Hur man gör den enklaste bakbord Arduino Uno... NÅGONSIN! -Breduino! (& Hur ladda upp skisser rakt till det!) With Additional Hardware Options - UPDATED - JULY 2013Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör den enklaste bakbord Arduino-kompatibelt Sanguino-motsvarande... NÅGONSIN! & Hur ladda upp skisser rakt till det!

Okej så titeln är faktiskt lite av en munfull lol!Ive behöva röra runt med en önskan om mer Input/Output stift än Arduino UNO och numera UNO använder en Atmega328mikrokontroller, & dess begränsade till bara 20 Input/Output pins :-(Bra om du har strul...

Hur ladda upp skisser till en Arduino med en trasig USB-Port / Chip

Välkommen till min allra första instructable :)För en tid sedan hade jag en sensor kopplad till min Arduino Nano men sensorn fungerade inte, så jag bestämde mig att få min multimeter kontrollera anslutningarna. Jag satte ena änden på 5V stiftet på se...

Hur ladda upp innehåll till din Facebook (som) Fan sida från din mobila enhet

Lär dig detta super snabbt tips att skicka uppdateringar, videor och bilder till din Facebook (Fan Page liknande). Super enkelt kan du göra det på några sekunder. För mer trafik och sociala medier besök tipshttp://www.Facebook.com/trafficisking...

Ladda upp ny programvara till treenigheten genom att använda Arduino [Jak nahrát programvara gör Trinity pomocí Arduino]

[ČESKY NÍŽE]Hej dudes! Här kommer du lära dig hur ladda upp ny firmware till Trinity synth använder Arduino IDE.Mer information om Trinity är här: http://www.bastl-instruments.com/Denna metod är att användas för att uppdatera firmware i din instrumen...

Hur du ansluter en FT232RL programmerare till Arduino ATMEGA328 för att ladda upp skisser

I denna mini Instructable kommer du lära dig hur du ansluter FT232RL chip till ATMEGA328 mikrokontroller ladda upp skisser.Du kan se en Instructable på denna fristående microcontroller här.Steg 1: Reservdelslista1 x FT232RL chip (fick min här)1 x ATM...

Hur ladda upp koden till Arduino Mega från Android-enhet

Idag, ska jag visa dig hur du använder Samsung Galaxy Anmärkning 5 mobiltelefon kör Android v6.0 och stöder OTG - på det gå möjlighet att ladda upp några Arduino koder till Arduino styrelser som Arduino Mega, Arduino Uno och de andra. Förresten, har...

Hur ladda upp musik till Google Play

Google låter dig lagra upp till 20 000 låtar på din egen moln gratis via Google Play. Google Play kan du komma åt din favoritmusik var som helst från datorn, till din mobiltelefon. I några enkla steg kommer du att kunna ta din musik med dig om du har...

Hur man gör den enklaste rubberband gun

du kan göra den enklaste rubberband gun tyg stift, penna, gummiband och papper (tillval) med hjälp av detta instructable.Du kan göra detta när som helst när du är uttråkad!Också, om du inte har några tyg stift, inte panik.gå till denna länk:och det k...

Den mer kraftfulla Arduino-UNO, Massduino-UNO

Vad är Massduino?Massduino är en ny produktlinje, som kombinerar den Arduino plattformen perifera - rika, bekväm och snabb utveckling, billig och lätt att tillverka storskalig produktion fördelar. Nästan alla Arduino koden kan tillämpas på MassDuino...

Hur ladda upp koder till Lilypad Arduino utan FTDI med hjälp av Arduino Uno

Idag, ska jag visa dig som jag brukade hade ett problem med min FTDI modul medan jag försöker ladda upp någon - på Arduino IDE designat - koder från min dator till Lilypad Arduino Atmega328 ombord.Faktiskt, måste du använda dina FTDI moduler som vanl...

Hur man lyckas ladda upp musik/Video till Youtube

Hej igen.Jag är här att hjälpa dig att snabbt och enkelt ladda upp din MusicTo Youtube.Steg 1: Vad du behöverVäl kanske inte alla kan få dessa program, men jag tycker att detta är mycket lätt att ladda upp musik på youtube.Jag använde;Adobe Premiere...

Ladda upp skiss till Arduino Pro Mini med usbASP

I handledningen tvåspråkig (engelska, indonesiska, indonesiska versionen under avgränsningslinjen med kursiv stil), vi lär dig hur man laddar upp skiss ("skiss" är termen för programkod skriven för Arduino) till Arduino Pro Mini enhet med populä...

Hur ladda upp bilder på Facebook

Steg 1: Steg 1 Gå till www.facebook.com och logga in. Välj sedan länken "Bilder" i det vänstra navigeringsfältet.Klickar du på länken "Mina bilder" överst på sidan och välj sedan "Skapa ett fotoalbum" under rubriken "Min...

Hur man gör den enklaste match bomben

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en match bomb.du behöver:-matchs-maskeringstejp-något som skär papperDet är detSteg 1: öppna rutan och klipp ut den striker.dont klippa dig själv! (detta gör ont)Steg 2: tillskuret skära anfall...

Hur man gör den enklaste elektriska generatorn

jag kommer att visa dig hur man gör en generator easily.for detta behöver du vanligt och billigt things.ihave gett ritade bilder i stället för verkliga bilden. så kan det noybe så clear.with denna generator inte kan du ge så mycket energi men fortfar...

Hur man gör den enklaste handhållna katapulten i världen för mindre än en dollar!

Detta är en enkel och lätt katapult som kan användas för kul eller bara som ett projekt (skola, etc.). Vad är bra är att det bara kostar ungefär en dollar att göra. BILLIGA!Steg 1: leveranser Plast klädhängareMetall klädhängare (måste tejp)Tejp2 minu...

Hur man gör den enklaste AM sändaren

Ok så i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör okomplicerade är sändaren, det har inte en massa utbud men jag jobbar på det och om du hitta ett sätt behaga låta mig veta.OK så du behöver följande grejer-Tuning knopp (variabel kondensa...

Hur man gör den enklaste radion AM

Hej!!!Detta mitt försök att göra min egen radio är, jag sökte på nätet och jag hittade en enklaste diagram,efter att jag hittade alla komponenter som jag behöver, gör jag det!så det här är video av det slutliga resultatet med all information som du b...

Hur man gör den enklaste gun i världen

Hej stöttan det det mig oXABXo i thes instructables jag väl gjort världens enklaste pistolenDet är så enkeltSteg 1: objekt u väl behovet måste du först objektetSteg 2: sätt hålet du måste sätta ett hål i locket så BBQ ljusare gos inutiSteg 3: kul del...