Hur man gör en David Miscavige (eller någon) papper maskdetta är egentligen ganska enkelt, men att ha ombetts häromdagen om hur man gör en mask som är mer än bara ett platt papper, jag ändå, varför inte.

For resten, vad bättre sätt för att irritera Co$?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Vodka lampa (eller någon annan sprit flaska lyser upp)

det är mer som hur man gör en dalbana lampa.Med glasunderlägg och en led-knappen lite, kan du enkelt göra en Vodka flaska eller ett annat objekt som är genomskinlig som ett glas in i en lampa!Detta instructable är mycket enkel och kräver ingen lödnin...

Hur man gör din madrass runda (eller någon annan form)

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gjorde min madrass runda från ena sidan, och gjorde också stöd den hade under match madrassen. Jag vet inte hur du ändrar en normal sängram för att matcha en egen madrass, min säng stöd kommer från en byg...

Hur man gör en corflute rulljalusi (eller någon annan böjda form)

uppdatering: jag har publicerat en instructable för resten av projektet här. Detta anges även i orkanen lasrar tävlingen.Detta är min första instructable, och min första tävlingsformulär, så om jag har gjort något fel, jag appologise.Denna idé (och a...

Hur man gör en hamster behandla eller dumpling (och för andra gnagare husdjur)

här en enkel instructables som lär dig hur man gör en hamster behandla eller dumpling bara med en:_A4 PAPPER_and vissa behandla (jag använde marker eftersom min hamster gillar det: D)Du kan göra en större för ett marsvin, kaniner......

Hur man gör en Windows 7 eller Windows 8 bootbar USB-sticka eller smartkort

detta Instructable visar dig hur man gör en Windows 7 eller 8 startbar USB-enhetAntingen på en tumma driva eller Smart Media Card dvs: SD, CF.Följ dessa steg noggrant:1. sätt in din USB-enhet eller Smart Media i datorn, bläddra min dator för att veri...

Hur man gör en enkel ytterkartong eller behandla fördel

Se hur man gör detta enkla ytterkartong eller behandla gunst. Detta skulle vara perfekt för en speciell händelse, middag eller behandla tjänst på nästa fest. Du behöver inte använda en speciell maskin för att göra denna låda. Se video tutorial. www.m...

Hur man gör den snabbaste och Long Distance flyger papper flygplan

vill du göra en Puma pappersflygplan?Dessa steg för steg video instruktioner lärde dig hur man gör de snabbaste och långväga papper flygplan som du kan hitta fullständiga instruktioner på http://extremepaperairplanes.com. Det finns länkar finns kan d...

Hur man fixar en bortkastad VFD display (eller något annat med snub stift)

när jag var en ung pojke mina föräldrars väckarklocka (redan gammal då) slutade fungera. När öppnar det jag hittade en vacker stor display men eftersom jag var lite dumt jag inte desoldered det, varken jag lämnade långa stift, men "förfina" i ka...

Hur man gör en gigantisk drake eller dinosaur kostym

Hej detta är min första instructable. Jag har byggt en 15 fot lång drake kostym för Halloween. Denna kostym är en hel del som de dinosauriernas kostymer du se i showen med undantag för de har miljontals dollar för att göra varje drake kostym och dett...

Hur man gör en Vitrigraph pull - eller - hur man spelar med smält glas

i detta Instructable, jag visar dig hur man ställer in en Vitrigraph (Vitri = glas, graf = skriva, skriva med glas). Denna teknik är ett roligt sätt att manipulera glas som inte använder en ficklampa eller degeln för att smälta den. Resultaten kan an...

Hur man tvätta händerna ordentligt (eller lära andra Hand tvättning)-Ebola 101

* På den ytan Hand tvätt verkar enkelt, men gör det felaktigt kan recontaminate dina händer och lämnar dig sårbar för ohälsa och sjukdom.Handtvätt, som bedöms av CDC (Center for Disease Control and Prevention), är det enda bästa sättet att undvika in...

Hur man säkerhetskopiera ditt USB-minne eller kameran till din android-telefon

jag har just fått mig en android-telefon. och jag har bara hittat ett sätt att säkerhetskopiera min kamera till minneskortet telefoner.Steg 1: Saker som behövs att göra detta behöver du.android-telefonen.USB-kabel.USB data kopiator (jag använde en sy...

Hur man gör en visuell kalender eller att göra styrelsen

A Visual kalendern är till skillnad från en kalender som visar dagarna i månaden. Den har bilder att visuellt Visa saker "Att göra" för att kommunicera med människor med minskad språkkunskaper eller kognitiva färdigheter. Klasser på kommunikatio...

Hur man gör en baby pojke (eller barn) vävstol charm

Välkommen! I hans tutorial ska jag shpw dig hur man gör en pojke eller kid vävstol charm, hoppas du gillar det och ha roligt att göra. Också du inte forgwt att ♥, kommentera, betygsätta och följ, inwould verkligen uppskatta den, nu Låt oss starta :DS...

Hur man byter din Walk-In frys eller kylskåp dörren gångjärn

Lär dig hur man identifierar om gångjärnet är en infälld montering eller upp/offset montera gångjärn, där numret varumärke och del finns och hur du ändrar gångjärn för att svinga rätt sätt för din walk-in kyl eller frys....

Hur man gör en trä klo (eller fang)

i detta intructable jag ska visa dig hur man gör en snygg claw(or fang) som du kan använda som en pendent på ett halsband eller en enkel nyckelring.Steg 1: Att välja trä Välj en träbit som skulle rymma din futur design.Jag hade en bit av fura ligga i...

Hur man skickar ett virus via mail eller msn. (plus att göra ett virus).

Vissa människor kanske vet hur man gör en avstängning virus, men inte många vet hur man skicka dem via MSN eller e-post.Detta kommer att visa dig hur man gör och skicka dem.Min nästa Instructable kommer vara hur att förbigå en avstängning om du får e...

Hur man gör läckra glass eller Smoothie av snö!

För närvarande här på östkusten finns 2 fot snö på marken. Jag har gjort glass snö i år, mut det skulle vända vattnig quckly. Det också inte smakar som riktig glass, mer av en snö kon. Det finns mer än tillräckligt med snö att experimentera med. Det...

Hur man gör läckra flan eller creme caramel

denna läckra mjuk krämig recept kommer att vara säker på att din mun vatten. Jag älskar detta recept för min familj. Även detta ett bra recept för alla hjärtans dag eller någon annan dag. Denna flan eller Creme caramel är verkligen lätt att göra som...