Gör din egen bobiner för broderi eller virka tråd med bara vad du har runt husetjag brodera och virka en hel. Jag tillverkar och säljer kippot (judiska huvud-beläggningar) och bälten och bonader... och så jag har en miljon olika färger av tråden runt. Men de trassla om jag försöker att skära av en bit från hur de är förpackade när jag köper dem. Också, jag bor i Israel, är en grad student här för bara ett år, i första och en möblerad lägenhet, så jag försöker inte att (a) spendera mer pengar än nödvändigt eller (b) köpa något jag egentligen inte behöver så jag slipper bli av med det när jag lämnar landet.

Så är här hur du kan hålla dina trådar untangled--bara använder leveranser att jag skulle bli mycket förvånad om du inte har runt ditt hus.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Din egen galax på ett papper... Affisch med ledande bläck + lysdioder

Jag kom över ledande bläck i min forskning och som Design student jag började ifrågasätta dess användning på mina projekt. Jag föreställde en affisch med lysdioder och typografi där ljus skulle vara en illustration av texten. För detta projekt valde...

Hur att bygga din egen kemilaboratorium från Scratch och ett enkelt Experiment med det att göra!

Tror du inte att ha ditt eget kemiskt laboratorium är en riktigt cool sak? Är det inte?Som vi alla ser i filmer, ser vi alla dessa forskare och superhjältar i deras källare som arbetar hårt i någon form av lab, gör några riktigt coola typen av grejer...

Gräva din egen fungerande trädgård eller hemman väl.

Ingenting är ganska så grundläggande för din hemman eller din trädgård än behovet av vatten. Denna enkla resurs var avgörande för överlevnad på gården. Inte mycket har förändrats. Trots att vatten leds till de flesta av våra hem är de verktyg och fär...

Gör din egen billiga USB-MIDI-Controller eller tangentbord

Jag letade efter en USB MIDI-controller-enheten (eller gränssnitt) för musikprogram som piano eller orgel tangentbord eller pedalboard. Efter en del forskning ville jag gå till en mer "hemlagad" lösning. Mitt val har äntligen varit inriktad på e...

CNC broderi utskrift SF och SFlettering med bara menyn

i detta instructable jag använder CNC brodermaskin på Techshop i SF som är en medellång slut maskintillverkade för nybörjare och mellanliggande användare. Den har ett stort utbud av inställningar och innefattar även förmågan att skriva ut text direkt...

Installera din egen mexikanska diskbänk

jag har alltid älskat den handmålade sjunker vi sett på semester i Mexiko. Jag svor att när jag ägde mitt eget hem, jag skulle ha en i ett badrum att njuta varje dag! Här är jag med vår diskbänk Instructable.Vi är inte komplett nybörjare när det gäll...

Gör din egen krita Halloween kostym

ett par år sedan var min första razzia i hela DIY Haloween kostym sfären. Jag såg att stor DIY efter ett par år sedan om hur man gör en arbetar Operation kostym som gav mig tillräckligt mod att faktiskt prova det. Det sår upp att vara den stora hiten...

Bygg din egen hörsel Augmented Seashell!

i detta Instructable jag kommer att förklara hur man bygger din egen hörsel Augmented Seashell. Nu, innan vi börjar, vad är en auditiv Augmented Seashell?Svar: i princip är det en snäcka kan producera andra ljud än det redan gör. En snäcka producerar...

Gör din egen drake på mindre än 20 minuter!

Vill du köpa en kite men inte har tid eller pengar? Detta är ett roligt, enkelt och billigt sätt att skapa din egen drake i mindre än 20 minuter!Steg 1: Vad du behöver Leveranser:-Pinnar (3-4) som är 37-40 inches lång-Sax-Tidningen-Garn-Tyg (kan vara...

Bygga din egen Steampunk USB-Disk

USB-hårddisk är mestadels inte väldigt söt;-).De är gjorda av plast, aluminium, gummi belagda eller målade i rött eller blått. :-(Om du inte gillar dessa saker och om du vill ha individuella hårddisken för din personliga datum än bygga din egen.Det ä...

Gör din egen rå projektor

I detta projekt kommer jag visa dig hur jag konverterade en gammal LCD-satsen i en rå projektor med hjälp av ett par kompletterande delar. Låt oss komma igång!Steg 1: Titta på videon!Videon ger dig all information du behöver skapa din egen rå projekt...

Gör din egen Monster Kit

YuKonstruct sammanställt "Gör din egen Monster" kit för en av våra all-åldrar craft nätter. Att göra monster är kul för beslutsfattare i alla åldrar!Dessa kit, allt du behöver för att designa och göra en liten filt monster, skulle vara bra för a...

Gör din egen svankstöd kudde - ingen sy!

{font-family: "Times New Roman";} p.MsoNormal, li. MsoNormal, div. MsoNormal {marginal: 0 i 0 i 0.0001pt, font-size: 12pt, font-family: "Times New Roman";} tabell. MsoNormalTable {font-size: 10pt, font-family: "Times New Roman&quo...

Gör din egen hammare innehavaren

Du kan göra din egen hammare hållare som du kan använda med en spik förkläde eller ett verktyg bälte genom att ändra formen på en gammal tråd hängare....

Gör din egen trumma / surdo plåtslagare

Surdo beaters är en av de saker som det genomsnittliga samba trumma bandet går igenom en hel. Nya är inte alltid billigt - enda beaters kan kosta runt 10 pounds vardera, och naturligtvis du sluta köpa 2 så du har ett matchande par.Detta Instructable...

Sugru - hur du gör din egen DIY sugru påse / spara vänster över sugru

när jag öppnar en 5g påse av sugru jag tenderar att använda allt men ibland finns det en liten bit kvar och ofta här är där jag får verkligen kreativ, funderar på vad man ska med överblivna bit... :)... några människor gillar att spara deras vänster...

Bygga din egen svävare

här är ett annat projekt som jag har, det var ett fysik projekt för skolan men jag trodde jag kunde lägga en Arduino någonstans där och göra det mer intressant, och det fungerade. Svävare har en rundstickad kjol som jag gjort av silvertejp. Den har t...

Gör din egen hemdator

Många av oss lärt sig att programmera om en Sinclair Spectrum, Commodore 64, BBC Micro eller liknande - 8/16 bitars hemdatorer. Dessa datorer startat rakt upp till en kommandotolk och uppmuntras du att skriva kod och leka med dem.Du kan nu göra din e...

Hur att bygga din egen bur för hamster.

jag tror att burar för djur är för liten för att satisify deras behov av utrymme. Naturligtvis, vill jag bäst för mitt lilla husdjur... så jag bestämde mig att göra en plats där hon kan ha lite kul och också vara säkra.I detta instructable, jag komme...