Göra pärlstav Sockertopp Christmas OrnamentSöker du Sockertopp Christmas Ornament? Titta bara på denna tutorial på hur man gör godis sockerrör ornament.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pärlstav Christmas Ornament

detta är min fisrt instructable så behaga bli slag. Eftersom det är nästan jul, trodde jag det skulle vara trevligt att visa dig hur man gör en ganska pärlstav christmas ornament. Jag har använt utsäde pärlor, några fancyer pärlor och några e-pärlor....

Christmas Ornament tillverkad av blåst ägg

jag hade idén att snida en massa helgon, men i stället för verkliga helgon, de skulle vara kommunistiska ledare/tänkare. När man beslutar att sönderfall dem skulle vara alltför svårt, beslutat jag att bara måla dem på blåst ägg i stil med några ägg s...

DIY Star Wars Christmas Ornament

Med en nya Star Wars-film kommer ut denna jul är alla inklusive mig som har en besatthet om denna saga hela Star Wars jul inredning. I denna tutorial ska jag visa dig hur jag gjorde denna BB8 droid julgran prydnad.Steg 1: Verktyg och material.För det...

Christmas ornament cookies

dessa julkakor prydnad är unik och gör en stor gåva!Steg 1: leveranser:Socker kaka degen-home-made (nr misslyckas socker kaka recept nedan) eller köpta mixVit fondantFondant och gumpaste stjärna verktygFondat och gumpaste bollen verktygBrödkavelKaka...

Christmas Ornament bildar papper toalettrullar / DIY snöflinga

Hej vänner! Jag Visa gör det själv steg för steg Christmas Ornament bildar papper toalettrullar / Diy snöflinga.Det är alltid en härlig känsla när vi gör förberedelserna inför julen. Det är bra tills vi dekorera och också mer spektakulära blir om du...

Tråd och pärla Christmas Ornament DIY Video Tutorial

här är en video på hur man gör en tråd och Pärlmix Christmas ornament. Det är snabbt, lätt och billig. Du kan ändra pärlor för att skräddarsy din prydnad. Variationerna är oändliga!...

DIY 3D Christmas Ornament

Hej alla! Idag vill jag visa dig DIY 3D Christmas Ornament!DIY 3D Christmas Ornament för en konst atmosfär och modern känsla att din hemman. Kurvor och Ogee formen kommer definitivt vördnad människor som förväntar sig den klassiska tråkiga framställn...

Proto-styrelse Christmas Ornament

detta instructable visar dig hur man gör enkla, men eleganta Christmas Ornament genom lödning med prototyping styrelser. Det är ett bra sätt att öva din lödning färdigheter, och att göra en cool jul hantverk.Samtidigt öva lödning på proto-styrelser,...

Hur man gör en PVC julgran och PVC Christmas Ornament

Hur man gör en PVC julgran och PVC Christmas Ornament(Se Video)Med julen nästan här ville jag visa dig hur man gör en PVC julgran som du kan hänga på väggen. Detta är en stor julgran att sätta upp på jobbet eller hemmet och endast krävs en spik om du...

Christmas ornament

göra enkla vackra Christmas Ornament från gamla presentpapper som pålar upp efter en stor dag för att öppna Christmass presenterar. Allt du behöver är gamla present förpackning papper och Makedo nytt stift och nytt klipp finns på mymakedo.com.Steg 1:...

Hur man gör en Deadmau5 Christmas ornament som lyser upp!

Egentligen, vad kan vara coolare än en bedårande lilla Deadmau5 huvud ler på dig från din julgran här julen!?!? Hej, kan inte jag låta bli att knäcka ett cheezer flin när jag ser min strålande på mig - definitivt min favorit Christmau5 prydnad någons...

Wood Christmas Ornament 2014

Det fanns en utmanade utfärdats av vissa kolleger träarbetare att göra en Christmas Ornament av trä. Specifikt men inte begränsad till wood svarvning. Jag fick en idé och jag tror det blev bra! Jag tycker om att göra leksaker från trä så detta kändes...

Salt deg Christmas Ornament

Det är verkligen lätt och roligt att göra, så jag ska visa dig hur man gör Salt deg Christmas Ornament i 5 enkla steg!Steg 1: Samla dina leveranserDu behöver:4 koppar mjölträslev1 kopp salt1 halm (valfritt)1 band (valfritt)1 1/2 dl kallt vattenplastp...

Att göra Souvenir Christmas Ornament

När min fru och jag var först gift beslöt vi att samla Christmas Ornament från de platser vi semestrade med åren. Detta sätt kan vi ha minnen av där vi har varit och har något speciellt att lägga till vår julgran varje år.Problemen vi hittade med mån...

Ikosaeder Christmas Ornament

detta är en Christmas ornament eller gåva gjord av en presentpåse.Steg 1: Först skaffa dig ett medium till stora gåva väska. Jag föredrar att använda metalliskt dem för denna prydnad, men någon väska kan användas.Steg 2: Skär ner sidan av påsen och r...

3D-skrivare Christmas Ornament

Här är min post för 2014 Vita huset prydnad designtävling, en prydnad för min Airwolf 3D-skrivare Christmas Ornament. Hur ironiskt!Jag är en amerikansk medborgare i Orange County, CA, USA.Njut avSteg 1: Skapa en 3D-filSkapa din 3D-modell genom att an...

3D tryckta Christmas ornament

Christmas alltid får mig att tänka på nya året så för Re: 3d: s 2014 Christmas ornament jag ville representera nyår på något sätt.Denna modell är designat utan överhäng och är en 1-print modell. Bollen har permanent fastnat inuti den yttre delen och...

Christmas Ornament @ TechShop

Christmas ornament med laserskärare på TechShop.http://www.Techshop.ws/index.htmlBehöver:bit av ClipArt eller bild2,5 "x 3" x 1/4" akryl eller liknande (jag använde en bit skrot)6-8" bit snöre eller bandSteg 1: Planera ut Välj din clip...

3D modell en en bit 3D utskrivbara färgade Christmas Ornament

Allt du behöver är fäst. Dock för att skriva ut denna prydnad i full färg, måste du konvertera filen uppfinnare i vrml format att bevara färgen. Det finns flera olika sätt att gå om att göra detta, men steg om hur du gör detta kan hittas på nätet.Nju...