Gömd i väggskåp pistol med dolda tangentbordjag ville ha en plats att säkra min skjutvapen som inte var synliga hela tiden, så jag kom med idén om en infälld i vägg gun skåp som även fungerar som en helkropps spegel. Sen ville jag gå ett steg längre med en dold knappsats bakom en bild att styra en magnetventil lås.

PS. kolla in videon nedan för en snabb titt på nästan slutprodukten.
V V V V V V V

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Hur man gör en halvautomatisk gummiband pistol med en LASER sikte - handledning

https://www.youtube.com/watch?v=zSdHBbzvkf4&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en semi-automatisk gummiband pistol med ett LASERSIKTE du behöver! I dagens video ska jag visa dig en bra idé att min vän delade med mig och han bad mig att visa det i m...

Hur man gör en Mini pistol med egna händer

https://youtu.be/am6SdwaAxzsSteg 1: för beredning av mini pistol behöver vi: För beredning av mini pistol med egna händer behöver vi vissa elektronik - piezoelektriska element - att vara mer exakt. 1 - bar av trä2 - piezoelektriska element för tändar...

Hur man gör en gummiband pistol med Popsicle pinnar

Idag ville jag visa dig hur man gör en enkel Popsicle Stick gummiband pistol med en utlösare.-(TITTA PÅ VIDEO)-Detta cool pistol rymmer 2 gummiband, en på toppen och på botten. Det är lätt att lasta och kul att skjuta.Dessa är de saker som behövs:-3...

Knex Micro Pistol med bra färgschema

liten pistol med finger huging trigger och är lätt att göra. Plus det har också en typ av handtag som kan göras längre eller kortare.Steg 1: fat Behöver du:8 halv snöflinga kopplingar1 svart 90 graders anslutning1 grön 135 graders anslutningOch:1 gul...

Knex Pistol med tidningen

Hej, jag nyligen gjort detta awesome pistol med en arbetande tidning som är mycket diskret, tidningen rymmer 5 blå stavar men kan utökas för att hålla mer. Den har bra utbud (40 ft aprox). Ska jag bokföra?Fördelar:-diskret mag-lång räckvidd (40 ft me...

Liten lätt Knex pistol med tidningen för 8-12 BB bollar, kan också skjuta papper eller pennor

detta är min första instructable, detta är min Knex pistol med tidningen! Har plats för 8-12 BB kulor och kan också skjuta papper bollar/små thingeys och pennor. Mycket användbar i klassrummet! : pSteg 1: delar Du behöver denna delar för din Knex pis...

Kompakt Knex RBG pistol med nya ratchet mech

Hej alla jag inte har postat en knex sak länge, butIi kommer att publicera mer snart. Här är en snygg ny RBG pistol thatIi gjort.Hej alla i knex mark detta är min nya kompakta Knex RBG pistol med en nya ratchet mech som gör pistolen kontrollerbar, de...

K'nex "Ganska stark 1" mycket stark pistol med tidningen

jag har gjort en ny ganska stark pistol med ett utbud av ± 60 ft och:-5 ladda mag.-ingen sann trigger-ganska hanteraReservdelslista:Anslutningar:Mörkgrå - 14Grå (två slot) - 2Orange - 11Röd - 3Grön - 4gul - 18speciella blå - 2vit - 12y-kontakt - 14St...

Knex pistol med bild

knex pistol med block trigger och skjut. Roligt och enkelt :)Bränder blå stavar.Snälla, jag vet att detta är en mycket informell instructable. Jag har precis postat till grund av vapnet att se hur folk reagerar. Jag har mycket mer jag kommer att publ...

Enkla knex pistol med nya triger

det är en enkel knex pistol med nya triger ledsen för små bilder jag använde min telefonSteg 1: fat bara sätta 11 röda kontakterna på en röd stavSteg 2: trigger se bara här 2 orange anslutningar på en vit stavSteg 3: hantera! utan detta du inte kunde...

3D utskrivbara gummiband pistol (med upptåg läge!)

* Detta är en tävlingsformulär: Vänligen rösta om du tycker denna design är värd att vinna en 3D-skrivare (Makerbot Replicator 2), jag blir verkligen tacksam, tack *Detta är min 3: e posten efter TriStand QR 3D tryckta iPhone fall (en iPhone fall med...

Garderob med dolda säkert rum

Garderob med dolda säkert rumMin kund hade en blygsam storlek walkin closet med en L-form. Det hade mycket högt i tak. Hade den traditionella enda hylla och rod. Han ville omforma utrymmet för att lägga till mer lagringsutrymme. Det fanns en hake. Ja...

Paracord Fob med dolda fack

Hej Felllas,Jag älskar paracord nu och efter att ha gjort denna awesome nyckelring fob med dolda fack insåg jag att jag skulle ha försökt detta som min första paracord projekt ganska detta en, eftersom detta är mycket enklare.Du kommer inte tro mig o...

Kontrollera en Raspberry Pi RC bil med ett tangentbord

i denna mellanliggande tutorial får du lära dig att driva en hackad RC bil med ett tangentbord med en modell B Raspberry Pi enhet med hjälp av Python. De viktigaste punkterna i denna tutorial är:• Hur du konfigurerar virtuella Pulse bredd modulering...

Batmobile med dolda tumma driva

Batmobile med dolda tumma driva jag vet dess inte dolda som svårt att hitta men om du did'nt vet det var där du would'nt misstänker det. medan jag var modding lyser den för att passa den usb driva jag lagt faktiska funktionsdugliga broms med konsolen...

Bandsåg Box klocka med dold förvaring

Istället för att göra en tråkig klocka för min pappa gjorde jag en klocka med dold förvaring. Insidan annars skulle slösat utrymme att möjliggöra klocka rörelse men istället för att slösa utrymmet som jag gjort en dra ut om du vill gå in. Kroppen är...

Upphöjd stuga sängram med dolda utrymme

bygga en loftsäng inuti en stuga sparar utrymme så jag var tvungen att bygga en. Loft sängramen lyfts upp för dold förvaring som sparar utrymme.Steg 1: Upp sängram IllustrationSteg 2: Att göra sängramen. Steg 1 ~ cut (4) 2 x 4 skivor 21'' långa verti...

Fastställande en steampunk leksak pistol med en bit kartong

Flera år sedan gav en bekant mig en steampunk leksak pistol. Jag märkte att det fanns en trigger som flyttade och främre pipan roteras men trodde inte att mycket av den. Det såg ut som det var tänkt för att göra något, men jag inte betala att mycket...