Hur göra Custom projektet kapslingar By Handi detta instructables, jag visa dig hur man gör coola helt anpassningsbara projektet kapslingar! Jag gör en låda för min ebay usbtiny ISP. Detta är den slutliga produkten. Jag vet att det ser illa ut men det är bara jag. Det är verkligen lätt och billigt att bulid!

Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

CR-Tutorials-hur till göra en höger Hand Of Doom

Adam visar dig hur man gör en högra Hand Of Doom som vad är i Hellboy.Besök vår webbplats på CRTutorials.co.nr...

Hur man gör rutorna och billiga PVC projektet kapslingar

Jag älskar att arbeta med PVC. En av mina favorit material är vinyl stängselstolpar finns på Home Depot och Lowes. Det är lätt att skära och slå in alla möjliga saker. Det första jag gjorde med detta material var att göra projektet lådor. Här är hur...

Hur man skapar vinyl dekaler (för hand)

Hej och Välkommen till min första Instructable. Här kommer jag visa dig min metod för att skapa vinyl konst för att hålla sig på saker. Mesta av mitt arbete går på baksidan av min bil, jag har sålt några grejer. Vit vinyl är också bra för maskering n...

Hur att reparera en skinnjacka för Hand

jag hade denna biker skinnjacka i år som jag älskar det mer då någon annan artikel i kläder jag någonsin kommer att äga. Det var en av de första presenter som jag fått av min man. Under åren, foder och fickor började försämras och var i behov av repa...

Hur man knyter en slips: Four-in-Hand

Dessa instruktioner kommer att lära dig hur man vigas "Four-in-Hand". Denna knut är lämplig för någon knapp ned skjorta och slips med en tyngre tyg.Det är bäst att öva knyta din slips framför en spegel.(Bilderna visas är vad du ser om du stod in...

Hur man gör en DC-17 Hand Blaster

DC-17 hand blaster var en blaster pistol som bars av de flesta klonsoldater under klonkrigen, och var vapen i valet av kapten Rex. Dessa blaster bars särskilt av hög oordnade, kaptener och ARC troopers. I detta Instructable lär jag dig hur man gör en...

Super Cool uppfinning Plasma personal hur till göra LOTR Gandalf personal Hand Prop för Visa HD-kvalitet

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en super cool uppfinning - Plasma personal. Personalen är liknande till Gandalf grå 's personal. Detta är på rikt...

Hur man gör en anpassad dummy hand med tråd och aluminium papper för mindre än 10 dollar

När man bygger ben-Armor, gatlopp rustning ect, handgjorda och att dina mått kan det vara lite svårt, här kommer jag att förklara hur man gör en anpassad dummy arm för rekvisita med lätt att hitta material, samma teknik kan tillämpas på nästan varje...

Hur man ändrar bältet på en Hand Held bandslip

i detta instructable jag ska visa dig hur du ändrar bältet på en bandslip. Det är snabbt, enkelt och smärtfritt.Du behöver:En Hand Held bandslipEn ersättare bälte av rätt storlek för din sander.Som ni kan se på bilden, bältet är inte i toppklass, del...

Hur man rida en cykel med "No Hands"

jag kommer att lära dig att cykla med inget händer på styret!Steg 1: Känner till grundernaFör att rida din cykel inte räckte, du behöver känna till grunderna. Först, innan du börjar öva, måste du se till att du sitter på cykeln comfortablely och bala...

Hur man gör en färg Hand

denna tutorial ska show dig hur man gör din egen färg hand. Det är en mycket enkel design som är riktigt enkelt men riktigt trevlig. Jag hoppas du gillar den.Steg 1: material Samla ditt material. Du kommer behöver papper, en penna, någon sorts färg r...

Hur man gör en butan Pyro Hand. 1m höga lågor i du handflata! for $10

Strömmande konst, design och gaming på twitch lever nu! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^- http://www.twitch.tv/soulis_greyHär är ett projekt jag har jobbat på några dagar, dess en eld kastare som ser ut so...

Hur man gör projektet Test avdelare

Få leveranser igång28 bitar av kartong (9,5 inches bred och 19,5 inches lång)3 3 bit kartong hållare (3 mm tjock)7 1 bit kartong hållare (3 mm tjock)Linjal (för noggranna mätningar)Steg 1: pre-konstruktion Att starta projektet se till att alla dina 3...

Hur till din Custom Firmware MOD din PSP

i detta instructable jag visar dig hur du skapar ett pandora batteri, magic memory stick och, installationen förlopp! Jag kommer också att visa hur du konverterar din Pandora batteri tillbaka till ett normalt batteri! Video ingår!Material:-Först av a...

Hur man målar (utan någon hand skicklighet)

min dröm var alltid att måla min egen konst som hänger på mina väggar, men jag har ett problem: min skicklighet med penseln är minimal i bästa. Jag är en digital kid (läs: Photoshop etc.) som har försökt att flytta in i fysiska varor. Svaret är gansk...

Hur man gör en Mini Electric Hand Mixer hemma

Lär dig att göra en mini electric hand mixer, det är så lätt. Låt försöka göra en!Material:-PVC rör-DC Motor 6v-Batteri hållare-Lite mussla DrillKolla in min andra videor för mer!1. Prenumerera nu: http://bit.ly/1O1KH4HGOOGLE +: http://bit.ly/1HTe8xj...

Hur konvertera Brainsight Custom skalle yta (.stl) fil till Autodesk Inventor (.ipt) fil

Följ dessa steg för att konvertera Brainsight anpassade skalle yta (.stl) filen till Autodesk Inventor (.ipt) filSteg 1: Ladda STL i MeshLabDra filen stl i skärmenSteg 2: Ta bort oönskade ansikten 1. Klicka på "Välj ansikte i ett rektangulärt område&...

Hur man installerar Custom Fonts i TechShop Computer Lab

datorer på TechShop kommer lastat med ett antal teckensnitt som bör vara helt tillräckligt för flera olika syften. Men vad händer när du vill använda en av tusentals teckensnitt som inte är installerade?Om du har försökt att installera ett teckensnit...

Hur att strama upp en Sloppy Second Hand Dremel

ett problem med Dremel verktyg är att de inte alltid åldras graciöst, efter ett antal år i tjänst de kan utveckla en massa laterala spela i spindeln. Eftersom flesta användningsområden för en Dremel placera en sida belastning på spindeln, det deforme...