Modifierade T-Shirt från din gamla godingarhar du en tråkig gammal T-shirt som desperat behöver en ansiktslyftning? Prova det här för ett nytt utseende... :-)

Obs:
Jag har postat detta i Hurriecane tävlingen också.
Jag är en dagvård mamma som arbetar heltid, och inte har tillräckligt med tid för min sömnad och pyssel som jag älskar det så mycket. Om jag vinna den laserskärare som jag kommer att ge upp mitt heltidsjobb eller minska den till ett par timmar (eftersom jag gör en hel del hantverk arbete med barnen och de kommer att bli besviken att se mig inte mer) och starta eget hemma som jag har nog och mer sömnad beställningar som jag inte kan göra det i tid. Varje instructable jag gör med hjälp av laserskärare, jag kommer definitivt lägga upp den på denna stora webbplats.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter din gamla T-Shirt i en fashionabel topp! (sidor knutna eller slittade)

Kan du förvandla din gamla t-shirt till en fashionabla topp! Det finns 2 sätt, en för tjejer och en för killar. (eller flickor) Det första sättet (skärning och binda upp sidorna) krymper din skjorta ned om en storlek så börja med en stor skjorta....

Vamp upp din gamla T

fick gamla t-tröjor... vill ha en het look? Allt som krävs är ett par sax!Steg 1: Få din gamla t-shirt måste vara 100% bomullavskurna ärmar och halsringning... hålla halsringningen.nu vik t-shirt sida söm till söm... dra den främre ut och skär vågrät...

Vad till gör med din gamla Drumheads

"Försöker ratta en årig trumskinn är som polering en skit." Jag skrattade när jag först hörde detta säger men i verkligheten, det är sant. Drumheads är liknande gitarr strängar och t-shirts: efter en lång period av användning de slits ut och för...

Gör patchar från din gamla skjortor

ge dina gamla och älskade shirts ett andra liv genom att göra några mycket trevliga ser vintage-stil patchar ur dem.Steg 1: vad du behöver... Att göra patchar behöver du:-några gamla skjortor-Järn på (icke) vävda gränssnitt (stel, men inte för hårt)-...

Lägg till Bluetooth till din gamla bil-Hifi

Hej alla!I denna snabba kompatibel ska jag visa dig ett annat sätt att uppgradera din gamla bil med bara 5$ och mindre än 30 minuters arbete. Om du vill kolla in de senaste enkel uppgradering som jag gjort på min bil, har du att se mina vänners kompa...

Hur till öppen och ren din gamla mekaniska klocka

Hej, alla!!!Idag ska jag visa dig hur man rengör din gamla klocka. Min klocka är Orientex 17 juveler, det är en klassisk, handbok slingrande manliga klocka.Instruktionerna och var försiktig!Steg 1: Öppna klockan Använda skruvmejsel eller vass kniv at...

Mysiga tofflor från din gamla ulliga jumper

Hoppsan... Krympt din favorit ullig i tvätten? Aldrig sinne, prova att göra dessa mysiga tofflor och du bör har massor kvar för att göra andra godsaker (mer instructables att följa).Dessa härliga varma tofflor kan göras i en kväll om du sy för hand....

Dekorera din din gamla tråkiga telefon täcka

göra din gamla telefon täcka ser underbaraSteg 1: jag har använtsvart tryckvattenvatten färgerakryl colour(golden)penselsccisorSteg 2: Nu tar omslaget och göra vissa linjer genom kranenSteg 3: Nu färg hela omslagetSteg 4: Nu ta bort raderna tapSteg 5...

Hallick din gamla Smartphone och göra en Steampunk MP3 spelare med pekskärm

Hej duVad kan du göra med din gamla Smartphone? Sälja den, slänga, lägga den i mikron?? * gg *Nej, vi gör en Steampunk MP3 spelare med pekskärm ;)Steg 1: Låt oss börjaVi behöver en massa saker av mässing, vissa elektronik och Fantasy.1 Smartphone Xpe...

Mini FPV Tricopter gjort ut av gamla byxor?? Gör din gamla byxor fluga!

Någonsin tittat på din gamla par blåjeans och tänkte "Jag kunde göra en tricopter från dem"? Nej? Ja, nu kommer du! Och för att vara helt ärlig är det inte mycket svårare att göra än att göra en standard tricopter!Detta Instructable kommer att v...

Använda din gamla (Mini-USB) laddare för att ladda alla USB-avgiftsbelagd telefon/MP3 spelare/iTouch/iPhone/iPad för $1,61

Intro:Nu kan du ha en laddare i hemmet och på arbetet! Eller bara ta en ledig i väskan.Detta instructable är ett praktiskt sätt att använda en gammal lagrad bort Mini-USB-laddare från tidigare mobiltelefoner eller enheter du own(ed).En alternativ met...

Fylla på din gamla Moleskine

Moleskines varumärke bärbara datorer är awesome, men de är dyra. Låt mig visa dig hur du kan ta din gamla Moleskine notebook och fylla den med något billigare Moleskine Cahiers och fortfarande behålla det klassiska Moleskine utseendet. Om du vill spa...

Hur till hålla din gamla Windows-Version efter 1 månad

Om du är en teknisk kille som mig, och har haft några lyckliga och olyckliga erfarenheter med Windows tidigare, vet du att det är viktigt att alltid hålla säkerhetskopior. Och när det kom till att uppgradera till Windows 10, jag var skeptisk först, o...

Hur till få din gamla xp laptop redo för skolan

detta är min guide till få din gamla dator redo för skolan, eftersom någon gång du bara inte har pengar att köpa en ny laptop.Jag använder dessa tips varje få månaden med fart min pc.min laptop är en 4 år gammal acer aspire som kör windows xp och en...

Hur man gör en affisch styrelse med dina gamla VHS-band

för ett tag sedan bestämde jag mig att bli av med min gamla (stora) samling av VHS-band. Jag ville bara slänga dem, så jag bläddrade på nätet för några idéer för vad med dem att göra. Tja, hittade jag... noll goda idéer. = p så jag var tvungen att gö...

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extra

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extraVad du uppnå genom att göra detta utan skadliga bil fm modilator:-1. fortsätta att använda i bil2. Använd för att höra musik från sd-kort, usb pendr...

DIY-Hur man förnya din gamla handväska: Hummingbird

Är du tona med din gamla handväskor? Prova det här hemma. Dess mycket enkelt. Du kan omvandla din gamla handväska till en ny elegant utseende.Vad du behöver:1 skumplastskydd2 lim3 glitterlim4 glitter5 svart färg akrylfärger...

Gör dina gamla skor gnistan igen

Gör dina gamla skor ser nya med några glittrande glitter!Steg 1: Samla material Material som behövs:Gamla sneakersPlastlock eller palettLimMålartejpMenyfliksområdetSaxSvampen borsteGlitterSteg 2: Snöra dina sneakersSteg 3: Använd målartejp för att tä...

Förnya dina gamla skor

efter detta projekt kan du förnya dina skor, det är mycket lätt och snabb, så att du spara pengar.Steg 1: behöver Behöver du:3 (eller mindre) spray färg (svart och vit eller valfri färg)och vad tycker du.Kom så går vi!Steg 2: spray och måla Spraya di...