Göra Oriental Paver/Stepping Stones för The Gardeni detta instructable, jag visa hur man gör ovanliga dekorativa marksten eller språngbrädor med en orientalisk känsla.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Personlig trädgård Stepping Stones

jag började göra dessa språngbrädor i våras så beslutat att publicera. Jag använder en hotwire maskin som kan ses i min andra instructables om detta ämne. Jag tycker så många användningsområden för hotwire tekniken jag inte vet hur en hantverkare kan...

Japanska Cross / Stepping Stones Chainmaille armband

Nyligen har jag postet en tysk handledning för en japansk cross chainmaille armband på min blogg. Jag valt att publicera tutorial här också. Det är en dokumentation av de enda jag göra när jag gör denna bit av smycken. Alla bilder är gjorda av mig sj...

Mosaic-Stepping Stones för din trädgård

i den första artikeln gjorde vi en 3D groda, i denna artikel vi kommer att använda en annan och enklare metod mer lämpad för yngre barn för att skapa en Dragonfly Stone. Eftersom barns uppmärksamhet spännvidd är korta denna metod kommer att vara myck...

DIY betong:: Stepping Stone fossila

i detta Instructable får du lära dig ett mycket snabbt och enkelt sätt att göra dina egna konkreta fossila (leaf intryck). Leaf intryck kan vara fina detaljer i större skala konkreta arbete, eller kan du följa dessa instruktioner som-är att göra språ...

Hur man gör spets-liknande Stepping Stones

när jag hittade femton kvadrat språngbrädor begravda under jord frånett schackbräde trädgård projekt till mig från år sedan, det påminde mig omde underbara kreativa saker jag brukade göra när jag arbetade hemma.Trädgårdarna var vackra saker var i blo...

NES Stepping Stones

The Nintendo Entertainment System skakade världen med 8-bitars godhet när den först kom ut, men det har bleknat används som åren har gått på. Jag fick massor av nytta av min egen, men nu... inte så mycket.Även om jag inte spela retro spel, jag fortfa...

Räfflad Stepping Stones med belysning konstruktion

som många av oss vet att det finns zillions av språngbräda formar sålde slut på ebay. Dessa är mestadels latex formar med ganska bra mönster, men det finns också metall formar tillgänglig som kan vara extra dyrt när man betänker fraktkostnad på grund...

Bambu barriär (Up-cyklade transportbandet)

Jag kommer att visa dig hur man styr spridningen av "Kör bambu" för en bambu trädgård med hjälp av ett återvunnet transportband.När du planerar min trädgård hittade jag många företag som säljer vad de kallade "Bambu hinder". De var oft...

Bottle Cap språngbräda

Jag har samlat kapsyler ett tag nu, och jag ville prova lite nya hantverk med dem. Jag hade nyligen fått några harts från hem förbättring butik så jag bestämde mig att prova en gör trädgården språngbräda av dessa bottle caps.Steg 1: leveranserHär är...

Assassins resväska

Hej ombud,Jag ser att du är redo för ditt första uppdrag. Ditt första uppdrag börjar när du får en resväska i exakt fyrtio åtta hundra timmar. Du har då sju timmar att avlyssna dina mål. Åh, och för att spara frakt kostnad vi fyllde en resväska med d...

Dra trästaket tjänster som i betong med ingen gräva!

Jag ville detta inlägg för att kanske hjälpa någon spara lite tid om de någonsin behöver ersätta ett staket, som har trä inlägg som ligger i betong och inte vill behöva gräva ut dem för hand.Här är historien.Min mycket åldrande granne dam på gatan fr...

Spöklika Gingerbread Cabin

Julen borde inte har monopol på pepparkakshus. Färgen på Pepparkaka passar vackert med färgerna på Halloween och det finns gott om godis för att dekorera. Låt oss göra en hemsökt pepparkakor stuga!Ingredienser & material:Mjöl, socker, melass, salt, k...

Vakuum bildas betong mögel

I detta Instructable som vi ska dela bildas vår process för att skapa vakuum plastformar för att göra betong språngbrädor. Detta innebär:Utforma formenAtt göra positivt (skulpterade lera eller gips, CNC dirigeras MDF, Etc.)Skapa en gummi mögel (gjutb...

Hjälpa pappa & bygga en fantastisk trädgård

tack för mig en av finalisternai den Få i trädgården Contest!Jag skapade detta Instructable, bygga en fantastisk trädgård, för att få i trädgården Contest.Dess varit redone och ramped upp!Läsa, Betygsätt, granska och rösta i den Få i trädgården Conte...

Att göra 3D trädgård stenar

våra trädgårdar är en plats för terapi, ensamhet, en plats där vi kan uttrycka vår trädgårdsarbete färdigheter, få våra tankar tillsammans och njuta av plantera något som passar vår fantasi. Det är som våra utomhus sovrum eller kontor som är en rogiv...

DIY betong:: Hur-att-göra språngbrädor

Leveranser:Stepping Stone mögelMögel Release eller ljus vegetabilisk olja och penselPlywood bas styrelserPartikel Mask + gummihandskarCHENG utomhus Pro formel inblandningSakrete 5000 Plus konkreta MixSkottkärra eller hinkBlanda spade / hacka / mursle...

Gör en trädgård tabell med rinnande vatten!

Ville jag en tabell för att använda som en rengöringsstation för min konkreta projekt, men som skulle fungera i användningen för andra saker: rengöring grönsaker från trädgården, fylla vattenbehållare, rengöring trädgårdsverktyg, planteringsjord växt...

Gör en Planter passar för en kung!

Nyligen har jag köpt några kliva sten formar för att göra en gångväg i trädgården. Jag gillar verkligen konsten i språngbrädor och idén kom till mig att göra en uppvisning som skulle införliva en målade, detaljerad språngbräda som en av de side panel...

Att göra "Forever" Hand skriva ut stenar

Detta instructable kommer att visa hur du gör permanent hand skriva ut stenar med dina barn, och den som vill ha en. Jag hänvisar till "permanenta" eftersom vanligtvis dessa är gjorda med gips i paris, som är bra, men kan inte visas utanför. Äve...