Hobbit / Gnome hål dörrenEfter styckning ner två döda träd i min gårdsplanen lämnade jag några stubbe ovan jord för att sätta blomkrukor på. Det var ute slätt och behövde något mer, och min fru kom på idén av en Hobbit eller Gnome dörr på en av dem.

Lät som en bra idé men hade ingen aning om var jag ska börja, så efter att ha tittat på bilder online på andras dörrar, jag förstod de viktigaste delarna - väderbitna trä dörrpaneler, järn gångjärn, grova vedartade dörrkarmen och kanske ett fönster att kika igenom.

Följande är hur jag kom på att sätta min tillsammans:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gnome dörren

En vän till mig samordnar ett konstprojekt för installation i Stoughton, MA, som innebär Gnome dörrar (aka Fairy/Feernas dörrar). Du vet... ta med barnen ut på en helg att söka efter dörrar, försöka hitta dem alla, posta dem i Instagram, få lite traf...

Hobbit dörr (med en vy över fylke)

i detta instructable jag har gjort en Hobbit dörr att hänga på en vägg, det är i själva verket Bilbo's (och Frodo "s) dörr. När den stängs se du insidan av dörren (inom väska slutet). När du öppnar dörren har du en vy från fylke med ett citat från To...

Hobbit hål trädgården Planter

Steg 1: Du behöver Klart när jag behövde en plats att odla rosmarin, detta var det mest logiska tillvägagångssättet...Du behöver:A hängande korg liner (jag använde en kokosnöt en)Paket med Popsicle pinnarPVA limBrun och grön färgMod podge (valfritt)P...

Zombie trädgård Gnome Mod

jag minns inte hur jag kom till sjukhuset. När jag vaknade var det mörkt. Tyst. Fortfarande. Jag snubblade ur min sjukhussäng och hittade till slut min lager. Ingen var runt. Jag var dränkt i urin. Korridorer var oroväckande tyst. Armaturer surrade o...

Kanin dörren

en snabb guide till att göra en elegant dörr till hålla din sällskapsdjur i ditt rum val. Komplett med fönster, dörrhandtag och spärren.Detta är dokumenterat efter bygga, men stegen som krävs för att komma till detta skede bör vara enkel nog, några t...

Hand Made Bagend - a Hobbit Hole

Jag beslöt att göra en skalenlig modell av Bagend, Bilbo Baggins hus.Jag har tagit några bilder längs vägen, jag hoppas du gillar det!Material:-MDF base-Skum styrelsen för väggar-PVA lim-Varmt lim-Tape-Exakt-o kniv-Skärbräda-Toalettrullar-Balsaträ-Po...

3D-tryckt Pull/Pull dörren Koozie - AutoDesk Pier 9 sänds 2016

Även känd som en push/pull tecken, för att ange om du vill skjuta eller dra en dörr. För att ge utrymme för kreativa lek i framtiden, är skylten tillverkad av bokstäver som kan tas bort, ordnas och ersättas. Som nycklar på en nyckelring, de slot in i...

350 QX batteri dörren ändring

först vill jag tacka alla er för möjligheten att vara med här på Instrctables!Jag har nyligen köpt en 350 QX3 AP Combo. I natt jag hört ett konstigt ljud medan flygande och märkte ett objekt som faller från himlen.Låg och se var det batteriluckan til...

Hobbit hål cross stitch mönster - PDF

någon plats när du ringer ett hem bör ha denna Hobbit hål korsstygn.Inspirerad av J.R.R. Tolkiens Hobbit.Bilbo Baggins hem väska slutet i fylke.Mönster storlek 9.8" x7.5"5 färger14 räknaFull färg PDF mönster - färgblock mönster med DMC floss fär...

Wee Gnome Halloween kostym

detta är en bedårande pojke/flicka kostym som är snabbt och enkelt att piska upp med saker från ditt barns garderob.Steg 1: Montera du behöver det jag använde kläder som min son hade redan. En mysig, primära färgad skjorta, bruna shorts, röda gummist...

Gnome är mig att älska mig.

trädgården gnome och sin trädgård. klänning är baserad på vintage vogue mönster 2962 med siden taft. gjorde en underkjol med massor av lager av tyll. stora sidentyg kronblad former till midjan. lagt till faux blommor, blad, fåglar, Bon och buggar med...

Antika dörren skrivbord

Vår dotter frågade för ett skrivbord i sitt rum att studera vid. Efter shopping på ett par butiker kom vi över en idé på en coffee shop att göra ett skrivbord av en gammal dörr. En resa till den lokala antika marknaden producerade dörren och en resa...

Hemgjord glasdörren: (Solsken i, flyger ut)

varje gång jag öppnar min köksdörren låta (sällsynt) San Francisco solen in i mitt kök, tiden kommer tio miljoner flugor. Nog, sa jag! :)Det finns kommersiella skärmen dörrar såhär en som håller flugor från kommande inuti. Men jag hade en dowel kvar...

University of Cincinnati CCM pneumatiska projekt falla 2015 - pneumatisk Sci-Fi dörren

Hej, är mitt namn Lex Ortiz. Jag är en Junior teknisk direktör vid University of Cincinnati och idag, vi ska bygga en pneumatisk Sci Fi dörr.Saker du behöver:28" stroke pneumatisk CylinderPneumatiska slangar och flödeskontrollPneumatiska 5:3 ventil2...

Anti hake dörren foten

På grund av att en kuriositet av hem design, vårt hus har en ytterdörr precis bredvid vår garderob. Detta krävs för placeringen av en matta från utanför dörren till köket. Tyvärr skulle den garderob dörren alltid få fastnat i utkanten av mattan när d...

Arduino automatiserad Garage dörren System

vår TEJ klass fick utmaningen att bygga något som är antingen original eller och förbättring till något som redan finns och måste på något sätt genomföra "Arduino"Detta Instructable gör det möjligt för dig att skapa en garageport utrustad med en...

Automatisk mekanisk dörren närmare

om du är som mig, du hatar att komma ur sängen och stänga av yoru lampor eller stänga din dörr. Jag antar att man kan kalla det att vara lata... men det var kul att bygga.Det finns några steg, och hur många väggar bort dörren är, konstruktion kommer...

Hur man gör ditt GNOME-skrivbord ännu coolare

detta är min första Instructable så behaga bli slag.GNOME är redan väldigt cool och har bra funktioner men det är möjligt att lägga till några fler coola mer eller mindre användbara funktioner. Jag vill visa dig hur du kan:1. använda Nautilus åtgärde...

Xubuntu 13.04 - GNOME 2 härma

här är skärmdumpar av min nuvarande Xubuntu setup.Hur jag fick det att se ut som GNOME 2 är först började jag med ett lager Xubuntu-desktop efter en ren installera, sedan jag bort bottenpanelen lager, ersatt den med en tom panel, flyttade Fönsterlist...