Frukost/dator bed bänkDenna säng bänk man har en tabell över din säng. Mycket lätt att titta på filmer, arbeta på datorn, äta frukost, sätta böcker, drinkar, mat på det... När du är redo att sova, bara skjuta den till fot slutet.

Sidorna av denna bänk är gjorda av en lastpall, den övre delen från en gammal dörr, så det nästan kostade det mig något.
Det är lätt att göra, och mycket praktiskt att använda!

Lycka till

Lore

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt bärbar dator, frukost i sängen, etc. stativ.

Detta är en står som tar inte lång tid och kan ha massor av olika syften. Jag hoppas ni uppskattar det lika mycket som jag gör.Steg 1: IntroduktionHej, kommer att idag jag berätta hur man bygger ställning för något annat som du vill använda det till....

Fågel Bed & frukost

Steg 1: material You will need:saxbrytknivpappertjocka röretflaskorlimpistolFoamboardfläktSteg 2: Använda röret, limpistol och datorn som papper och limma dator papperet på röret så att den är helt täckt i vitboken. Detta steg behövs bara om du inte...

Frukost Heroes

Här på Andra Machine coälskar vi frukost lika mycket som alla andra. Vi har beslutat att dela vår kärlek i miniatyr form med långvarig material: mitten av århundradet moderna morgonen måltid, om du kommer. Frukost hjältar serien är gjord på Othermill...

Dator skrivbord kabelhantering på billiga

eftersom många av projekt på denna webbplats har hjälpt mig tidigare, tänkte det var dags att ge tillbaka. Detta är min första instructable, så gå lätt på mig. Jag har tyvärr inte bilder av de enskilda stegen eller "ens före" bilder. Jag trodde...

Gör din dator UPS sista timmar i stället för minuter

för vad verkar sunt förnuft till mig, men kanske inte till alla, jag har alla mina datorer på UPS batteribackup. Efter att bli frustrerad när kraften fladdrade en dag, jag omedelbart gick och köpte en UPS. Tja, gick strax efter, strömmen längre tid ä...

Frukost ombord - en okonventionell börja dagen

om du älskar att spela med din mat eller som idén om combinding mat med leksaker, detta är en ganska cool projekt att göra. Du kan göra det i ganska mycket någon form som du vill. Vi valde en uggla eftersom den är söt och har allmänna formen vi ville...

Extrusion 3d printer with 300mmx300mm heat bed with Pre-configured Marlin and controlled via wifi

Jag hade en Reprap skrivaren med standard 8 tum sängen men det blev för små som många projekt fick bara större och större, jag behövde något större men inte skulle betala rip off priser så bestämde mig för att bygga min egen som inte var billigt men...

Fallet för mini-itx moderkort Asrock AM1H-ITX för HTPC / dagens dator

Detta är ett litet projekt som består av att skapa ett fall för mini-itx Asrock AM1H-ITX moderkort.Detta forum används till stöd för de nya 4 kärnor AMD Kabini processor, som inte är så stark, men har allt du behöver för en bra HTPC dator eller ens e...

Ett par sätt till dölja Data på en dator

om du är intresserad av kodning eller batch skript, kolla in min senaste kompatibel här.Många människor kan inte göra mer med en dator än typ ett Word-dokument eller göra en "bild", så kallat på Paint. Naturligtvis vet de flesta människor som lä...

En dator sesion för verkligen dummie människor

Jag är jätte dålig på engelska, så, om jag har fel, snälla, berätta för mig ^^____Din mormor (kanske din pappa?) alltid frågar du hur man gör något med datorn?Är en normal webbläsare för dificult för de?de brukar bara använda 4 eller 5 webbsidor?Jag...

AMD dator bygga

Har du någonsin velat veta vad exakt är involverat i en dator bygga? Tja, inte leta längre. Detta instructable belyser vilka åtgärder som krävs för att genomföra en framgångsrik dator bygga.Du behöver:Termisk pastaIcke-magnetiska krysspårskruvar och...

Lägga till en fläkt till en dator kylare - inga skruvar krävs

problemet: Jag har (hade) ett moderkort på min filserver med en fläktlös kylfläns över vad jag tror är nordbryggan. Enligt sensor programmet (ksensors) hade jag kör i Fedora, höll moderkort temperaturen runt 190F. Min laptop blir inte att heta! Jag v...

Att lägga till obegränsad minne i en EVO T20 med NT4e att göra en användbar dator

Compaq EVO T20 tunna klienter kan plockas upp för mindre än $50 och är i princip begränsad mini datorer, som med lite fritt tillgänglig programvara och vissa inställningar kan göras till en användbar tyst låg spänning stationär dator. Det största pro...

Att lägga till en dator i bilen (CarPuter)

kolla min nyaste INSTRUCTABLEen iPhone / Facetime dörrklockan säkerhetssystem![I den 7 februari nyhetsbrev!]Jag gjorde detta projekt för flera år sedan, och postade den på MP3Car.comJag har lärt mig mycket om carputing och detta instructable kommer a...

All-i-en bärbar dator

min första experiment av en allt i en dator från en Asus laptop x58l.Magneter stöder visning och smal fallet.En skruv under smal fall för på och av PC-knappen.Det är alla löstagbara delar för uppgraderingar och reparation....

En annan NES dator

en dator klämde in en gammal NES ärende. Jag fick idén att göra detta för ett par år och efter att ha sett några andra instructables beslutade att ge det ett försök.delar som behövs:gamla nes konsolITX moderkort (jag använde asrock qc5000 styrelse)RA...

Arduino simulering dator tangentbord

Som typisk inmatningsenhet har tangentbord särskilda fördelar när de används för interaktioner. För att ge ett fall till exempel, reservdelar passerar push-nyckeln händelser till blixt via tangentbordet hela processen med att gå igenom besvärliga grä...

Montera en dator

Detta Instructable är för spelare som har äntligen nått fram till att lagra köpt datorer kan inte tillgodose gamers och funderar på att bygga sin första gaming dator.Mycket av detta är ganska grundläggande, men när du vet inte vilka portar är eller v...

Montering en stationär dator

Dessa instruktioner är att hjälpa dig montera din PC. Denna process kan vara komplicerat och det finns många punkter där komponenter kan lätt skadas. Vänligen läs igenom alla dessa instruktioner noggrant innan du börjar så att du vet av möjliga probl...