Hängande Air växt korg från återvunna vin korkaren av mina vänner är besatt av air växter och rörde sig till en ny plats, så jag ville göra en snygg present att välkomna honom till de nya lya. Att ha bara tog en stor låda med vin korkar kvar från ett bröllop, var jag ivrig att sätta dem att använda.

Dessa lite hängande lufta anläggningen korgar funktionen två typer av växter och kan hängas i grupper eller av dem själva. De lägger en hel del charm inomhus eller ut och växterna är nästan omöjligt att döda. De gör awesome presenter till dina mindre-än-grön-bläddrade kompisar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel DIY Hydroponics netto kruka/korg från återvunna flaskor

snabbt, enkelt, lätt och kostnadseffektivt sätt att göra dina egna netto kruka/korg för din hydrokultur trädgård av används/återvunna plastflaskor och nylon mesh dusch svampar. Till skillnad från typiska net krukor/korgar är öppningen oftast mindre,...

Launcher för Air raketer och korkar, använder en trädgård slangen

Upphetsad efter att hitta instruktionerna för att göra en tryckluft raket på Internet, jag tryckt delförteckningen och rusade ut för att köpa allt. Jag försökte en lokal järnaffär Home Depot och Lowes, men kunde inte hitta alla nödvändiga PVC delar....

28 Upcycles för trädgården

jag har trädgårdsarbete i ca 8 år. Under åren har jag upcycled många saker i min trädgård, några av praktiska skäl, några att spara pengar, vissa vara miljövänlig och några bara för skojs skull.I detta Instructable kommer jag visa hur du upcycle 28 (...

Hur man steker en kalkon

varför stek en kalkon? Eftersom det är gott. Och snabb. Nu när jag har stekt en kalkon på Thanksgiving, är jag inte säker på om jag kunde gå tillbaka. Inte bara är det extremt öm och smakrik med perfekt skarpa hud, men vi kunde laga Thanksgiving mat...

Vin Cork Bee örhängen

Jag var i min trädgård nyligen när jag insåg att våra hängande fågel hus hade blivit en hängande bee house. Det var så underbart att se att en koloni av humlor hade gjort sitt hem i våra hem. Vi kunde inte hålla kupan där det var, men jag hade en lok...

Återvunnet styret cykelställ

min kära älskade cykel Gunther träffade en tidig död när han och jag "vann dörr pris" (fick doored) och han skickades skrovunderhåll bort in i den stora cykel utanför.Detta projekt är hängiven till hans minne (och skapat med några av hans kvarle...

Kork och dalbana

I bra upcycling mode, jag hade några extra korkar hängande runt huset som jag inte hade blivit av ännu, så jag beslöt att försöka göra några awesome kork underlägg med leveranser jag hade hängande runt.Steg 1: leveranserHär är vad jag använde för att...

Vin Cork Bulletin Board

av samla vardagliga objekt, kan en producera en ovanliga och unika anslagstavla för att samla in dessa idéer, betonar och påminnelser i vardagen. Allt man behöver är en enorm samling av vin korkar (om detta inte speglar din personliga samlingar, seda...

Skapa en holistisk trädgård Plus 16 Trädgårdsskötsel Tips

förutom tekniska, medicinska och psykologiska framsteg inom forskning, har skett ett uppsving i naturliga terapier och behandlingar. Behandling av kropp och själ holistiskt ger en samhörighet med själven, men en viktig komponent för många i healing ä...

Vin Cork krans

detta instructable går dig om hur du aktiverar alla de vin korkar som du har liggande i en härlig semester krans!Steg 1: Vad du behöver... För att slutföra en 15" krans, behöver du följande:~ ungefärligt 400 korkar~ tandpetare~ 15" halm krans (h...

Grundläggande mjöd recept (honung vin)

En gammal dryck gjord av jäser honung och vatten. Detta recept är mycket grundläggande och lätt för en början brewer. Detta recept är för en 5 gallon batch torrt mjöd. och kommer att vara redo att dricka i månader, men om du kan vänta längre du inte...

Laser skärare / gravör - stora trä brev

enEn stor bokstav a - nästan 18 "x 24"Gjord av trä.Etsade med laser gravör, men du kunde dra det.Skär med rulla, coping, eller jigg sågfinish sand och försegla eller dekorera.Steg 1: Utforma brevet Göra ett stort brev storleken på din trä.Snitty...

Bordsskiva Tesla Coil

Nikola Teslas berömda air core transformator--aka teslaspole--utvecklades på 1890-talet som en källa till hög spänning, hög frekvens el. På den tiden det var en värdefull del i fältet framväxande av trådlös telegrafi och Tesla hade ambitioner att ta...

Kork styrelse projektfasen 5 - sortera korkar

jag gjorde det på TechShop (www.techshop.ws) i Menlo Park.Var förvarnad - inga dimensioner här. Du kan göra detta till valfri storlek krävs och bilderna berätta hela historien.Projekt som rör vin korkar ofta beror på mängd av vingården. Man behöver f...

Kajak/kanot Rack + vedfack

samtal innan du GRÄVER. Denna racket var avsedd att hålla 1 kanot på undersidan av stativet, 2 kajaker över det och att lagra ved under kanoten (gul kajak var lagras av en vän och sitter bara på aska block).Första saker först, mäta alla dina båtar. N...

Återvunnet vin kork renar

Slutligen ett ornament hantverk som använder din gammalt vin korkar.Du behöver:1) Rengör vin korkar (varje renar tar en och en halv en korkar)2) piprensare (färger du önskar, jag gillar metallic färger)3) tandpetare4) mini pom poms (för att använda s...

Odla magnifika Jade växt i hängande korg lätt

Vi önskar er alla en mycket glad & green Earth Day.Och det är därför jag trodde att bokföra en trädgårdsarbete instructable. :)Vet du om Jade anläggning? Jag är säker på att de flesta av oss gör:), om inte, inga problem. Jade växten är en av de enkla...

Hängande korg kolumn

Detta projekt är en utvidgning från min första Instructable (pall Planter Box) postat 2 + år sedan. Lastpall plantageägarna håller upp stora men målgång såg tråkig efter ett par år i solen. Jag bestämde mig att refinish dem med en mörkare fläck valnö...

Chainmail hängande korg

Välkommen!Detta är min första gången att göra en Instructable istället för att surfa i många fantastiska projekt ni alla har gjort. Jag hoppas ni alla hitta min Instructable som informativ och lärorik och nyttig som jag har hittat många av dina proje...