Granatsplitter spridare K.T.B (Knex tidsbomb)kolla mitt Sipriani gevär också!

Detta är först någonsin knex tidsinställd bomb på webbplatsen!
Den har en räckvidd av 3,5 ft.
Timern är ca 22 sekunder med två 64# gummiband bindas ihop.

Fördelar:
-stark botten
-blockera trigger system
-ganska bra utbud
-kan hålla upp till 23 vita stavar i spridaren
-använder en tändstiftet

Nackdelar:
-SPRIDARE inte är starkt knuten till botten

För kort:
Det är en recommandable bomb.

Om du har några frågor eller problem kontakta mig på min orangeboard.

Se Steg
Relaterade Ämnen

KNEX GRANATSPLITTER granat/GRUVAN/GUN

en enkel design att bränder blå ring bitar som en en sköt pistol, mine och granat.Och till alla KNEX byggare, det blir tråkigt för att se samma en shot gun gjorde små om och om igen!Posta endast nya vapen med förbättringar eller helt nya mönster!Steg...

TA-3 Knex Bomb

jag har kombinerat yournamehere's splodies, fred da harens granat och jonjon192's bomb att göra en av de mest explosiva knex enheterna.Steg 1: Behållaren Detta kommer att hålla sprängämnen och granatsplitter.Steg 2: Splodie Göra splodie.Steg 3: Grana...

Grand Titan: En cool knex mech

uppdatering: 20-11-10: detta fick 4.56 stjärnor! På allvar!I universum bakgrundsinformation:Höjd: 8 meter hög.Vikt: 170 ton.Pansar: Titan komposit material, keramiska plattor, badkar ERA plattor med granatsplitter protector (förhindrar eventuellt död...

Knex bomb: marken sopmaskin

min nya knex BOMB. inte en granat. Dess granatsplitter flyger everywere! KRAFTFULL... :) använder den gula kryssen cuz det är den enda som inte faller ut. Röda (4 mig) flög åt alla håll.Steg 1: gör ramen gör ramen.Steg 2: gör upp upp nära toppen av b...

Knex modell 24 Stick Grenade

IntroDetta är min Knex modell 24 stick grenade. Jag ger kredit till knexxpro för stridsspets, även om jag fick idén från Themoonmaster's essential guide till Knex granater. När jag såg den första, trodde jag jag kunde göra som ser ut som en pinne gra...

Första någonsin Knex exploderande RC-XD!

Hej, ledsen att det tog ett tag framöver men här är det! Först någonsin knex exploderande RC-XD. Jag byggde det ett år sedan och jag har fortfarande det idag. Det brukade vara fjärrstyrda men min rc bil bröt en dag när det gick en hög kulle misstag....

K.B.K (Knex Bug Killer)

kolla min splitter spridare också, eftersom det är först någonsin knex tidsinställd bomb på webbplatsen!Detta är en ganska söt liten K'nex pistol, inspirerad av Killerk's block trigger pistol. Jagt skjuter ca 35 ft med ett gummiband dubbel-viks.Med t...

Knex inverkan granat - FlashFire

letar efter en bra Knex explosiva, jag bestämde mig för jag ville ha något som kan explodera när den träffar något, men bara från näsan. Även en granatkastare att gå med den. Jag arbetade på den tanken och gjorde denna version av FlashFire, så kallad...

Knex granat launcher system

jag har experimenterat med knex och kom upp med detta. Njut avSteg 1: reservdelslistaOkej är här vad du behöverStavar:Grön - 20Blå - 9Gul - 1Anslutningar:Orange - 30Gul - 4Blå - 8Andra:Gummiband - 1Blå distanser - 8Y-klipp - 7Steg 2: fat This is the...

Mini knex granat V2

Detta är min mini knex granat V2! dess kinda den samma men olika designen.Steg 1: ReservdelslistaDu kommer att behöva:8 röda kopplingar1 snöflinga eller 1 blå gemensamma bit (jag tror det är vad det kallas :))4 gula kontakter.Steg 2: i mitten börja m...

Min nya knex granat

knex granat som är mycket kraftfull som använder ingen gummiband och är mycket lätt att göraSteg 1: bitar du behöver 15 white rods2 däck2 orange anslutningar5 blå distanseroch 1 grå spacer1 gula staven och2 tan kontakterna med de små bar på detoch 1...

Innovativa Knex granat

detta är den nyaste knex granaten med elegant design och ultimata fragging med bara en nackdelen, den behöver en fjäder, det att skjuta fragment till upp till 6 meter beroende på våren (jag använde en av min skit de och 6 meter är som 20 är fötter so...

Mychajlos Knex granat

detta är en version av den granat som Mychajlo Inlagd i innovativa K'nex kanoner.Dess radius är ca 7-13 fot beroende på kast. Detta är min första instructable så någon konstruktiv kritik är mycket hjälpsam. BTW om Mychajlo inte vill att jag ska skriv...

Knex instabila uran granat

någon vet detta är min första ursprungliga instructables den andra en trodde en kopia eftersom det var som en annan granat. Hur som helst, detta är andra granaten jag har gjort.Jag har kallat det "KNEX instabila uran granat" eftersom 1. Den är i...

Hur man gör en alkohol spridare

steg för steg guide för hur man gör en alkohol spridare...

10-ft knex tower

så detta är min första gången att göra en lång knex torn, jag tror att det visade sig ganska bra.mabye sjuk göra en större senare....

13ft knex tower!

min högsta knex sak någonsin!!!...

15 skott knex pistol

har en sann utlösare med ett klipp som rymmer 15 och har en sval sett stock...Steg 1: grejer behövs71 orange kopplingar48 halv cirkel kopplingar2 mörka grå eller röd anslutningar2 ljus grå anslutningar4 cirkeln kontakter1 grön kontakt21 mörka kopplin...

2014 Knex Sig 552

Krediter: ingen.Skjuter 30FT med hjälp av två band.Mag har 9 punkter.Främre och bakre sevärdheter.Sanna trigger design.Främre nedre järnvägssystemet.Icke fällbara lager.Borttagbart magasin.Solid konstruktion/byggkvalitet.Använder mini Knex bitar.Robu...