Hemsk Lab Coat projektetHallå där! Det är Michelle, tillbaka med min andra instructable. Detta var mitt första försök att mönster ändring och jag tror det visade sig ganska bra. Så, jag tror detta är ett bra projekt om det är första gången du gör något av detta slag. Som alltid, föreslår jag att du läser igenom hela saken innan du börjar, eftersom det kan spara dig en hel del krångel på lång sikt. Detta instructable antar du kan läsa och följa ett mönster, men om du känner att jag bör förklara något mer i detalj, behaga låta mig veta. Om du har några tankar/kommentarer/förslag vänligen dela. Även detta instructable är en post i den 4: e Epilog utmaning och om du tycker att jag förtjänar det, en omröstning skulle vara bra. Hoppa på ner till det sista steget att se hur jag skulle uttrycka det laserskärare att använda.

Varför göra en labbrock inspirerad av Dr Horrible? Tja, är det en möjlighet att själv och några vänner kan gå som gjutna för Halloween, men det är också god praxis för någon bara lära sig att avvika från efter ett sömnad mönster. Jag såg ett tydligt steg för steg om hur gör denna päls, så jag gjorde det själv. Och nu till roligt delen. Jag hoppas du njuta av, och snälla kommentar, ränta och rösta! Kommentarer gör mig leende. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Exp Lab IOT projektet mycket enkla steg

Ingen registrering, inga setup. här tre steg är mycket nyttigt att ditt att få börja IOT projektSkapa din grej. Exp-Lab API -konsolenSkicka data från din sak av detta enkla sätt.* För att skicka Data från din grej, helt enkelt kallar en webbadress so...

Fjärran Östern Fusion - Fortune Cookie serien / Objet 3D utskrift (2016)

Fjärran Östern Fusion: Fortune Cookies-Den amerikanska drömmen Fortune Cookies serien utforskar konceptuellt och metaforiskt objektifiering av asiatiska amerikaner i Bay area. Samtidigt tittar också större makt dynamiken ofta observeras i orientalism...

Dr Horrible labbrock och frysa Ray

Dr Horrible, vår favorit musikalisk galning, ser (och sjunger) bra. Du, också, får se bra, men det kommer att ta ett arbete. Jag ska beskriva hur du gör din egen frysa ray med en BLIXTLAMPA att blinda din arch-anti-skurkar med, och som en bonus får d...

Enkla POV projekt från mig eller Circlular Art Spinner från MAKE: Makezine

Med hjälp av en Led, DC Motor (bärgade från trasiga CD-spelare och/eller Dvd-spelare, 2 batterier och lite skum dubbel dubbelhäftande tejp! Obs: För spindeln jag använde en klar plast skydda Cd, du kan använda vad du har, kartong fungerar ännu.Steg 1...

Slutföra kretskort Lab & POV visitkort

Introduktion_______________________________________________________________________Men det finns många Instructables på någon aspekt av hur man gör kretskort, är här annorlunda. Det är en instructable om hur man gör de saker du behöver att göra krets...

AINA: Fältet Lab med Edison IoT

AINA (Automated Information om karaktär attribut) är en elektronisk sensor fält laboratorium byggt på Intel® Edison IoT plattformen. Akronym, "AINA", hänvisningarna den hawaiianska ordet för mark eller plats.Projektöversikt:Vårt projekt är ett b...

Betong lampa Coat Rack med regenererats trä

vi har bott i vårt hus i fem år nu, och i fem år har vi hade denna hemska coat rack i vår källare korridoren. Det har dessa gamla tråd krokar som kommer spänne under den minsta pressen. Om du av en slump får en av dina kappor bo upp, när du borstar a...

Bygga MFOs Sound Lab Mini Synth

Så du vill bygga (eller du redan bygger) Ray Wilson's Sound Lab Mini Synth? Jag gjorde det; så kan du! Detta instructable Detaljer min process och förhoppningsvis kommer att ge vissa insikter och praktiska tips för din resa. Jag kämpade med några del...

Skönhet är bara skin deep - paketet projektet som ett proffs

Detta kommer inte för att vara en av dina normala Instructables där jag visa dig något som jag har skapat på en skärbräda, ge några källkoden, en Principskiss, styrelsen layout, och avsluta med en bild på det färdiga projektet (vanligtvis inklämda i...

Göra en ett skrivbord om elektronik Lab (i en liten plats, för nybörjare)

Levande utan garderober och utan ett arbetsrum är inte lätt, tycker verkligen inte att jag har ett litet rum. Vi har en helg hus, som jag besöker ofta eftersom jag har en hel elektronik lab där (med Arduino stationer och många fler), men här hemma i...

Giant Gem coat hook

kom ihåg de sorglösa, halcyon dagarna av högstadiet? Böja Gem till din infall? Tja, är nu du vuxit. Och din gem ska växa, alltför. Men en jätte Gem på egen hand har begränsade användning, verkligen måste tjäna en funktion utöver det uppenbara.Genom a...

DIY Lab bänk nätaggregat

Alla har de äldre eller nyare ATX nätaggregat liggandes. Nu har du tre alternativ. Du kan kasta dem i dina sopor, rädda några bra delar eller bygga en DIY lab bänk nätaggregat. De är smuts billigt och denna leverans kan leverera mer ampere än vissa m...

BÄRBAR MINI LAB i en ryggsäck

Jag är en by pojke, arbetar som ingenjör utanför min egen stat. Varje år jag glida hem till två eller tre gånger, från hassle och jäktet i stadslivet så att jag kan koppla av och njuta av i den naturliga skönheten i min by och fars gård. Under min vi...

Super lätt Coat Rack

Jag gjorde detta coat rack och handske/hatt hållare som jag var trött på att ha kläder objekt över hela counter/bord/golv eller vart mina barn beslutat att släppa dem. Det är det första projektet jag har designat själv, men det var super lätt och en...

DIY Coat Rack under $30

Jag behöver en Coat Rack, att hänga min kappa och laptop väska när jag kommer hem. Jag kunde inte hitta en som jag velat köpa och göra en av järnrör var lite för dyrt. Jag bestämde mig att göra en av trä.Det färdiga projektet bör vara en 6 fot hög co...

TeleLab - övervaka ditt lab med Telegram, Node.js och Websockets

Detta är en mycket enkel applicering av Intel Edison utifrån krav på ett övervakningssystem för lab. Med detta jag kan lämna laboratoriet samtidigt kontrollera emellanåt att temperaturen i en blandning är stabil eller hålla luft förorening av labbet...

Dinosaurie Coat hooks

Så min kära älskade ville dinosaurie klädkrokar, efter att ha sett några på Etsy, jag var inte imponerad, ingen av dem var klädkrokar, de var klädkrokar med dinosaurier på. Jag sa ja.Detta sammanfaller med Jurassic världen var oavsiktlig men tilltala...

Lab test bänk-oscilloskop/vågform

Lab testbänkFör elektroteknik klasser kosta baslaboratoriet utrustning såsom oscilloskop och Signalgeneratorer brukar hundratals dollar.I detta projekt vill jag genomföra hårdvara och första programvara för en liten, prisvärd digital oscilloskop och...

Hemgjord moderna DIY skruvmejsel Coat Rack

detta inlägg är den första delen av mitt verktyg gatsopare experiment. Jag budgeterat $150 och köpte en massa olika verktyg – främst från Craigslist och eBay. Jag sedan sorterade igenom och separerade min nyinköpta samling i två snygga uppsättningar...