Göra en vacker popup-blomma kortdetta enastående blomma kort helt gjord av papper är perfekt för mors dag, födelsedagar, tackkort, får väl snart kort, baby duschar, bröllop, stort sett allt! Och dess verkligen lätt att göra och bara tar några leveranser! Plus, kan du anpassa färger och typer av blommor för olika händelser och olika vänner (Tänk julstjärnor till jul eller någons bröllop färger!)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Pop up-blomma kort

Var och en av oss vilja göra hantverk speciellt tjejer. om det finns en födelsedag på vår vän brukade vi köpa gratulationskort från butiker. Istället för att köpa hälsningar från affärerna av värdelösa spendera pengar kan vi göra gratulationskort av...

Handgjorda Pop Up-blomma kort att göra Tutorial

VÄNLIGEN TITTA PÅ FILMEN OVAN FÖR ENKLA STEGHär är mycket lätt handgjorda Pop upp blomma kortDessa handgjorda Pop upp blomma kort är så lätt att göra att även din 9-12 år gamla barn kan göra det.I detta handgjorda Pop upp blomma kort projekt använde...

Handgjorda 1: a födelsedag Popup musikaliska kort

Även om jag köpte massa saker från butiker för min 1 år gamla baby. Jag vill göra nåt på min egen för mitt barn. Så jag bestämde mig att göra ett födelsedagskort. Mitt mål är att se söta leende på läpparna när ser mitt kort. Jag vann till sist.Det är...

DIY popup-handgjorda kort: Valentine kort för din kärlek

Kärlek är i luften som alla hjärtans dag är snabbt närmar sig. Funderar på en DIY idé för din speciella någon? Titta vad jag får för dig! Göra denna fantastiska DIY handgjorda popup-Design gratulationskort som skickar meddelandet av särskild vård och...

Fjäril blomma kort

Steg 1: material 1. kreativa och färgglada papper2. skissa penna3. markör / pen4. tejp5. sax6. fantasiSteg 2: kort Få en pice papper (min är olika färg på båda sidor) och plocka på sidan för du inredning. Vi kommer inte falsning detta kort på mitten...

Popup-ordet kort

Detta instructable är en del av juni Instructables bygga natten med siluett på Taipei Hackerspace.Svårt att välja ett kort för dina vänner? Vad sägs om gör ett popup-kort själv. Med Silhouette, det är super lätt att göra en, och det är superkul! Här...

Lätta upp popup-Halloween kort!

Det är nästan Halloween, och det är dags att skicka en spooky hälsning till alla dina häxa, vampyr, ghost, troll och ghoul vänner! Detta instructable kommer att visa dig steg för steg hur man gör en awesome popup-3D Halloween-kort. Du kan göra detta...

Popup-rutan kort

Jag väntade i månader för att berätta för min mamma vad jag hade köpt henne för hennes födelsedag - nu är en hel del tid att tänka på hur du ska berätta för personen och vad bättre sätt för att låta någon vet du tar dem för att se LADY GAGA än att gö...

Helt enkelt blomma kort

För detta kort behöver du:Prägling maskin med prickiga prägling mappBrun kort eller brun kartong att göra ett kortGrå kortpappTurkos kortpappSvart och vit virvel PapperTyg blommorLiten silver juvelLimma stick eller dubbelhäftande tejp fyrkanterFlytan...

VACKER plast blomma

hai killar i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör vackra blommor med plast. Det är mycket enkel och lätt att göra. de saker du behöver att göra denna blomma nedan:1) ETT PLASTHÖLJE2) AKVARELL3) TRÅD4) SAX5) en borste (att måla blomm...

Popup-Valentine kort

bestämde jag mig för jag skulle göra ett kort till personen jag gillar och jag ville vara speciell, se om vi hade varit vänner i 11 år. Min vän berättade för mig att jag bör göra en pop up-kort.Steg 1: verktyg Vad du behöver:PapperKortFärga pennorTej...

Hur man gör en textil papper blomma kort

I detta projekt gör jag en härlig kort från DCWV textilier pappersbunten. Jag gå igenom hur man gör blomman och skäret. Ta det från ett tomt kort till ett fullt färdiga projekt.Steg 1: Titta nu handledning...

Hur man gör en popup-julgran kort

här är hur man gör en stor julgran dyka upp. Avsedda för barn 5 år och uppåt. De ska kunna följa instruktionerna utan vägledning. Vissa föräldrars tillsyn kan dock krävas när du klipper. Jag har avsiktligt används enkla teckningar snarare än fotograf...

DIY 3D Kirigami kort att göra idéer: hur man gör hjärtat popup-kärlek kort

För Alla hjärtans dag Gåvaidéer är ett Popup-hjärtat kort perfekt! DIY gåvor passerar ditt sinne, letar alla efter Romantisk kärlek kort för din pojkvän och flickvän.Romantiska kort för din älskade en är alltid speciella skäl att söta och romantiska...

Fantastiska popup-Tardis!!!

Hej alla! Jag ska visa dig hur jag gör en fantastisk popup-Tardis från populära sci-fi show, Dr Who. Detta var en rolig bygga och min första Instructable.Jag har dragit upp alla mallar och delar du i powerpoint lol (det tog ett tag att få rätt). Bara...

Pop Up-kort (hjärtat överraskning)

Här är en enkel vacker pop up-kort som kan skryta med färgglada hjärtan. 3 d effekten ger ut ett intryck som om det finns en explosion av flygande hjärtan inuti kortet när det öppnas. Detta kort är en stor gåva för alla tillfällen att visa din kärlek...

Gården konst glas blomma

Hur man bygger en vacker glas blomma till din trädgård!verktyg-DrillDiamond borrspets för att skära glaspipe benderE 6000 industriell styrka limmaterial behöver-stålrörmutterskruvGlasskålar av ditt val av olika storlekarDisclaimer: detta projekt kräv...

DIY lätt Origami: Hur man gör Origami Papper enhet blomma

AvgudarDIY lätt Origami hantverk? Sedan ännu en gång, ta jag en annansuper lätt steg för steg handledning om hur man gör Origami Papper enhet blommasom du enkelt gör med hjälp av några färgade papper. Detta lätt origami papper enhet blomman är en Ori...

Pop Up krets kort

Vi hittade ett projekt som detta på make.com och lagt till en switch till kretsen att göra det till vår egen. Vi har haft så mycket kul att göra detta med alla åldrar på vår community center här i Boston och skulle starkt rekommendera att göra dem. D...