Häng upp dina gamla vinylskivor!För några månader sedan jag kom över en stor belastning på min pappas gamla skivor och bestämde mig för att hänga upp dem på en tom vägg i mitt rum. Jag försökte först med nubb på utsidan av rekord hylsan för att hålla dem på plats som misslyckats kapitalt. Nästa, jag försökt användande "Jordbävning" antikt och glasvaror putty och vaknade upp med en hög med poster ovanpå mig som hade fallit under natten. Slutligen, jag gick till Home Depot och hittade någon som typ av visste vad de pratade om...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vamp upp din gamla T

fick gamla t-tröjor... vill ha en het look? Allt som krävs är ett par sax!Steg 1: Få din gamla t-shirt måste vara 100% bomullavskurna ärmar och halsringning... hålla halsringningen.nu vik t-shirt sida söm till söm... dra den främre ut och skär vågrät...

Bling upp din gamla hörlurar!

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur att ta några gamla, fula par huvud eller hörlurar och göra dem svalna igen!Steg 1: leveranser Leveranser du behöver är nedan: 1) gamla hörlurar 2) duct tape (valfri färg) 3) sax 4) exacto kniv (crafti...

Piffa upp din gamla dator med färg!

Detta är min första Instructable berätta vad du tycker och ge mig några idéer att göra för andra Instructables.I detta Instructable kommer jag visa dig hur för att göra en gammal dator torn ser ny och awesome sådär gaming tornet du alltid velat ha!De...

"Piffa" upp din "Ferniture"

när slutet av sommaren slår jag huvudet ut till vildmarken. Jakt på smått och gott att göra min "Ferniture" konstprojekt. Detta är den bästa tiden på året eftersom den mjölke (växt) är blommar och växter på sin prime. Detta är ett stort projekt...

Hur till hacka gamla mobiltelefon till förmåga upp din trådlösa bluetooth-tangentbord

Hej,Detta är min första instructables så bär med mig.Idén kom till mig eftersom jag försöker hitta ett billigt sätt att driva upp mitt billiga inre Bluetooth tangentbord. Det verkar som varje par månader har jag att byta AAA batterier. Det använder 2...

Mysiga tofflor från din gamla ulliga jumper

Hoppsan... Krympt din favorit ullig i tvätten? Aldrig sinne, prova att göra dessa mysiga tofflor och du bör har massor kvar för att göra andra godsaker (mer instructables att följa).Dessa härliga varma tofflor kan göras i en kväll om du sy för hand....

Hallick din gamla Smartphone och göra en Steampunk MP3 spelare med pekskärm

Hej duVad kan du göra med din gamla Smartphone? Sälja den, slänga, lägga den i mikron?? * gg *Nej, vi gör en Steampunk MP3 spelare med pekskärm ;)Steg 1: Låt oss börjaVi behöver en massa saker av mässing, vissa elektronik och Fantasy.1 Smartphone Xpe...

Mini FPV Tricopter gjort ut av gamla byxor?? Gör din gamla byxor fluga!

Någonsin tittat på din gamla par blåjeans och tänkte "Jag kunde göra en tricopter från dem"? Nej? Ja, nu kommer du! Och för att vara helt ärlig är det inte mycket svårare att göra än att göra en standard tricopter!Detta Instructable kommer att v...

Gör din gamla Joystick Bluetooth!

Jag hittade denna föråldrade joystick i en gratis bin och beslutade att ge det ett nytt liv som en bluetooth controller för en Raspberry Pi. Denna joystick var avsedd för en Xbox 360 men du kan använda en liknande enhet eller ens en gammal gamepad.Ve...

Använda din gamla (Mini-USB) laddare för att ladda alla USB-avgiftsbelagd telefon/MP3 spelare/iTouch/iPhone/iPad för $1,61

Intro:Nu kan du ha en laddare i hemmet och på arbetet! Eller bara ta en ledig i väskan.Detta instructable är ett praktiskt sätt att använda en gammal lagrad bort Mini-USB-laddare från tidigare mobiltelefoner eller enheter du own(ed).En alternativ met...

Fylla på din gamla Moleskine

Moleskines varumärke bärbara datorer är awesome, men de är dyra. Låt mig visa dig hur du kan ta din gamla Moleskine notebook och fylla den med något billigare Moleskine Cahiers och fortfarande behålla det klassiska Moleskine utseendet. Om du vill spa...

Hur till hålla din gamla Windows-Version efter 1 månad

Om du är en teknisk kille som mig, och har haft några lyckliga och olyckliga erfarenheter med Windows tidigare, vet du att det är viktigt att alltid hålla säkerhetskopior. Och när det kom till att uppgradera till Windows 10, jag var skeptisk först, o...

Hur till få din gamla xp laptop redo för skolan

detta är min guide till få din gamla dator redo för skolan, eftersom någon gång du bara inte har pengar att köpa en ny laptop.Jag använder dessa tips varje få månaden med fart min pc.min laptop är en 4 år gammal acer aspire som kör windows xp och en...

Hur man gör en affisch styrelse med dina gamla VHS-band

för ett tag sedan bestämde jag mig att bli av med min gamla (stora) samling av VHS-band. Jag ville bara slänga dem, så jag bläddrade på nätet för några idéer för vad med dem att göra. Tja, hittade jag... noll goda idéer. = p så jag var tvungen att gö...

Hur man kan Pimpa upp din Sony HI FI

vad du behövergröna materialgrön trådröd materialröd trådsymaskinsaxSony mhc-1200 hi fi-systemgammal lampa2 små högtalare i ett fallDrillalla ändamål limSilver gasvävOrange filtvit filtmetall sågvänster och höger ljudingång kablargasbindasvart tråd s...

Snabba upp din ämnesomsättning

vi ibland ser på vår vän eller släkting och tänker "Wow... Hur kan han/hon äta så mycket mat och inte fett alls!" Jo, svaret är mycket enkelt: Metabolism.I detta lätt att följa instructable ska jag visa dig hur du kan snabba upp din ämnesomsättn...

Gör dina gamla skor gnistan igen

Gör dina gamla skor ser nya med några glittrande glitter!Steg 1: Samla material Material som behövs:Gamla sneakersPlastlock eller palettLimMålartejpMenyfliksområdetSaxSvampen borsteGlitterSteg 2: Snöra dina sneakersSteg 3: Använd målartejp för att tä...

Hur du sätter din gamla T-Shirt i en fashionabel topp! (sidor knutna eller slittade)

Kan du förvandla din gamla t-shirt till en fashionabla topp! Det finns 2 sätt, en för tjejer och en för killar. (eller flickor) Det första sättet (skärning och binda upp sidorna) krymper din skjorta ned om en storlek så börja med en stor skjorta....

Modifierade T-Shirt från din gamla godingar

har du en tråkig gammal T-shirt som desperat behöver en ansiktslyftning? Prova det här för ett nytt utseende... :-)Obs:Jag har postat detta i Hurriecane tävlingen också.Jag är en dagvård mamma som arbetar heltid, och inte har tillräckligt med tid för...