan av skålen.Låt det sitta i minst och ti...

En bättre värld (en världen fred dag perspektiv)

21 september är reconized av Förenta nationerna som internationella fredsdagen:http://www.un.org/en/Events/peaceday/Som sådan, trodde jag jag skulle ta en stund och dela med dig några steg som du kan mycket väl leda er själva och världen i allmänhet...

Hemlagad hundmat, glutenfri

hög kvalitet kommersiella hundfoder är dyrt. En 35 pund påse av Science Diet, är exempelvis nära $50. Och för pengarna får du sådana välsmakande ingredienser som kyckling biprodukt måltid, pulveriserad cellulosa, majsglutenmjöl, sojamjöl, kyckling le...

Cell phone Desktop Stand

Jag var tänkande i stället för min telefon bara ligger på mitt skrivbord / PC Station, jag kan göra en monter för att stötta min telefon, så bort jag gick till garaget och på mindre än 10 minuter kom jag tillbaka med en A ram stil stå ganska grundläg...

Hur man bygger en blöja spruta

om du tyg-diapering din wee en, du ganska van att bli kallad en Lom. Om du planerar att bygga din egen blöja spruta, kan du lägga till minst en ytterligare person folk som tror att du är galen, VVS associate(s) på din lokala hem förbättring butik.Det...

Spara (lite) vatten med en 3D tryckta toalett sjunka!

Inte länge sedan jag såg en instructable om hacking en toalett gratis vatten och jag ville se om jag kunde göra min egen version med 3D-skrivaren.Sammanfattningsvis är ett "toalett handfat" bara en enkel VVS hacka som låter dig tvätta händerna m...

Spara 368 miljard Gallons H20 Per år

Använd avloppsvatten för att spola din toalett2007 beräkna f hushåll:111,162,259(http://www.census.gov/population/projections/nation/hh-fam/table1n.txt)genomsnittliga årliga hushållens vattenanvändning:127,400 gallonsprocentsats som används för toale...

Hemlagad DIY grå vattensystem Vattenåtervinning.

jag har alltid hatat spola rent vatten i toaletten och slösar med vattnet som går ner plug hålet.Så jag bestämde mig att göra min egen Gråvatten återvinningssystem.Det är ganska lätt att sätta ihop om du är tekniskt sinnade. Och kostar inte för mycke...

Hur man byter en toalett

denna artikel kommer att förklara steg för steg processen med att ta bort en gammal toalett och byta ut med en ny.Toalett ersättare TaskMap - Klicka för att se full storlek bilder Ursprungliga källan av denna artikel. Delade med tillståndSteg 1: Stän...

Otvättade händer larm

Du har förmodligen sett tecken i offentliga toaletter att påminner folk att tvätta händerna. Och du har förmodligen undrat precis hur ofta detta tecken får ignoreras. Bra idag vi kommer att göra ett enkelt larm som talar om för dig (och alla andra i...

Ost göra - hårda ostar

Jag började göra ost för flera år sedan. Jag började med de mjuka färska ostarna som färskost, queso blanco och mozzarella, men efter ett tag ville jag mer. Jag började forska de hård ost som Cheddar, Gouda, Jack och Swiss.De viktigaste skillnaderna...