Göra små boot polska buffertgöra en buffert till stöd i polering stövlar
produkter:
Nail shaper eller någon kraftfull motor med växel i axeln
batteri
knappen
Multi syfte tyg: 100% bomull
superlim
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man rengör dina stövlar. (vinter)

Har du någonsin just den nya par bekämpa stövlar du har velat, och nu du gick utanför och deras förstörda. Ja idag ska jag visa dig hur jag rengöra mina stövlar varje månad.Steg 1: Få dina verktyg Du kommer att behöva två saker, en ett bra par smutsi...

Bågskytte tillbaka koger

här är en bågskytte koger som jag konstruerat. Jag använde ko Dölj som jag plockade upp billigt på en hantverksmarknad. Dölj är ca 3mm tjock och jag använde ett avsnitt om 600 mm x 400 mm, inte inklusive banden. Banden var gjorda av samma Dölj. Alla...

Lastpall sänggavel

inte mycket av en instructable men jag är rädd men jag ville publicera något som är en nybörjare och allt det där. Detta är mitt första försök att återvinning begagnade lastpallar. Jag nyligen flyttat hus och ville ha sovrum layout göra de flesta av...

Fornnordiska rune charm

jag började idag Messina runt omkring med dremel verktyg se om jag kunde gravera saker och allmänt vad jag kunde göra med den. Jag ville mycket enkel konstruktion så att jag inte skulle sluta stöka till det.Det är där tanken på nordiska runorna kom....

Vintage webley ww1 pistol hölster

Jag ville lägga något militärt till min mantique skåp! så jag kom på idén ett WW1 officerare pistol hölster.. .so här det är.För det första drog jag några bilder från google för att få en uppfattning om storleken och formenSteg 1: Mall och skärning S...

Hur polska Cadet stövlar

I detta dokument kommer jag att ge dig steg för steg stövlar instruktioner, lära dig hur man ska polera din alldeles egna militära grad cadet. Så kan du i regel slagfälten.Steg 1: Samla de nödvändiga verktygBehöver du cadet stövlar, svart skokräm (he...

Hur polska till hög lyster hög kolstål blad med låg budget

första är, se till att bladet är värt allt arbete du kommer att lägga in i den. En annan sak att veta är, desto svårare metallen, desto bättre polska kommer ut men också desto längre tid kan det ta för att göra detta. Så, titta på din blad. Är det ve...

DIY turntable med amp preamp och buffert i trä fallet

En dag hittade jag gamla och trasigadubbla hifi med turntablen av rolig form. Jag kollade mekanismen av skivspelare och det var ok. Sedan kom idén till mig att jag kan uppfylla min dröm om att göra min egen hifi med vändskiva i trä fallet med mekanis...

Polska stövlar med en banan!

För att putsa dina stövlar med en banan behöver du följande:--Färska bananskal--Stövlar-- Och en kvadrat med nylon (Womens strumpor fungerar bra)Steg 1: Ren dina stövlar Se till att dina stövlar är fria från damm och smuts.Steg 2: Bananskal Sedan ta...

Fiske Boot Bar Isbroddar

Den absolut bästa Novecento designen för flugfiske stövlar. Bar Isbroddar har överlägsen gripande jämfört med dubbar, kände eller lug gummisulor. Fungerar mycket bra på torra klippor, slemmiga stenar och alger/moss omfattas klippor. Kan inte tro hur...

Boot-i-licious Halloween kittel

har jag älskade Halloween ända sedan jag kan minnas. Det är en så underbar semester säsong med faller väder, smaskiga livsmedel, kostymer och fantastisk inredning! Jag trodde det skulle vara kul att göra en ovanlig Halloween prop för min inredning......

Boot and Tack Bench

Detta är en bänk jag byggde för min dotter att lagra sin häst tackel och stövlar. Det är 100% repurposed trä (mestadels pall trä) några korrugerade tak metall och centrum bit är en gammal Ford baklucka (min dotter är ett stort fan av Ford) jag använd...

Laptop SSD Fast Boot mSATA/SATA instruktioner

jag skriver detta instructable eftersom jag hittade några guider på nätet men inget komplett med alla detaljer. Jag får massor av information från internet hela tiden, så här är mig att hjälpa betala vidarebefordra det till någon. Lämna mig en kommen...

Boot förspel: Vaselin

efter jag är klar rengöring min läder stövlar, jag gillar att göra dem extra vattentät genom att gnugga på lite petroleum jelly(Vaseline). Detta är inte super viktigt för dessa stövlar som insidan har en vattentät liner och verkligen nära sy, men jag...

Cowboy boot kniv slida

jag gjorde detta för 2 anledningar: 1, det finns massor av militära boot knivar till salu, men jag fick reda på detta är tänkt för att gå i snörning för en boot. Och som ni vet, cowboy stövlar har inte skosnören. Och 2, jag inslagning handtaget på mi...

DIY mocka SKIFT boot cover.

Design, mönster och sy en SKIFT boot/knopp cover.Verktyg som krävs.NålGängaSymaskin (valfritt)SaxenMaterial som krävs.Läder, mocka, Alcantara, tyg, microfiber.Steg 1: Klippa och layout mönster Har allt ditt material förberedd och redo att sy.Mönster...

Hur till göra hög kvalitet naturliga bivax läder polska och balsam

år sedan, när jag började arbeta med läder skulle jag ofta använder kommersiellt tillgängliga puts på butikshyllorna, eller egenutvecklade blandar hittade på läder hantverk butiker. De slutade att vara ganska dyra, men mer så, de varade inte mycket l...

Vandring Boot reparation

OK, så detta lata gamla Geek köpte dessa kängor till ett bra pris på WalMart ungefär ett år sedan. Nu, jag försöker att gå med min hund, Marcus tre till fyra miles per dag, så jag brukar få ungefär två år av vandringskängor och brukar bära ut sulorna...

Hur man starta upp Linux på en Zedboard utan U-Boot

Startsekvensen för Linux på en Zedboard är vanligtvis:Den första etappen Boot Loader (FSBL) i den Zynq ROM läser filen boot.bin från boot media, som SD-kortetFSBL i filen boot.bin över kontrollenSom passerar sedan kontrollen till starthanteraren U-Bo...