Hemgjord bälte. (Inga sew)Göra din alldeles egna bälten utan nålar, garn eller trådar. Snabbare och enklare.
Dessa forntida tekniker kom till mitt huvud när min gamla läder bälte bryta upp och nästan mina byxor faller... (Jag ser inte roligt i den)... Förutom sömnad är inte en av mina knappt dygder.
Håll på thight och komma igång.

Fabrica en casa tus propios Cinturones y los de tu familia, ingen importa si la costura ingen havet lo tuyo, ingen necesitaras hilo ni tampoco agujas.
De Nuevo el fuego Joakim alternativas insospechadas para salir de apuros, sv efecto, estos cinturones surgieron por una necesidad y una escacez de Cinturones en mi Guardaropa.
Y lo mejor Bueno, bonito y Barato.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pumpa kudde (inga Sew!)

Halloween säsongen närmar sig snabbt - och vem älskar inte en bra kudde? Idag ska jag visa dig hur man gör en super söt (inga sew!) Halloween pumpa kudde.Steg 1: Låt oss skära lite tyg! Först, du kommer att vilja skära en pumpa form av några gamla ty...

Hemgjord Mango Squash - inga konstgjorda anstrykningar

Denna sommar Cool ner med denna spännande Mango Squash!Nej - tillsatt konserveringsmedelNej - tillsatt artificiella färgerDetta receptet är riktigt enkelt och så säkerheten först därför inga konserveringsmedel och detta varar i 5-7 dagar om den förva...

Hur man gör super lätt dubbade armband (inga sew och mycket billig)

denna idé kom till mig sedan mycket lång tid. När jag var i årskurs 7, hade jag denna besatthet armband. Jag gjorde denna mycket punk stil en ur en gammal bälte och rester av facbic. Nyligen återupptäckte jag glädjen i DIY punk saker.Här är hur jag g...

Starry Eyed Laser skär läder Mask (inga sew, nej redskapen krevad)

För att inte skrämma dig, men det är inte din typisk läder mask. Inspirerad av Mardi Gras mer än Halloween, denna metod för att skapa läder masker av laserskärare kommer att ställa dig gratis till en helt ny värld av skapelsen.STJÄRNOR är enligt min...

Kontorsstol täcker (billigt, lätt, och inga sew)

kontorsstolar kan vara dyrt, eller de kan vara billigt. Men om de är klädda i läder och vinyl, de ska vara duk och kommer lätt att locka fläckar. Och oavsett material, kan det slitas ut. När jag köpte en ny kontorsstol ville jag hitta ett sätt att tä...

Hemgjord bälte sander tabell

Ett smart sätt att använda din bandslip, vilket gör den till ett viktigt verktyg i din verkstad. Nästan alla mina verk går igenom detta verktyg vid något tillfälle, och du kan fortsätta använda den som bärbara i sekunder.Det första steget är lite smä...

Lätt inga Sew kände juldekorationer | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är så kul att göra! Du kan använda valfri färg kände du gillar, att skapa olika utseende. Jag älskar den lilla Santa stövlar, de fluffiga bitarna är för söt!Njut av!! Om du gör detta, Lägg det på instagram med hashtag #Craftofgiving så a...

Lätt "inga Sew" mjuk Minecraft Zombie kostym.

Detta är ett snabbt och enkelt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann...

Inga sew katt maskot huvud

gör en katt maskot huvudet i två dagar med följande material: kartong, ballong, tejp, silvertejp, papermache, filt, Googly ögon, 2 skum bollar, limpistol med lim, kände eller fuskpäls material. Totalt i ca 25-30 dollar. Denna handledning saknade någr...

10 minuten "inga sew" Sock Monkey flaska wrap

jag har ett skämt med min vän att vi ger varandra antingen hattar, handskar och strumpor för julen... men inte "nice ones" något för bara ett par dollar... Förra året min syster gjorde en vinflaska hållare av en traditionell "arbete strumpa...

Båge med svansar - inga Sew

om du är någonting som jag, du njuta av din rosetter med svansar. också, om du är någonting som jag, du förmodligen suger på sömnad. Jag har löst alla dina problem!Steg 1: Vad du behöver Behöver du:TygSax(Jag skämtar inte ens)Steg 2: Skär ditt tyg Mi...

DIY ROOM DECOR - inga sew hjärtat kudde! (V-day inredning & gåva idé)

Hi!! Idag vill jag ge dig en riktigt snabb och enkel DIY idé för kommande alla hjärtans dag: en nr-sy hjärtat kudde!Som du ser är super enkelt och slutresultatet är söt och perfekt för ibland!Du kan använda den till inredning din säng som jag gjorde...

DIY solglasögon fall | Sommaren DIY (lätt & inga Sew)

https://youtu.be/WCQKyK-iZ24Steg 1: För DIY solglasögon fall du behöver! För DIY solglasögon fall behöver du:-skum ark-DIY solglasögon fall mall-sax - fin punkt penna eller penna-limpistol-band-vatten droppe formade kristaller.Steg 2: I denna snabba...

Inga Sew flätad filt

Hej jag är Maverick12 och jag älskar Gos filtar. Denna filt är en variant på klassiska slips filt. Kanterna är flätad i mening att skapa en vacker kant.Steg 1: leveranserJag använder två motsatta färger av fleece och ett bra tyg sax.Ullen är standard...

Upcycle infant strumpor till Barbie klänningar (inga sew)

detta projekt är enkel och gratis (eller mycket billigt). Samla ditt spädbarn söta strumpor, kanske de du förlorat partnern till eller plocka upp några strumpor på lokal begagnat butik. Dess varit svårt för mig att hitta kläder som passar äldre Barbi...

Inga Sew resa Kit DIY

För min semester, jag ville bära min toalettartiklar och fann att jag alltid använt en cover ellerväska att bära dem. Men det var inte ett bra sätt att ta dem, det kanske spiller, få bruten etc. Jag har sett en hel del resekit DIY och ville göra en e...

Inga Sew Flower kuddar

Ta en pre sydda kudde bluff och göra en vacker blomma kudde att liva upp ditt hem för våren! Ingen sömnad krävs, bara en liten bit av tyg lim!Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Du behöverZip-nära kudde bluff1/2 gården Taft tyg1/4 g...

Inga Sew fryst Tutu

Detta instructable visar dig hur man gör en nr-sy tutu för ett litet barn eller en klänning för baby. Du måste älska garderob färgerna Frystas Anna och Elsa. Detta instructable använder det färgschemat för att göra en mycket vacker kjol för en specie...

(INGA SEW!) Freddy Fazbear kostym

Om du gillade detta Instructable sedan rösta för det i något (eller alla) av tävlingarna har jag in den i. Det skulle verkligen göra mig glad! Jag fick inspiraton att göra denna kostym från några ställen, och jag har kopplat dem nedan. Du kan fortfar...