Hur man gör en Batik Print Reddit 404 KuddöverdragReddit är vår älskling, vår källa till stor kunskap och vi har lärt oss så mycket från den. Jag älskar Reddit alien så mycket. Jag ville göra det Desi stil över en Kuddöverdrag. Så har jag valt Batik tryckteknik att göra örngott. Jag har försökt att täcka alla steg med bilder, vänligen Välkommen att ställa frågor om du tror att jag missat något.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man syr en runda katt säng & Bolster kudde

Pet sängar kan vara dyr på sällskapsdjur lagren. Om du gillar att sy, det här är en snabb och lätt sällskapsdjur bädd och våra katter älskar den. Min katt Tommy verkar känna när jag sy något för henne - som hon plops på materialet som jag försöker kl...

Hur man gör trendiga blommig PRINT byxor lätt + OOTD

SE TILL ATT PRENUMERERA TILL ALLA 5 ÄR YOUTUBE KANALERYouTube TglashenYouTube MeshalofashionTVYouTube MeshalostyletvYouTube SaveyonfoodsYouTube The30minworkoutFacebook Meshalo Glashen...

Hur man gör en fyra blad klöver kudde

jag har en sak om kuddar. Jag älskar dem. I själva verket har jag en Pintrest styrelse kallas: "Vad är det om mig och kuddar". Du kan se det här, http://pinterest.com/susanjones1107/what-is-it-about-me-and-pillows/. Ja, det bara om sammanfattar...

Hur man gör en böna väska kudde stol från återvunnet paraplyer

att se så många trasiga paraplyer (faktiskt bara ramar pausen brukar och tyget är intakt) vid sidan av vägen efter lite regnigt väder och behöver några fler möbler, bestämde jag mig att se vad jag kunde göra. Jag tog en liten sy unpicker (eller sax s...

Hur man gör en Cherry sten uppvärmningen kudde

Gör detta mysiga uppvärmning kudde och curl med en bok eller film och bo toasty varm hela kvällen.Steg 1: Skär tygAnvänder en tandning sax och Superbekväm tyg, skär en bit av frotté eller quiltat tyg 14 x 7 inches. Jag använde frotté och broderade en...

Hur man gör en Vintage Raggedy hjärtat kudde

handgjorda hjärtat uppvärmningen idéer för alla hjärtans dagAnvända vintage tyger för att göra denna 1920-talet era Vintage ser Raggedy hjärtat kudde. Accent det med gamla knappar, spetsar och pärlor för en viktoriansk titta.Du behöver:ca 1/2 gården...

{JOSHUA} Hur man gör en enkel diy ring bärare kudde

www.diyweddinggowns.comEn enkel diy handledning om hur man gör en enkel ring bärare kudde för det bedårande lilla herrar. Njut! Thank You för besöket:)...

Hur man syr en Hand Print kalkon på Thanksgiving

denna video guider med stegvisa instruktioner om hur man gör en bedårande tyg handavtryck Turkiet som kommer att hålla en livstid. Tillsammans, du och ditt barn kan rita, sy kurvor, plocka ut tyg, och hand sy knappar!En av de mest populära Thanksgivi...

Hur man utformar en 3D-skrivare

Jag byggde nyligen min egen 3D-skrivare med en vän. Processen var både utmanande och givande, och det är häftigt att ha en 3D-skrivare av min egen design. Men hittade jag mycket lite information ute på hur man gör en 3D-skrivare från grunden på egen...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...Detta projekt dokumenterar mina äventyr i att lära hur tråd upp mitt hem för trådlöst strömförsörjning övervakning. Jag bor i en hyrd lägenhet så jag inte har hacka-tillgång till panelen mätaren...

Hur man använder en laserskärare

laserskärare är en av de mest användbara verktyg i en modern butik. Laser fräsar arbete genom att rikta en mycket kraftfull laser strålar, på en exakt brännvidd, på ett material som de antingen skära eller etch, beroende på hur laserskärare har ställ...

Hur man gör en broschyr i Microsoft Word för Mac

följande anvisningar handlar om hur man gör en kvalitet broschyr i Microsoft WordSteg 1: Öppna broschyr Layout På din Mac gå till dock, och hitta ikonen Microsoft Word. Om ikonen inte är i dock, gå till Finder. Finder går du till program. Microsoft W...

Hur man roa småbarn

jag har varit att tillhandahålla privat barnomsorg för spädbarn och småbarn (3 månader - 2 år) för de senaste sex åren och under den tiden har jag kommit upp med ett brett utbud av aktiviteter som jag har använt att hålla dessa små människor upptagen...

Hur man odlar Salt kristaller!

Växande saltkristaller på objekt för att göra intressanta konstformer eller för ett enkelt vetenskapligt experiment är enkelt och roligt! Delar här jag hur man odlar kristaller på 3D tryckta galler och strukturer, men du kan växa kristaller på de fle...

Hur man kod Arduinos

Så jag letade igenom hjälpsektionen i gemenskapen när jag märkte något folk där har problem med kodning Arduinos, så jag gör detta för att hjälpa.För detta Instructable behöver du:DatorArduino IDEVissa delar av detta kan vara olika för 3.3V Arduinos,...

Hur man gör en Polymer lera Mini bok

Detta är ett lätt belästa hantverk för en mini polymer clay bok. Du kan göra en liten bok med omslag från någon av dina favoritböcker som är nära ditt hjärta eller göra dem för en bokmal vän. Du kan göra dem någon önskad storlek och de kan vara en ny...

Hur man gör ditt spel

Har du lust att göra egna bordsskiva spel? Har du en idé att du alltid velat prova eller är du full av idéer för spel men är osäker på var du ska börja? Vill du det är bra nog att din familj och vänner vill spela det? Tabell top spel verkar enkelt no...

Hur man gör Emoji börs

Här smartphone i världen, alla använder emoji i deras konversation för att uttrycka deras humör om det är en kärlek < 3 eller ett leende :) eller ett Argt ansikte: Jag personligen älskar att använda emojis i mina samtal och få så vana vid att som gör...