Fryst tornados från används markörerdetta instructable kommer att visa dig hur du pressa de sista bitarna i färg av torkat ut markörer och göra vackra isblock i processen. Detta är en mycket liten vänlig projekt som har många läraktig stunder som är markerade med text i kursiv stil.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du använder Montana färg markörer

Jag har nyligen började spela med Montana akryl markörer. Dessa markörer är en vattenbaserad, starkt pigmenterade, de är en ljus-snabb, hög beläggning, vattentät, giftfri och nötning bevis verktyg som låter en akryl ansökan till nästan alla ytor. De...

Använda en läsk kan hålla markörer (eller andra saker...)

En dag hade jag ett nytt paket av Sharpie markörer men ingen behållare för att hålla dem prydligt på mitt skrivbord på jobbet. Lyckligtvis hade samma dag jag druckit en hel del läsk medan du arbetar på ett nytt projekt.Samtidigt på en lunchrast, kom...

Pinckneyville trädgård tangentbord växt markörer

Jag hjälpa på Pinckneyville Middle School garden. Den andra trädgården rådgivaren, Mim Harris, föreslog att eleverna använda gamla tangentbord för att göra växt markörer. Eleverna är entusiastiska över projektet och sätta sin första anläggning etiket...

Pappers-utsäde markörer

Hej,Jag har postat ett par lätt trädgårdsarbete Instructables innan. Tillbaka i ' 07 postat jag en läsk flaska frö börjar Instructable, smörgås väska seed starter & föröknings saftiga sticklingar Instructable.Idag jag meddelanden en annan lätt som va...

Trädgård markörer kan du

med alla mina experimentera med betong och vad man kan göra med det, en av mina favoriter är den trädgård markörer eller tecken jag göra med nya konkreta former eller använda gamla, trasiga bitar av betong än kan hittas när en trottoar eller uteplats...

Stickning stygn markörer

Detta är superenkelt stitch markörer. De kan göras på några minuter, kostar lite och kräver inga specialverktyg eller färdigheter, även om ett par crimp tång skulle vara användbart. Stickare kan glida dem på nålen att markera var att arbeta som forma...

Hur man gör Fluorescein från överstrykningspenna markörer

ovanstående video visar hur till extraktet den kemiska fluorescein från överstrykningspenna markörer med inga andra kemiska förutom gemensamma tvättsprit. Som framgår i videon, fluorescein är spektakulära att se lös till vatten, särskilt under svart...

SPARA PENGAR! Färglägg din utsmyckningar med kameleont pennor / Chameleon markörer

Hej! Tack för att kolla denna tutorial :) Vi kommer att skapa ett kort men mer fokus läggs på den kameleont pennor / markörer, hur man använder dem och hur du använder kameleont markörer / pennor för att färglägga dina egna dekorationer! Möjlighetern...

Metod för att göra 3D-former (används för att göra en cykel spackling)

detta Instructable visar dig hur man gör en kåpa (kapsling) för din cykel/trike/etc från en kombination av ark plast och vissa VVS artiklar (PVC och vissa pipe för stöder). Det går hand i hand med det vind powered cykel projekt som jag arbetar på (sk...

Pärlstav vinglas markörer/charm

detta är hur man gör formen vin glas markörer/berlocker.Den grundläggande formen är en triangel av pärlor, så du kan också göra dem till halsband hänge, örhängen, pärlstav bunting eller (min mors förslag!) - en bikini!?!Steg 1: För att starta, måste,...

Köpa används cyklar för nybörjare

(innehållet i detta Instructable dök upp i min nya blogg på http://biodieselhauling.blogspot.com/Min 40 Instructables abonnenter, och den som snubblar över detta och tycker om det, ska du ta en titt, som mycket av det jag skriver är inte helt rätt fö...

Målade Rock Garden markörer

du vet dessa plast saker du får med växter som du köper från store? Tja, dessa saker tenderar att gå vilse eller du kanske inte har någon trädgård markörer för de växter du har vuxit från frön. Det är viktigt att veta vad du växer! Så, jag bestämde m...

RC dragkraft vectoring svävare (används i stridsflygplan)

Detta är unikt-jag använder dragkraft vectoring (används i stridsflygplan), som jag inte sett i andra svävare, jag använder också en luft diffusor för att skaffa den svävare och stabil.Denna svävare fungerar på vatten, mark och snö. Det fungerar bäst...

Skyrim karta markörer

vaknade andra morgon och jag ville verkligen Skyrim markörerna. Eftersom jag alltid vaknar med Skyrim på min hjärna?. Så jag bestämde mig att göra några. Tog inte mycket att göra dessa så jag tänkte jag skulle dela hur jag gjorde dem.Nu är det inte b...

Används träd Ring & trött Raised Garden

någonsin undrar vad man ska göra med de gamla däck? Vill du ha en trädgård utan att bruka jord? Vi har funnit att begagnade däck gör stor uppvuxen trädgård sängar!Varning!Observera att vi använder några allvarliga sågar för att skära däck. Det är vik...

DIY trädgård markörer

det är ganska lätt för att skilja mellan basilika och rosmarin, men trädgård markörer är så jäkla söt att jag gjorde en uppsättning för min ört trädgård med polymerlera och stämplar.Besök min blogg för mer DIY projekt, design inspiration och diverse...

Trädgård markörer

Detta är ett roligt och listig sätt att markera vad är planterad i din trädgård. Grönsaker eller blommor det är inte viktigt. Markörer kan vara flyttade varje plantering rotera dina grödor. Ett bra sätt att re-syfte gamla eller trasiga plattor och ma...

Trädgård markörer @ TechShop Chandler

Detta är en handledning för vissa trädgård markörer gjord av river rock. Dessa instruktioner är förutsatt att du använder den universella lasrar @ TechShop Chandler, och att du har tagit SBU och känner till hur du använder maskinen.För mer informatio...

Hur man bygger en uppvuxen trädgård med används BOWLING stift. Du har aldrig sett detta förut!

Jag har mycket dålig jord i min trädgård, och jag var får frustrerat med usel grödor jag var att få försöka odla grönsaker i den. Så, jag bestämde mig att göra något åt det! Jag byggde några upphöjda trädgårdar, och på bara en vecka resultaten är häp...