Hacka din boet termostaten att köra en gasspis eller spisOm du, liksom jag, värma ditt hem uteslutande med en gasspis eller en fristående gas spis, och du vill kontrollera ditt system med en termostat för boet, så är det Instructable för dig!

Enda anledningen till att boet termostaten inte fungerar på dessa typer av system är att de inte kör tillräckligt spänning men deras termostat kablar för att driva boet. Så Tricket är att driva ett annat sätt.

Först och främst, om du har en lufta som villkorar systemet, då boet bör kunna dra den ström man vill från det och du borde hjälpe till gå. Om du inte måste du lura boet att tro som du gör.

Bara Anslut termostat kablar enligt ovan och en 24 AC transformator (se nästa steg) att ge strömmen. Den positiva bly från transformatorn bör gå till Rc terminal och negationen bör gå till C terminalen. På detta sätt kan du lura boet att driva sig själv bort av en transformator utan att sätta några oönskade spänning över din termostat ledningar.

Dessa typer av transformatorer är allmänt tillgänglig som sprinklersystem komponenter på din lokala järnaffär.

Jag har använt denna inställning att tillförlitligt kontrollera min gasspis för över ett år nu med inga problem, men naturligtvis varken jag eller Instructables kan garanti din kamin eller dina ungar, så hacka på egen risk.

Happy uppvärmning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Installera boet utan att skada dina väggar

Vill installera ett bo på din lägenhet men är inte tillåtet att borra i väggarna? Några alligator test leder, solid svetstråd och kardborrband remsor gör installationen skador-fri och mycket snabb och lätt att ta isär om det behövs!Obs: I den andra b...

Hacka din liv: En Guide till att leva ett friskare och lyckligare liv

När jag såg att det var en tävling om hacks life, tänkte jag omedelbart på dessa otroligt geni idéer för att göra enkla saker ännu enklare. Men sedan insåg jag att de lite "ah ha!" stunder inte verkligen gör en inverkan på ditt liv. Jag måste tä...

Hur att reparera / hacka din video spelenheter bättre, med sugru

jag verkar alltid skicka nya constructable endast när det finns en tävling lol.Jag fick min gratis provpåse med sugru och jag bara inte kunde vänta att lista ut hur jag kunde använda och och pojken blev jag överraskad.Detta är ganska rakt framåt, jag...

Hacka din förpackning papper!

Det är julen en gång mer, och du vet vad det innebär! Gåvor och stress galore!Och en gång, huset är översållad med rullar omslagspapper, väntar på gåvor slås.Tillsammans med ett litet problem... Omslagspapper kommer antingen rulla när du inte vill at...

Hacka din baby-utfärda utegångsförbud för smala dörröppningar

av någon anledning, börjar nästan alla spädbarn porten på 28-inches bred. Jag bor i ett äldre hus och har några fel. En besynnerlighet är att alla våra garderober har mycket smala öppningar. Jag har läst igenom internets för en grind som passar in i...

Hur till hacka din Wii

har du någonsin haft den gamla kopian av Super Mario Bros. i din garderob som du vill spela men din NES bröts? Har du andra alternativ! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till hacka din Wii för att köra Homebrew kanalen. Med den hår hac...

Hacka din Wii

Hej, Välkommen till min mini-handledning om hur du installerar homebrew på din Wii. Det finns ett par sätt att göra detta men detta kallas Smash Stack hacka.Steg 1: Installera Homebrew upp Detta är min andra instruera-stånd. Här visar du hur till hac...

Hacka din servo V1.00 - förvandla din servo till en kraftfull linjärt ställdon

Förutsatt att du har verktygen och servo kan du byggt detta för under ett par dollar. Manöverdonet fördjupa med en hastighet av ca 50mm/min. Det är ganska långsamt men mycket kraftfull. Titta på min video i slutet av inlägget där små manöverdonet lyf...

Hacka din Bic

i detta instructable jag lär dig hur till hacka din bic lättare att göra en större flamma. Det har varit massor av rykten och tvivel men detta är den verkliga hur man om hur man gör din eld så stor som du vill med din BIC lättare!!Steg 1: ta toppen a...

Hacka din LED Strip med en rörelsesensor och Timer

Jag tycker att måttet på en bra Instructable är de idéer som inspirerar, varför jag njöt Liam.great98's Instructable med titeln "Ge din säng Underglow!" Jag hade aldrig trott att lägga till en LED strip längst ned i en säng annars, och jag ville...

Hur till hacka din Eagle Award

här är hur till hacka din Eagle award. Vissa människor kanske vill göra detta för att visa stöd för en förändring i politiken i Boy Scouts of America.Steg 1: Skär tyg Skära ditt band. Jag beställde några 35mm grosgrain band. Mäta menyfliksområdet i U...

Hur till få din tvååring att stava hennes namn innan hon vänder sig tre

först--detta är en lånad idé från en galen-cool utbildare av unga tots i Los Angeles. En lärare som, mot det gemensamma visdom och forskning har sagt oss, tror att alla barn kan lära sig att stava och känna igen sitt eget namn före tre års ålder.Och...

Spåra din position utan att använda GPS (med LAC och CID)

HejVi behöver alla en enhet vid något tillfälle att hålla reda på våra vänner, familj eller våra tillhörigheter (fordon... min dyrbara!) etc. men inte alla av oss har råd med kostnaden för en GPS-enhet. Så, jag bestämde mig att hitta på internet om d...

Snabba upp din dator utan att köpa något

detta instructable lär dig att få datorn att fungera bättre gratisJag vet att bilderna är konstigt bara klicka och bläddra nerSteg 1: Öppna anteckningsblock Starta notepad... Sätta i följandemystring=(80000000)Det är en 8 med sju 0sSteg 2: spara spar...

Konvertera din Honda Accord att köra på skräp

vi kanske inte ännu har en flux kondensator för resa i tiden, men vi har redan en motsvarighet till "Mr Fusion", som om skickligt, gör att du kan köra din bil på everyday "Papperskorgen"--idag. Denna "magiska" enhet kallas en...

Billiga sätt att organisera dina sjalar utan att bryta banken

Har problem att hitta den halsduk som du behöver när du har bråttom? Med detta DIY scarf arrangör idé din halsdukar kommer att organiseras och lätt att nå.Kan du hitta alla mina videoklipp här:http://www.youtube.com/user/fixitsamo/videos...

Undervisa din guinea gris att köra i en cirkel

lära ditt marsvin att köra i en cirkel på kommando! Undervisa din guinea gris tricks bygger ett speciellt band mellan dig och din gris! Detta är min första instructable, så jag hoppas du gillar det! :)Steg 1: Kontrollera att du är betrodd För att gör...

Piezoelektriska skor: Ladda din mobiltelefon genom att gå!

Obs: Detta är min första instructable!Har du någonsin haft det ögonblicket när du hade en mycket viktig text att skicka, men innan du kunde sluta skicka den, telefonen dog? Ganska mycket varje person med en mobiltelefon/enhet har upplevt det frustrer...

Hacka din papperskorgen kan

ingen gillar soptunnor. Jag talar de soptunnor med ingen lock som du försöker dölja under vasken eller bakom soffan så att ingen ser dem. Antingen de har inte en liner, och botten blir helt täckt med alla möjliga otäcka eller liner faller ner inuti n...