Garderob med dolda säkert rumGarderob med dolda säkert rum

Min kund hade en blygsam storlek walkin closet med en L-form. Det hade mycket högt i tak. Hade den traditionella enda hylla och rod. Han ville omforma utrymmet för att lägga till mer lagringsutrymme. Det fanns en hake. Jag kunde inte utnyttja det hörn med L. Han var brottsbekämpning och ville göra det utrymmet till en pistol kassaskåp rum.

Min ursprungliga design kallas för en tre avsnitt garderob med ett torn för skor och vikta objekt i mitten och hängande utrymme på varje sida. Den långa hängande till vänster skulle dölja en liten dörr för att ange pistolen rummet. Han förkastade den tanken. Han ville verkligen en swing bokhylla stil ingång. Så med detta i åtanke presentera jag min garderob design med en hemlig svängande sko hylla skåp dörr.

Material som behövs för denna garderob:

flera ark av färg klass pine plywood

Tunga gångjärn

En medelstor caster

Olika skruvar

Naglar

EZ ankare

Lim

Färg

Grundläggande verktyg kan användas för att bygga detta med undantag för ett avsnitt som kräver en router.

Jag använde:

Panel Pro såg

Cirkelsåg

Geringssåg

Jig såg

Sander

Router

Driver

Drill

Måla leveranser

Som alltid, Använd en mask hela tiden som skyddsglasögon och hörselskydd.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pop kan döda släppa: Göra en pop kan med dolda, gängad lock.

Skkk! få... Okej, är de borta. Du kan få nu... Ledsen för det, men jag är just nu på flykt från dessa vakter och män i solglasögon. Vi måste ordna en död droppe med Tiger innan vi är fångade. Har några idéer? Är du en spion som behöver bygga en kvali...

Paracord Fob med dolda fack

Hej Felllas,Jag älskar paracord nu och efter att ha gjort denna awesome nyckelring fob med dolda fack insåg jag att jag skulle ha försökt detta som min första paracord projekt ganska detta en, eftersom detta är mycket enklare.Du kommer inte tro mig o...

Batmobile med dolda tumma driva

Batmobile med dolda tumma driva jag vet dess inte dolda som svårt att hitta men om du did'nt vet det var där du would'nt misstänker det. medan jag var modding lyser den för att passa den usb driva jag lagt faktiska funktionsdugliga broms med konsolen...

Bandsåg Box klocka med dold förvaring

Istället för att göra en tråkig klocka för min pappa gjorde jag en klocka med dold förvaring. Insidan annars skulle slösat utrymme att möjliggöra klocka rörelse men istället för att slösa utrymmet som jag gjort en dra ut om du vill gå in. Kroppen är...

Upphöjd stuga sängram med dolda utrymme

bygga en loftsäng inuti en stuga sparar utrymme så jag var tvungen att bygga en. Loft sängramen lyfts upp för dold förvaring som sparar utrymme.Steg 1: Upp sängram IllustrationSteg 2: Att göra sängramen. Steg 1 ~ cut (4) 2 x 4 skivor 21'' långa verti...

Enorma monterad garderob med 3D stil dörrar och små skåp.

Enorma monterad garderob med 3D stil dörrar och små skåp. Tillhandahöll, utrustade och målad av Art Carpentry i Brentford,London.Order nu inbyggda garderober här: http://artcarpentry.co.uk/ Art CarpentryTel: + 44 74 00931355E-mail: officeWeb: www.art...

Multipurpose flytande uppställning med dolda fack

Jag ville ha denna hylla att tjäna mer än en syfte. För närvarande är det ovanför min arbetsbänk i verkstaden men det skulle också vara perfekt för någon liten utrymme över ett skrivbord.Jag tänker jag kanske flyttar den till mitt träningspass rum så...

Hidden Treasure Box - inläggningar trä låda med dolda fack

detta fält har en inläggningar trä exteriör med en anpassad mermaid design, vadderat satin foder och hemliga fack i botten som hålls stängda magnetiskt och bara öppnas om du vet hur man gör. Jag tittade på en hel del historiska möbler för inspiration...

Flytande datorarbetsplats skrivbord (med dolda skrivare område och flytande tangentbord utdragbar)

i detta Instructable, ska jag visa dig hur jag gjorde min nya dator skrivbord med ett skåp med en flyttbar hylla, flytande utdragbara tangentbordet och dolda skrivare område. och det är alla mycket, mycket robust (ignorera bristen på kabelhantering)....

Fotpall med dolda skjutbara förvaringsfack

Välkommen till min fotpall instructable! Jag hoppas du för lång tid, eftersom det här tog några arbeta! Jag sammanställt min process genom bilder och text (redigerat flera gånger) till vad är förhoppningsvis en fast utgångspunkt för egna äventyr i sm...

Enkel kjol med dolda fickor, inget mönster behövs!

Våren är äntligen här så det är dags att börja arbeta på min våren garderob! Jag älskar kjolar och jag tror att kjolar måste ha fickor. Det är en personlig favorithatobjekt med kvinnors kläder, antingen bristen på fickor alldeles eller brist på använ...

Fisk akvarium stå (40 uppfödare tank med dolda sumpen dörr)

detta akvarium stannande var avsedd för en 40 gallon uppfödare tank på toppen, med en dold sida dörr att tillåta en lång 20 gallon tank att placeras inuti för en sump. Det var över storlek lite att ge mer utrymme på insidan för en auto top off enhete...

Garderober med skjutdörrar i ladan-stil

vi hade ett stort rum, tar upp hela andra historien, med inga garderober. Det var dags att bygga hans och hennes garderober så vi kan sätta några faktiska använda till extra sovrummet på nedervåningen.Steg 1: Välj platser för din nya Closet(s) i vårt...

Högtalare med dolda DVD hyllor & DVD Player

jag gillar stora högtalare eftersom, ja, de ser cool. Med tillkomsten av små satellithögtalare förstår du dock verkligen inte att många stora torn talare längre. Jag kom nyligen över ett par tower högtalare som var utbränd, men annars såg helt bra. D...

10 låda Dresser med dolda lådor och Crown Molding dold förvaring

Jag bestämde mig att bygga denna byrå som en julklapp till min steg-dotter. Hon är nästan 15 i den här åldern, när julen kommer runt, vi vill ge våra barn något mer användbart som de använder för mycket någon gång, och tar med sig när de flyttar ut u...

Bok med dolda fack (lätt)

lära sig att göra en bok med en hemlig gömma plats! Denna version är baserad på filmen "Det är ett underbart liv."Musik av www.pacdv.com/sounds/Varor och kostnaderna för material:Bok: Affärsföretagen av Tom Sawyer (klassiska inbunden från Barnes...

Gömd i väggskåp pistol med dolda tangentbord

jag ville ha en plats att säkra min skjutvapen som inte var synliga hela tiden, så jag kom med idén om en infälld i vägg gun skåp som även fungerar som en helkropps spegel. Sen ville jag gå ett steg längre med en dold knappsats bakom en bild att styr...

Foto ram med dolda fack

i detta Instructable jag vill visa dig hur man gör en dubbel användning fotoram.Det ser ut som en vanlig ram på framsidan, men innehåller ett hemligt utrymme i ryggen. Den kan användas att gömma saker eller helt enkelt ordna lite objekt eller minnen...

En mer effektiv garderob med bälten

När jag vaknar efter att ha frukost och borsta mina tänder jag börja köra eftersom jag inser, som varje dag, att jag inte har tid att ta bussen. Det är nu när jag går till min garderob och jag blir galen. Det är en fullständigt röra, massor av kläder...