Hur man gör en billig, mini robot av kartongTja, detta är mitt senaste projekt, återigen gjort rent av tristess. Men på en annan not, jag ska försöka göra något ännu större, badder och bättre för Gorilla lim tävling. Flytta på!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en billig grön skärm - på bara 30 sekunder

Hur man gör en billig grön skärm - på bara 30 sekunderBara en snabb tutorial jag gjorde för att gå tillsammans med min chroma keying video =)...

Hur man gör en kool papper robot

Hi, im cj slier och detta är min 2: a instructable. Woopy! Im ska lära dig hur man gör en kool papper robot.Steg 1: skall behöver du LimPapperpennorsissoresSteg 2: steg 1 skär 2 (den samma langth) bitar av papper och vik som så på bilden.Som ni kan s...

Hur man gör en linje efter Robot

Hej Instructables,Denna min första gången att göra en robot. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en linje efter robot. Observera att detta instructable för nybörjare som bara vill göra en robot för skojs lärande det. Det kommer i...

Hur man gör en mycket enkel robot

detta är min 1: a instructable, så snälla berätta om det är bra.så im kommer att visa hur man gör en mycket enkel robot: robot skalbagge!den använder inga chip, inga programation, bara den enkla 3 anslutningenSteg 1: få alla material som krävs! ok så...

Hur man gör en billig USB-Powered fläkt

hur man gör en billig fläkt från delar köpt på dollar store. Denna fläkt kan göras för ca $2 (plus skatt), om inte du kan köpa en dubbel slutade USB-sladden, då kan du göra 2 USB-fläktar för $3 (plus moms). Som slår definitivt $15 eller $20 butiker t...

HUR MAN GÖR EN BILLIG PRAKTIKEN SVÄRD!

Hej killar idag jag kommer att Visa u hur man gör en billig praktiken svärd!Kolla in min kanal:https://www.youtube.com/channel/UCcy89C37haOar5fi-...Tack för att titta på!Inspektera trä u användning eller det kommer att visa sig som min men med lite a...

Hur man startar din första Mini Kombucha bryggeri

Älskar den syrliga smaken Kombucha men hatar att betala de höga priserna för denna rika fermenterat te späckad med antioxidanter och goda bakterier? Du kan enkelt starta din egen kombucha mini bryggeri för mindre än femtio dollar, inklusive din utrus...

Hur man gör en billig soldäck

hur man gör en billig bärbar soldäck eller spaförst kommer du att följande objektintex uppblåsbar poolen spa bath mattasedan få din bärbara spa badrumsmattan och använda endast air blower maskinen och lämna mattan i rutan kommer du bara behöver slang...

Hur man gör en Coca Cola Robot från återvinningsbart avfall

Hej alla detta är hur man gör en Coka Cola robot från återvinningsbart avfall så låter komma igång skall vi?down under dig skall se de verktyg/material för att göra det här objektet om du inte har dessa objekt skickade mig ett meddelande eller en kom...

Hur man gör en Meca-penguin Robot

Nyligen, jag har forskat och funnit nya sätt att spela med mBot robotbil, hur man gör söta robot bilen mer intressant och uppnå mer funktioner. mBot är en pedagogisk robot kit, det är lätt att montera inom 20 minuter och kan uppnå vissa funktioner so...

Hur man gör en billig WiFi-antenn

Detta instructable visar dig hur man gör en billig WiFi-antenn. Denna booster är en Parabolisk reflektor gjorde att fokusera en signal så det är starkare och kan ta emot från längre. Detta är perfekt om din trådlösa router är besvärligt och inte sänd...

Hur man gör en billig men effektiv airsoft granat

detta är hur man gör en billig men effektiv airsof granat. Liten än waterballoon granat, ägg granat, bakpulver granat eller något du kunde gå och köpa och lika effektivtSteg 1: Inköpslistan okej en del av dessa kan du bara få nya år eller den fjärde...

Hur man gör en billig Pop Filter (HD video)

en guide om hur man gör en billig pop filter från objekt som är lätt att hitta....

Hur man gör en glödande robot passar.

Förra året bestämde jag mig att göra lite av ett galet projekt - Making glödande robot passar gör cirkusföreställningar. Detta var så att vi kan utföra i svagt ljus som nattklubbar och festivaler.Detta instructable innebär skulptera, vakuumformning o...

Hur man gör en billig Multitouch Pad

ALL HÅRDVARA OCH MJUKVARA UPPDATERINGAR KOMMER ATT GÖRAS PÅ MIN BLOGG:http://sethsandler.com/multitouch/mtmini/Vad är en MTmini?En Multitouch Mini, MTmini för kort, är en billig, liten, bärbar multitouch pad. Den kan användas för alla olika ändamål i...

Hur man gör en billig nerf red dot sikte

Obs: detta är min mycket första INSTRUCTABLE så vänligen ursäkta mig om det suger. JAG VET INTE RIKTIGT HUR MAN GÖR EN INSTRUCTABLE PÅ HÄR... (även ledsen för dåliga bilder, jag var med min webcam. och linsen jag gjorde var lite suddig... men det for...

Hur man gör en billig ljus reflektor

hur man gör en ljus reflektor för dig fotografering eller filmer på en billig budget. De flesta reflexer kan kosta upp till 30 till 50 dollar. Min version är lika bra och kostar mindre än 2 dollar att göra och de flesta av de objekt som används för a...

Hur man gör ett RockBand gitarrspel Robot!

För min första instructable...Vad kan jag säga, jag älskar att trumma bort på rockband setet men det är sällsynt att jag har någon att spela med mig; kanske jag behöver fler vänner, men ur min till synes ensam life(jk) kommer en ganska cool svårlösta...

Hur man gör en billig & miljövänliga gitarr fall.

De som minns min gamla instructables: bjuder jag Hej. Ledsen att det har varit ett tag, men jag hade några personliga saker (2 flyttar, en rolig men lång bo på sjukhuset och får in universitetar av mitt val, etc), så jag var tvungen att ta en liten p...