Full Auto Knex pistolså jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en sekund men då läggs i långsamma mo en min telefon, du kan se varje enskild skott eldas. Med lite hjälp från dunkis förklarar jag detta den första fungerande full auto knex pistolen. Jag inser att knexguy123456 eller vad någonsin hans namn görs en full auto knex pistol, men hans kunde bara hålla 2 som inte räknas riktigt IMO. Så låt oss tala om statistik.

Proffsen
Full auto
Ser ok
9 skott
Komplicerade mech
Sylter mycket lite
Hög rof
Nackdelar
Ett rof är så snabb att den helt kontrollerbar delen är värdelös eftersom det bränder så snabbt men ändå är kontrollerbar.
Långa reload gånger (ca en min)

Firing demo - https://youtu.be/44q76Wc44Mw

Under beskåda av gun-https://youtu.be/6KNPKUGJhCs

Så jag hoppas ni gillar min första innovativa knex pistol.

Krediter
Blå mulle - utlösa mech utanför sitt bakåtblåsning gevär
Dunkis-att hjälpa mig reda på det här
Myomy-för att vara först att göra en liknande mech

Relaterade Ämnen

Knex full auto knex support vapen K.S.W

Hi guys detta är min instructable för v2 av min full auto knex rbg, hoppas du gillar och njut.bild 1: bygga placera inte gears ännubild 2: byggabild 3: bygga plats växlar med ljus brun kopplingar i varje sida av redskap och blå distanserbild 4: ovani...

Full auto knex uzi instructable

Ok så efter att bryta isär min uzi och tar den tillbaka tillsammans har jag gjort min första instructable! : D Jag hoppas ni alla gillar begreppet en knex pistol. Krediter till Louis XIV för mech idénBIT RÄKNING:Gröna stavar-22Orange-kontakter-7Mörk...

Full Auto Knex Gun V.2

jag har nyligen avslutat en pistol som skjuter full auto. Mekanismen är baserade bort av några av de semi auto mekanismerna där ute. Väl till för- och nackdelar!ProffsenFull autoSmåLåg bit33 runda magazineSkjutbara triggerBorttagbart magasinBlå Mulle...

Knetix semi auto knex pistol

detta knex pistol skiljer sig från andra semi auto vapen eftersom i stället för handkraft för att dra tillbaka stiftet, spänningen av såret gummiband används, att utlösa lättare att dra och mycket osannolikt att bryta när du dra.Jag ger kredit till e...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Full auto bb pistol

en full auto bb gun min pappa gjort av butiken köpte hårdvara saker inget annat. Frågan är: kan du göra det? Gå vidare och ge det ett försök!Tips: Det finns mer än möter ögat!FRÅGA INTE MIG FÖR HANDLEDNING SOM DET ÄR EN UTMANING ATT GÖRA DET SJÄLV!...

Full Auto Knex Oodammo Slingshot 2

This uses a really advanced trigger mech. Det bränder 3 rundor av oodammo från baksidan av beståndet. Avtryckaren måste återställas manuellt efter detonationen. Bygga på bilderna. Jag har inte hela pistolen med riktiga knex, men jag bygga avtryckaren...

Full auto knex uzi

detta är en kort video som visar min nya knex uzi jag kommer att publicera en instructable snartUPPDATERING: INSTRUCTABLE HAR BOKFÖRTS, KOLLA UPP DET!...

Min semi-auto knex pistol

gott nytt år!Jag gjorde denna 4 månader sedan: O finnaly fick lägga upp den: POm du har några tips eller mods skulle det vara trevligt att lägga dem.Njut!Steg 1: handtaget och hammare både enkel att göra: PSteg 2: trigger och lägga till hammaren det...

Full auto ful knex pistol shotgun

Ja, det är fult, full auto kompakt, har en extremt hög brand och är ganska häftigt. Eftersom jag inte har detta i ett stycke rätt nu skall jag säga att min pistol fungerar som en kompakt version av denna x3 =)Pro: sgör en röra = PToppenbra utbud för...

Knex Full Auto pistol Prototype(UPDATED 8/13)

jag har avslutat en helautomatisk K'nex pistol idag. Det är en prototyp och inte bäst, men det är en bra start och jag hoppas på att bli en utmärkt fungerande pistol med några ändringar. Den har några brister i sin design men som sagt det är en proto...

FPMG knex concept full-auto

hey guys !Detta är ett begrepp som jag tänkte medan du spelar med en full auto RBG jag gjort. jag inte kommer att utstationering RBG full-auto, orsaken min vän som byggde det med mig bad mig inte (han är ganska girig och ville ha det allt för sig sjä...

Jonaboys semi-auto Knex RBG pistol

detta är resultatet av mitt försök att göra en "billig" (använder några delar) semi-auto knex rbg. (rubberband gun) Jag fick lite trött på att hitta Knex rbg kanoner som är bra men ta en gazillion delar för att göra. Dessutom, ser det inte så il...

Min knex SARBG semi auto gummiband pistol

detta är min knex SARBG eller annars känd som semi auto gummiband pistol, eller SARBR för semi auto gummiband gevär.Steg 1: Avtryckaren Ratchet utlösaren är vanligt förekommande bland en massa rbgs. Det är enkelt och kan i princip göras till någon fo...

Bedbugg's knex gun helt modded semi eller full-auto

detta är ursprungliga(här är länken för originalet: Krediter till BedBuggSteg 1: beståndet här gör vi beståndetbild 1 = gör detta två gångerbild 2 = göra dettabild 4 = snapin dem på det så härbild 5 = färdigSteg 2: halv eller full auto?i steg 3 del e...

Knex vev Full Auto

en helautomatisk knex pistol, inspirerad av extrema Builder. Den har ett löstagbart magasin för grå kopplingar. Också, det eld långsamt på grund av redskap minskning, men inte så långsamt, det är bara min startar hastighet.Steg 1: hantera Grundläggan...

Knex Full Auto V5

Hej! Detta är min K'nex full auto V5. Några av er har bett om det så jag postade det. Så, här är det!Steg 1: Lager och friktion Mech Här är friktionen Mech. Det saktar den Release Mech ner.Steg 2: Hantera och utlösa Detta är handtaget och triggerSteg...

Knex Full Auto V6

här är min full auto v6Pro:Full autoSer coolStarkare utlösa än v5CON:Lite tunn på vissa ställenKanna någon gör en översyn på detta vänligen?Obs: Jag var tvungen att ta bilder snabbt eftersom min pappa behövde kameran.Steg 1: fat Here is the barrel. D...

Knex Pseudo semi auto Assault pistol

efter komma med en idé, jag trodde jag skulle göra något liknande det och detta är vad som kom ut: en pseudo semi auto pistol kan eller fotografering både skott på en gång, seprate eller i en explosion som läge.Fördelar:Bra utbud för en semi-autoRAM-...