Handgjorda läder cowboyhattTjena, jag har gjort några läder arbetar för det gångna året och njutit av varje minut av den. Jag har gjort flera saker av läder men aldrig en hatt, så jag beslöt att göra en cowboyhatt och dela det med er alla. Jag tog några mätningar av vissa hattar som var runt huset och även vissa mätningar av mitt huvud att komma med ett mönster som jag ville, denna cowboyhatt kan lätt ändras till en cylinderhatt, en bush craft hatt eller någon annan typ av hatt, med några justeringar. Så om du vill ha en cowboyhatt, en bush craft hatt eller en hatt kommer att dessa enkla steg fungera för dig. Den här killen gjorde ett bra jobb att göra en buske craft hatt och han har en stor instructable med många bra tips. Detta inspirerade mycket mig att göra en cowboyhatt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Handgjorda läder pouch för x-mas gåva

jag har gjort ett läderfodral pengar för min fru för x-mas.VERKTYG-ren arbetsplats-gummiklubba-mattkniv-SYL-stämpling verktyg* z-a104, * z-p217, * z-b701, * z-5706-Ihåliga punch* 5\32, * 1\8-Swivel kniv-2 små svampar-synålar-penna-papperLEVERANSER-ve...

Handgjorda fjäder för lycka

Jag förbereda polymerlera och gjorde fjädern för lyckaFörst av allt förbereda jag polymerleraSteg 1:...

Fancy läder (fjäder) örhängen

Handgjorda läder örhängen är söta och fina. Du kan göra örhängen i olika färg läder skrot med olika mönster. Jag älskar fjäder örhängen så jag gjorde ett par läder fjäder örhänge och några enkla fina örhängen. För att göra dessa vackra örhängen, komm...

Hand utrustas läder styrketår

Detta är min första instructable, så jag ber om ursäkt om något är dåligt formulerad eller oklart. Om du behöver något uppklarat, att fråga bara i kommentarerna och jag kommer att hjälpa.Denna styrketår är en del av den handgjorda läder steampunk HEV...

Läder cykel styre grepp

OK så har du en cykel. Och du vill att det ska skilja sig från andracyklar. Men du är cheapskate som mig. Varför inte göra dina egna ultra-hipster äkta läder bar grepp från gamla läderväskor? Varför göra din egen när du kan köpa ett par kvalitet från...

Läder Potion flaskhållare

Varje modig äventyrare måste bära med sig vätskor och komponenter med honom. Vad bättre sätt än i en glasflaska med en handgjorda läder innehavare potion?Jag har gjort flera dussin av dessa, och om du är intresserad jag har dokumenterat den steg för...

DIY läder kjol

Detta är hur du kan göra en läder kjol för att anpassa du kunde lägga händerna också! Kolla gärna in min handgjorda kläder hemsida på www.missevolutionclothing.com...

Läder lämnar halsband

Detta är min första instructable. Jag hoppas du känner dig inspirerad att skapa denna halsduk läder scraps och några andra förnödenheter.Du behöver-Läder skrotar i två färger. Jag valde brunt och svart.-Penna / penna (valfritt)-Kirurgiska cutter-Gumm...

Lätt Upcycled läder Journal

Har du någonsin längtat efter en av de dyra läder tidskrifter i bokhandeln? De är oftast dyra, och att göra en handgjorda läder journal anses vanligtvis van eller avancerad arbete. Här är en enkel upcycled läder journal som du kan göra i cirka tretti...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

Läder hantverk + belysning

Handgjorda läder hantverk + LED lampor!Det är lätt att göra.Steg 1: material 1L stål burkar, läder 345 mm * 130 mm, Led Strip-modul, 12V DC strömförsörjning, sytrådSteg 2: Hand sy & borrning Sömmen på läder.Borra ett hål i botten.Använda rivet & e...

Hur man knyter Dye A tacksamma Dead Jerry Björn

Detta instructable har en video jag gjorde på hur man knyter dye en tacksamma Dead Jerry Bear.Steg 1: Video om hur man görHär är video jag gjorde för att visa mer avancerade dyers hur jag knyter dye en tacksamma Dead Jerry Bear av begäran. Videon är...

Carter Slade Cosplay

Carter Slade är ett ex-Texas ranger. Han är därför måste se ut som en cowboy. Men är han också ett flammande skelett. Så, du behöver ett par bleka Blå jeans, stövlar cowboy och en oliv gröna knappen upp- eller polotröja. Du behöver också en brun väst...

Hur man gör 5 panel Camp hatt | ProperFit DIY

ProperFit presenterar: hur man gör en 5-panel läger hatt/keps instruktionsfilm. Detta är en enkel gör det själv (gör det själv DIY) sy projekt.Steg 1: Ladda ner mönstret och följ längs.UTSKRIVBARA mönster tillgänglig på-http://www.properfitclothing.c...

Hur man gör en Snapback Baseball Hat | ProperFit DIY

ProperFit presenterar: hur man gör en 6-panel snapback baseball hat/cap instruktionsfilm.Steg 1: Ladda ner mönstret och följ längs.UTSKRIVBARA mönster tillgänglig på-http://www.properfitclothing.com/printable-patterns#! 6-panelsale/c15cwBesök CapSupp...

Trä hålkamera av Scott Yu-Jan

Hej internet!Innan jag är börjar vill jag bara säga detta min första instructables projekt någonsin, så jag ska försöka att vara så noggrann som jag kan förklara stegen och min process.Så är detta en vidvinkel lång exponering hålkamera jag gjort unde...

Hur man ska avsluta sömmar vackert utan en Serger!

Om du vill lära dig att avsluta ditt plagg vackert, rayon söm bindande är ett fantastiskt sätt att gå! För enbart pennies en gård, kan du innesluta dina råa kanter med vackra färgade rayon. Detta är så mycket billigare och enklare än att köpa en serg...

Ogenomtränglig bok bälte väska

En av mina Födelsedagspresenter var en handgjorda läder anteckningsbok. Det var så coolt jag bestämde att det skulle bära det överallt om inspiration fick mig på flykt!Jag ville göra en typ av väska att hänga på mina jeans. Men det måste vara något j...

Handgjorda Steampunk läder korsett med mässing Inlays och anpassade verktyg

Kolla in www.starboardsky.com för mer av mitt arbete!Följ mig på www.facebook.com/starboardskyleatherworks Handla mina objekt: www.etsy.com/shop/starboardskyLWSteg 1: Prepwork Så, eftersom detta var min första korsett, jag bestämde mig att beställa e...