Greyhound kappa från gamla fleecevästjag surfade runt letar efter en rock för min greyhound Klaus för att få honom genom nya Enlgand vintern, och insåg snabbt att jag kunde antingen spendera $75 + eller göra något från en gammal vest i garderoben.

Fina med detta är att det är (nästan) gratis, och du kan göra det en anpassad passform att se till att din hund blir ombonad som en bugg i sin päls. Det enda jag slutade köpa från butik för detta projekt var några remsor av sy-på kardborrband (om $7.49 per varv för 2" stålband och jag bara använde ca 1 fot).

VIKTIGT: JAG HAR KALA MINSTA FÄRDIGHETER MED HJÄLP AV EN SYMASKIN, DETTA ÄR INTE ETT SVÅRT PROJEKT!

Material:
Gamla fleece jacka eller väst
Sy på kardborrband (2" breda remsor)

Verktyg:
Symaskin
Måttband
X-acto kniv (eller söm ripper)
Tyg sax
Bindemedel klipp
Rak stift

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kattmynta Kitty Condo

Min katt kvar i en ouppvärmd källare under dagen eftersom hon inte gillar den hyper lilla hund som också bor med oss på huvudnivån. På vintern som innebär en källare temperatur på runt 50 grader F. Katten blir äldre och gillar att vara varmt på hela...

Läder kappsäck för alla dina lagringsbehov!

Hej alla!Jag blev verkligen kär leatherworking för några år sedan tack vare några företagsamma vänner och en hel del extra tid på mina händer. Ända sedan sedan, jag har skaffa så många färdigheter och verktyg som jag kan för att göra större och bättr...

Film glasunderlägg från gamla VHS band jackor

Tja, den gamla Videobandspelaren har slutligen dog och min gamla VHS-band är i princip värdelöst. Så, har jag ett gäng band och jackor som sitter runt samlar damm. Det var dags att jag hittat något nyttigt att göra med dessa underbara bilder på de Ja...

Sy en Dr Horrible jacka/kappa

första jag måste ge kredit till queza7 från livejournal (hennes dräkt kommissionens webbplats är här). Hon postat sin mönster och instruktioner här, jag bara följde dem. Vänligen Tänk på min instructable som en pendang, inte en ersättning till hennes...

Förnya gamla dresser med vägmärken

en vän till mig gav mig en slå upp gamla byrå som var i behov av några allvarliga kärlek.Finishen var kluvet och urholkad över och det fanns olika delar som var lös, skadad eller saknas. Men dresser fallet var välbyggd, som var trevligt laxstjärtform...

Fordonsreparationslackering gamla matsalen Set

Vi har alla oöverensstämmelse möbler som bara inte går med något annat i hus eller lägenhet. Även om vi alla önskar det gjorde. Tja kan du ändra allt som om du är villig att göra jobbet! Eftersom du är på Instructables webbplats gissar jag att du är...

Gamla tabellen till Vintage tabell

hittade en gammal tabell som måste ha linoleum på toppen på en gång eftersom det fanns spik hål runt toppen. Älskade form och stil och hade svårt att avgöra exakt vad du ska göra. Efter slipningen lätt så att jag kunde hålla gammalt ser att det använ...

Hur man gör din gamla gitarr ser helt nya

i detta Instructable, kommer jag visa dig hur man måla, reparera och göra din gamla gitarr ser helt nya.Observera: upp till steg 5 jag har gjort innan jag började detta Instructable, hoppas som kommer att klara någon förvirring när det gäller bilder....

Den Guybrush kappa från en gammal blå labbrock!

Denna vecka, det ska bli procent (100: e dagen innan Baccalauréat) och jag beslutade att cosplay Guybrush som han förekommer i det andra opusen av Monkey Island, jag har redan gjort pirat stövlar, men då jag var tvungen att göra den svåraste och vikt...

Uppgradera din gamla takfläkt

billigt fans med falska blanka träfibrerna och "mässing" delar är ganska ful och ganska utbredd. Eftersom jag inte kunde hitta en bra letar ersättare som inte kostar en gazillion dollar, och mina fans fortfarande fungerade bra, beslutat jag att...

Läder "kappsäck" bank / coin purse

Detta i vintras min man hittade ett mönster för en kappsäck, en gammaldags bit lugage, och gjorde det. Jag letade igenom några gamla läder tidningar för några idéer för en bank eller mynt plånboken att göra. Hade en ljus idé, varför inte göra en mini...

Förnya gamla leksaker

jag är förvånad över vad vissa människor kommer att kasta bort. Den gångna veckan min fru körde av ett hus som måste ha gjort en del falla städning. På toppen av en enorm hög saker avsedda för deponin var tre pärlor som vi inte kunde föra upp - en li...

Göra en tangentbord kretsar slips: arbetar din gamla tangentbordet till din garderob!

Återvinn det gamla tangentbordet till din egen person garderob.Detta Instructable är för en fräsch, kul och anpassningsbara tangentbord slips. Detta kan göras med mycket få komponenter, ett gammalt tangentbord, en Ethernet eller telefon kabel och tej...

Nya pussel från gamla

jag ville göra några personliga pussel för gåvor. Som ännu inte har köpt en bläddrar såg så beslöt jag att återanvända gamla något trist ute men strukturellt ljud pussel och ändra bilder.Hur man gör det-Steg 1 - hitta en gammal pussel rätt storlekSte...

Chic Cheetah Full längd kappa med hatt för Miniture hundar

fulla längd kappa är gjord av FUSKPÄLS med FLEECEFODER. MED TVÅ BREDA GUMMIBAND OMFATTAS I FLEECE SOM ÖPPET TÄCKER MAGEN OMRÅDET GER MASSOR AV UTRYMME UNDER FÖR BENET RÖRELSE, PÄLSEN FÖRSIKTIGT DRAPERIER ÖVER HENNES BAKÄNDAN OCH SADLAR RESTEN AV HENN...

De rostar din gamla tabellen såg

Jag köpte en gammal rostig tabell såg från den lokala annonser. Det var en hel del, men det var mycket rostig - rostig nog att det var svårt att använda och desperat behov av hjälp. Här är hur du kan ta bort rost från din gamla tabellen såg och ge de...

3D tryckt gamla tid Cider Mill i HO skala

Som barn jag var fascinerad (och fortfarande är) med de saker som var här innan jag var. Då var det naturligt, att jag drogs till modell railroading som ett sätt att återskapa tidigare, och i synnerhet till modellering av den sena E.L. Moore. Mr Moor...

Förvandla din stinkande gamla dokumentskåp till ett modernt konstverk

Så jag fick denna cool stående skrivbord och omgjorda min hela kontoret. Det såg awesome med undantag för en sura plats: min arkivskåp. Det här var gammal som fan och det var inte kommer att klippa det för min nya och förbättrade office.Vid första ja...

Hönshus från gamla Garage skåp

Ingenting är så underbart som hem fullvuxet ägg. För vårt hönshus använde jag en hög med en-av-tolv pine brädor kvar från att ta bort våra gamla garage skåp. Jag har funnit att med alla projekt, jag tillbringar mycket mer tid planering än på konstruk...