Halo halo (mix mix) pakistanska version.Halo-halo (Tagalog språk för "mix-mix") är en populär filippinska dessert med blandningar av rakade is och kondenserad mjölk som ska läggas till olika kokt söta bönor, jello och frukter. Den serveras i ett högt glas eller skål.

Ingredienser inkluderar kokta kidneybönor, garbanzos, socker palm frukt (kaong), kokos sport (macapuno) och mjölbananer karamelliserat socker, jackfrukter (langkâ), gulaman, tapioka, nata de coco, sötpotatis (kamote), ost, dunkade krossade unga ris (pinipig). I fråga om arrangemang, är de flesta av ingredienserna (frukt, bönor och andra sötsaker) först placerade inuti den högt glas, följt av rakat isen. Detta är sedan beströs med socker och toppad med antingen (eller en kombination av) leche flan, lila yam (ubeng pula) eller glass. Kondenserad mjölk hälls i smeten vid servering.

Jag har alltid velat äta denna dessert men till elektricitet problem samt mindre tillgänglighet av lila yam och andra ingredienser... tänkte jag prova min egen version av halo halo. Jag hoppas du gillar den.

denna maträtt är lik att se här

Det finns inga sådana recept av halo halo n internet alla jag kunde hitta var en bild av skikta ingredienserna. så här skulle jag vilja du se :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mod den Halo PC gevär till Halo 3 Version

hur till mod den Halo PC gevär (MA5B ICWS) i till Halo 3-versionen (MA5C ICWS) som är mer exakt, har en annan storlek klippet, och en olika riktmedel (även känd som "hårkors"), bland många andra saker. De är faktiskt olika vapen i Halo universum...

DJUPGÅENDE: Pedal Powered mixer/matberedare (Kuta drev Version)

detta INSTRUCTABLE är ett pågående arbete. IT WILL COME tillsammans som min tid och energi görTeoretiskt bör en belt drive system vara ett bra sätt att driva en pedal mixer.Detta projekt är min tredje pedal blender. Jag kombinerar tre grundläggande d...

HALO MA5B Assault Rifle prop - DJ Radio Gun rättfärdighetens

vara avundsjuk. En replik baserat på HALO MA5B med arbetsbelysning och ljud.Ett annat projekt som kommer att min 10 år gamla brorson, samma kid med TARDIS, och naturligtvis ett par skott av Caitlin gör Patty Hearst sak testa den. Det är en djungel dä...

Halo ODST pansar: Hjälm - del 1 av 5 av ODST Armor bygga

Detta är Del1 av en 5 del serie om en full ODST rustning du kan bära.HejSå vill du verkligen göra detta? Detta är ett stort projekt. Bygga tid kommer att vara från flera månader till över ett år beroende på detaljnivå och hur beslutsamma du är. Längs...

Hur man bygger Halo Armor

Hej killar, detta är min post för tre tävlingar! Halloween, kontorsmaterial och Gorilla lim! Jag kommer att visa dig hur man gör Halo rustning! Jag behöver verkligen lägga till fler till detta intro... Vad bör jag lägga till?PS. rösta på mig! : DSteg...

Halo Needler

hur man gör en Halo needler för 10 dollar eller mindre.alla rätt så vidare till min nästa halo gun Instructable.Jag syftade för fem spänn men här en märkte jag skulle bli mer expencive så det gick upp till $10.Vänligen observera att detta instructibl...

Halo Plasma granat Cake

vad är det ppl på radion alltid säger? "lång tid lyssnaren, första gången ringer" det är jag. Jag har en fläkt/användare av instructables ett tag, men detta är mitt första inlägg. vara så mjuk när det är dags för kommentar att göra.Steg 1: verkt...

Hur man gör en Halo kaka

detta är en Halo tårta jag gjorde till min systersons 14: e födelsedag. Detta är min 3: e skulpterade/3D tårta. Huvudet och bålen är jordgubbstårta och axlarna är ris Krispie behandlar. Det har alla omfattas av marshmallow fondant och sedan detaljera...

Mix & Match spel tecken

detta är min post för games.life tävlingen.Det är i grunden ett häfte med huvuden, torsos och ben av din favorit karaktärer som du kan kombinera för att göra en ultra karaktär!Det är ganska enkelt att göra och det material som behövs är i stort sett...

Grön Halo Eye Makeup Tutorial

Jag filmade detta lätt ser och använde en grön färg som jag normalt inte gör men jag älskade hur detta komma ut. Jag hoppas du gillar detta.Steg 1: Gröna Halo Eye Makeup Tutorial Så det första jag tillämpas en mörk grön färg på yttre och inre hörnet...

Fusion spole (Halo 2 stil spel fallet)

detta är utformat som ett alternativ till moderna £50 pris sortiment limited edition spel (i synnerhet den Halo Reach en). Jag kände att kunder skulle vara bättre att köpa det om det var tyngre tema på själva spelet, så min avsikt var att skapa en ru...

BR55 kamp gevär (halo 2)

jag har precis avslutat det kamp geväret med halo 2 och jag är så nöjd med det, den har några ändringar så det kunde göras, men det är helt upp till fjällx2 omfattning är en faktiska funktionsdugliga omfattning och var så enkel att göra en gång efter...

Redneck Stand Mixer som går någonstans!

Det har varit ett tag sedan jag postat instructables, och brödet gör tävling är precis vad jag behövde att inspirera mig för några läckra röd hals storhet. Jag älskar bröd, jag älskar gott bröd. Jag bott i Tyskland i två år, och en av mina favorit mi...

Parfym flaska - 123D fångst & Mesh Mixer

denna handledning beskrivs en teknik för att använda 123D fångsten för att få en lätt 3D scan du är din favorit keramik vas sedan "växa" kvistar av det att skapa en 3D-modell och återge. När du har scan eller "fånga" tar handledning di...

Halo 3 Hud/H3H

svårighetsgrad: MediumJag postat det cuz någon frågade att lägga full kredit går till ImBrokeRU från Filefrontfördelar:Halo 3 HudNackdelar:Om du inte får MA5C kommer rundor att ändras till 32Requirments:Halo 3 (bara skojar du behöver Halo 1)Halo kart...

Hur man textur en kub i mixer

Öppna mixer. Om du inte har mixer installerat på din dator, kan du hämta det från thSe till att du ladda ner den versionen som korrekt passar din dators operativsystem.Blender är en öppen källkod 3D modelleringsverktyg.När du har öppnat Blender, måst...

Enarmad Bandit - Mixer knacka Redesign

en engreppsblandare blandare är att beröva användaren framför hans ögon. Varför? Dess intuitiva "neutrala" mittläget är när armen är inriktad mot framsidan; många användare inte inser att i detta läge faktiskt medium temperatur vatten som levere...

Hur man gör en Mixtape: Awesome Mix Vol. 1 från väktare galaxen

Geoffrey O'Brian sade en gång att "mixtape var den mest praktiserade amerikansk konstformen".Om det har fallit av fördel jämfört med lätt skapas inneburit iTunes-spellistor och CD-skivor, en gåva av en mixtape att någon faktiskt tillbringade fle...

K'nex halo needler

bestämde jag mig för att nästa projekt efter scorpion tanken var att göra needler från halo. Jag har sett några försök på denna pistol med K'nex men de var mycket enkelt och inget speciellt så ville jag ha en komplex och särskilda K'nex needler ut. H...