Glödande virkad ull mattaMaterial:

(3) material: Super tjockt garn, mjuka Handspun 100% Merino ull skrymmande garn 20mm 8,5 OZ (naturvit)

(1) 24 ft. Super ljusa tunga varma vita rep lampor med 288 lysdioder - utbyggbar till 216 fot.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ständiga ull matta

ständiga ull matta med återvunna gamla ull kjolar och kavajer.Ta kläder apart, tvätta i varmt vatten, strimlat, rulla ihop och sy stängda.Sy fast dem tillsammans och voila!...

Virkade Sisal matta

med dessa enkla instruktioner, kan du göra din egen sisal matta vilken storlek du vill ha. Det är perfekt som en Välkommen matta, en lera rummet, eller tänka stort och göra en ny matsal matta! Allt du behöver är några sisal från järnhandel och en vir...

Färga ull för projekt

jag har haft så många matta horor och ull älskare fråga mig om processen med hand-färga ull, att jag trodde det kan vara bra att erbjuda denna illustrerade exempel u vad som behövs & hur man gör några enkla dye bad färgning. Tänk på att det är så jag...

Framgångsrika Thrifting

sparsamhet och sändning butiker är allt mer populära eftersom folk börjar förstå vikten av återanvändning och materialåtervinning... och upcycling kreativitet och återanvända!Men hur vet du när du har hittat något värt att köpa? Vad ska du titta efte...

Väska från gamla Pj

Steg 1: Vad du behöver Några gamla pjVissa trådEn nålSträng eller ull för en virkad kedjaKnappar (valfritt)Steg 2: undrar Att hitta storlek för du väska, det är inte en specifik storlek så ju större desto bättre säger jagSteg 3: Lookin bra Hitta andr...

Sydda brätten hatt

virkad ull mäns hatt som har varit tovad och brädden hand slip sys med en ull/väv nål. Görs med hjälp av 100% återvunnen ull.Jag gjorde det med en design av Jerry Catt: http://www.ravelry.com/patterns/library/crochet-watchman-capSkillnaderna jag gjor...

Illustrerade Turducken recept

evenemanget:Under de två år tidigare (1998-1999), har en X-treme BBQ, hålls utanför oavsett väder på Super Bowl söndag, visat sig vara mycket populära bland doktorander i Astrophysical och planetariska vetenskaper institutionen vid University of Colo...

How To Clean Pet Stains From Carpet

En av de mest utmanande aspekterna av att äga en ny valp kan vara potträning. Den mest uppenbara regeln bryta i en ny hund badrum rutin är att ta hunden utanför upprepade gånger. Naturligtvis är inte en valp kommer att gå på toaletten varje gång du g...

Chunky virkad matta

Jag hade en gammal fleecefilt som jag trodde skulle vara trevligt att vända till en matta. Tjockleken på ullen ger en chunky, mysig matta. Jag har sett ett antal exempel på flätat mattor som såg bra men jag var avstängd av det faktum att den flätade...

LEGO tegel virkade box

ingressen... Jag är inte en infödd engelska talare, så förlåt misstagen. Eller skriv till mig att rätta till dem:). Vara snäll.Jag älskar Lego, jag älskar att virka.Jag tackar Lizzyastro som gör den instructable för dörrstopp och gav mig idén att gör...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Tovad ull Kindle cover

detta är hur man gör ett snyggt, skyddande omslag för en e-läsare från en gammal ylle tröja. De mått som anges är för aktuell (i mars 2013) grundläggande Kindle modell med 6" display och inget tangentbord, som mäter 166 mm x 114 x 8,7 mm. Det vore do...

Hur tvätta ull & Fiber... utan tovning det!

En FiberArtsy handledningJag gick igenom mina gamla inlägg häromdagen och insåg att min tutorial för att tvätta ull är helt otillräckligt! Det var en speciell – tvätta ull med regnvatten-post. Tja, timingen är perfekt eftersom jag precis köpt en mass...

Göra en bomull sträng matta

när det kommer till projekt - ju större, desto bättre, och det gäller för min virkning också. Jag har velat göra en bomull matta i evigheter men ville inte sitta för evigt med tunn bomullstråd och liten krok. Så, som vanligt, jag bestämde mig att gå...

Burkar av glödande sprit

glödande sprit åt sidan, detta projekt kan beskrivas i en enda rad: "ett 9-volts batteri driver en pulserande krets som driver en UV LED för att belysa lysrör-färgade vattnet i en spray-målade murare burk."Tändsystemets delar:• 3 x 7 cm-dubbelsi...

Modulära glödande handvävda textilier

detta projekt ska passa dina behov om du vill göra en filt för nattlig picknick, vill ha en metod för att skrämma bort garderob monster eller behöver ett behändigt sätt att lysa upp ditt liv efter apokalypsen. Vävning metod är enkel nog - en kartong...

Holiday DIY: Ull typografi banner

hur man gör kände typografi banners. De som visas här är jul-tema, men de kan göras för alla tillfällen. Ange våra giveaway för banderollen vi gjort.Steg 1: Vad du behöver:10 "x 12" 100% ull filt blad i svart12 "x 12" ull filt i vittRe...

Kände Ball matta

jag första gången såg denna typ av matta i en design magazine, det kallades hö Pinocchio matta. Det var underbara filt bollar gjordes från färgglada ull som fick dem att se gillar tuggummi bollar. Jag var tvungen att ha det, men prislappen var ~ $100...

Hur man gör en glödande Dessert!

Hej!Detta Instructable syftar till att lära dig hur att utnyttja luminiscens av vanliga livsmedel - som du kanske redan har i ditt skafferi - att skapa en vacker dessert som kommer att överraska både nördiga och kulinariska vänner lika. Detta projekt...