Gratis Expandable SD kort hållaremånga en fotograf kommer förmodligen har stött på detta problem.

När du börjar att förvärva flera SD kort, börjar du att förlora dem. De går vilse i botten av din kameraväskan eller i fickan och du kan aldrig riktigt hitta dem när du behöver dem..

Så, här är ett snabbt och helt gratis sätt att hålla dina (ofta dyrt) SD kort säkert.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini SD kort hållare

hålla dina bilder säkert! Gör en mini SD kort hållare som håller ditt SD-kort från damm, faller och andra dåliga saker.Steg 1: Öppna upp en kamera jag öppnade upp en digital kamera som inte fungerade. Vidrör inte kondensatorn. Jag blev chockad av det...

Gratis, färdiga SD kort hållare

Det är redan ganska några bra instructables på att göra din egen SD kort fråga, men jag tror min idén att använda en 35 mm filmburk har vissa fördelar som andra inte har:1. det finns nästan inget arbete inblandade: SD-kort passar inuti behållaren uta...

2 minuters LED-ficklampa från SD kort hållare

använder en hög ljusstyrka LED, två kalkylator batterier, en liten bit av tråd och en SD kort fall, jag skapade detta verkligen spiffy lilla pocket ficklampa i ca 2 minuter platt.Steg 1: Anslut batterierna Med eltejp (jag valde vit) och ca 3/4 tum av...

MINI ESD SD kort hållare

Av: Michael L. ArmajoSyfte: Skydda känslig utrustning som Mini SD-kortläsare och USB från Electro statiska urladdningar (ESDs) anordning från skador av splittras el inom aluminiumfolie. Det är en befruktning från arbetar med folie för att skydda min...

SD kort hållare

jag ta massor av bilder som jag använder för pappersmodeller som jag designar för ss42.com. När jag är ute med bilder jag behöver byta ut SD kort i min kamera. Men SD kort fall finns olika storlekar och de tar upp mycket utrymme.Steg 1: Leveranser Fa...

Raspberry Pi 2 kort hållare (Laser cut)

När du arbetar på min GCSE computer science kurs verk, som involverade med hallon Pis blev jag ombedd att skapa ett ärende som kan laser sänkas från kortet för resten av klassen att använda. Jag hittade detta fall på internet, som själv var utifrån d...

Organisera ditt minne (kort!)

Minneskort... när de blir stora lagringskapaciteten, de successivt ersätter annan form av lagringsmedia. Det är inte ovanligt att ha massor av dem överallt, (utom där du behöver dem!) Använd detta fall att organisera och lagra dina kort. upp till 10!...

CR-Tutorials-Reverse Video effekt gratis

Adam's tutorial på att vända videor gratis. De korta test filmerna är från CR-Tutorials Special-Star Wars 3/3-andra effekterBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Be...

Att vara värd för en webbplats gratis? Free Web Hosting Solution

Jag hoppas att detta är den bästa virus/malware gratis lösning du kan hitta den på internet. Kolla in min tutorial härSätta dina kommentarer / förslag nedan och glöm inte att prenumerera på och dela den med dina vänner.Steg 1: ladda upp filerna hemsi...

Min 100% DIY bröllop bygga

Jag trodde det skulle vara en bra idé att ladda upp min komplett design paketet jag gjorde för ett bröllop som var alla 100% utformade från topp till botten själv DIY.Tyvärr kan jag inte ge det många kliver som det var allt gjort med min design färdi...

Att göra en Laser Cutter material Travel Bag

detta instructable visar hur du gör en väska för att bära laserskärare leveranser.Detta projekt är en touch mer avancerad än min, inte för mycket, men lite mer avancerade. Framför allt finns det vissa svårare symaskin passerar, användning av krok och...

Mosaik Garden hyttventil

inspirationen till projektet kom från två källor jag vill tacka och kredit från get-go.Det var alisonb och hennes ubåt-stil dörren vind-fuskare som inspirerade det ursprungliga projektet. Det var Creativeman som förseglade affären. ;-)Jag har alltid...

Åtgärder kameran rutan

När du har nyligen köpt en Sony Action kamera, var jag i behov av en plats att hålla den säker för mina resor senare i år. Jag hade en titt runt i huset för några potentiella material som jag kunde använda för att göra något själv. Detta är ett enkel...

10 användningsområden för en rakkniv

jag har alltid tänkt "disponibel" rakhyvlar är alldeles för trevligt att bara kasta bort. Så idag när jag var om för att slänga min gamla razor jag stoppat mig själv och tänkte, "Vad kan jag använda denna för?" Alla 10 användningsområd...

Grundläggande modifierbara Lödstation

Välkommen till min första Instructable för en Lödstation.Det finns många lödning stationer på denna webbplats så varför är detta en speciell?Det är mycket material effektivt, kan fungera för en variant av brödunderläggen, du kan arbeta i olika vinkla...

Min Advance papper plånbok. Bättre än de andra

denna plånbok är combine. Här som jag kombinerat medPappers-plånbok + 2 minuters papper plånbok + pengar stash lätt plånbok = The Advance papper plånbokOM DU TITTAR PÅ BILDEN DET KAN GE DIG IDÉER HUR MAN GÖR DET.ANVÄND EN HÄFTAPPARAT ATT FÄSTA 2 PLÅN...

Hur man bygger det bästa Mini-ITX GAMING PC

Hej, killar det är Savannah och John! Vi kommer att berätta bara hur man bygger det vi tycker är det bästa Mini-ITX GAMING PC! Hoppas du gillar videon!Bästa Mini-ITX Gaming PC för under $1000! Här är delar:CPU: Intel Core i5 - 4690K 3,5 GHz Quad-Core...

Hur man gör en silvertejp iPhone Case

jag älskar min iPhone, så jag är också paranoid om repor. Men jag kan inte stå de stora plast fall och kom upp med ett sätt att göra tunna Duct tape fall för flera prylar. Detta instructable har också en valfri kort hållare på utsidan av fallet.Steg...

Omfattande Pocket Survival kit

Jag är inte en överlevare eller en prepper. Jag är en kille som planerar på att göra mer vandring (mestadels dagsvandringar) och kanske några övernattningar. Jag har inte vandring i tid och samtidigt komma i form (om det kan ske på min ålder), har ja...