Hur man gör en geometrisk prismamaterial:
48 strån
Nystan garn
Sax
Se Steg
Relaterade Ämnen

Matematik och konst i Origami - hur man gör geometriska Wireframes

Jag blev aldrig riktigt intresserad av origami tills jag sprang in i modulär origami. Jag har lagt i några år nu, och jag är fortfarande ingen herre av denna konst, jag vill dela åtminstone en del av den med andra. Origami är ett härligt exempel på a...

Hur man målar på tyg med Dharma Fiber reaktiva färger

Du kan måla på tyg gjort av naturliga fibrer med Dharma Fiber reaktiva färger. Dessa färgämnen finns i många levande och rika färger och är permanent. I detta Instructable, jag kommer att blanda upp en kall parti av Dharma Fiber reaktiva färgämnen oc...

Hur man odlar Salt kristaller!

Växande saltkristaller på objekt för att göra intressanta konstformer eller för ett enkelt vetenskapligt experiment är enkelt och roligt! Delar här jag hur man odlar kristaller på 3D tryckta galler och strukturer, men du kan växa kristaller på de fle...

Candle hantverk: Hur man gör vackra ljus

ljus Craft blev min besatthet när jag såg några vackert utformad ljus och jag längtade så mycket att lära sig konsten av ljustillverkning. Bristande faciliteter fick mig att beställa en inlärares ljustillverkning kit online. Startpaket tillhandahålls...

Hur man gör en Fyrklöver papper

Jag visar hur man gör en four leaf clover ur en bit papper. Fyrklöver är en sällsynt variant av den vanliga tre blad Klövern. Enligt traditionen, sådana blad föra lycka till deras finders, särskilt om hittade av misstag. Dessutom, varje blad tros rep...

Hur man gör papper lyckliga stjärna

Jag visar hur man gör origami papper lyckliga stjärna eller önskan stjärnor. Det är en enkel modell för att göra, men använder papper remsor och kräver styckning. Det är en söt modell som inte tar mycket arbete att göra, vilket gör det lätt att göra...

Hur man odlar stora kristaller

efter lite forskning på jag hittade inte en instructable som visar dig hur man odlar stora och vackra kristaller. Så jag tror att detta instructable är en bra idé.Växande kristaller är mer än bara en instructable, det är för mig en passion, så en lit...

Hur man gör en hexaflexagon

detta är en annan magiska ficka studie verktyg jag lära mina elever att göra. Det är vad som kallas en trihexaflexagon, vilket innebär i princip en hexagon som du kan vända ut och in att avslöja totalt 3 komplett ansikten (eller sidor av papperet). D...

Hur man gör en [Totoro] penna fall för Under $3!

Detta är min post för Instructables Back-To-School tävling! Snälla rösta på mig ~! ^_^ Tack så mycket för allt ert stöd! Jag lyckades placera som en tvåa! :DMed det nya läsåret närmar sig denna månad, och märker att jag ofta gräva runt i min väska fö...

Hur man gör en Dollar Bill skjorta

Jag visar hur man gör en dollar bill skjorta genom att vika ett papper lagförslag i form av en skjorta. Det finns många olika versioner såsom skjortor med band, men jag föredrar den här eftersom det är mycket enkelt och alla kan göra det på under en...

Hur man gör en låda från en plastflaska

Jag visar hur man gör en låda med två liters plastflaskor. Det är ganska lätt att göra och kräver några grundläggande verktyg och material. Rutan använder två flaskor men det är möjligt att använda en flaska genom att göra det lock med lådan och inte...

En Man, en Dremel och en DREAMel - hur man gör fantastiska POI LED leksaker med återvunnen plast Drink flaskor / behållare

Hej där!,Detta instructable är avsedd att visa den genomsnittliga hushållsnära amerikanska hur att förbereda, montera och använda dina egna anpassade Poi LED leksaker - 75% som alla de material som krävs görs från din genomsnittliga dagliga husgeråd!...

Hur man gör en kartong mini slott!

i detta Instructable, jag lär dig hur man enkelt gör en miniatyr castle (med fullt fungerande vindbrygga!) helt ur kartong och tejp!De material du behöver:-Kartong-Tape (helst)-sax-Något att peta hål med.-Pencil eller penna-Linjalen-Paint (valfritt)-...

GRATIS-Z eller hur man gör Video Game is kastar

lastning...Hej Instructabrarians,Det är spel månad! Detta. ÄR. AWESOME! Som en traditionell japansk Otaku, jag avgudar absolut någon form av elektroniska spelsystem eller plattform (även om min alla tid favorit är Nintendo, c'mon) och jag har känt at...

Hur man bygger den romerska akvedukten i Segovia, Spanien med garn

InspirationDenna Roman Aqueduct projekt är perfekt för alla som är bara att lära sig att virka och vill ha en hel del övning. Jag hatar efter mönster i virka, och är faktiskt väldigt, väldigt dålig på att göra min slingor även och enhetliga. För att...

Hur man färg en Valentines (eller någon annan) kort med "Gamsol Magic"

jag har alltid älskat att färg. Först färgade jag med kritor, därefter med markörer, därefter med färgpennor, därefter med vatten färgpennor. En dag kom jag över något som kallas "Gamsol magi". Denna process tar din färg till en helt ny nivå. Ja...

Hur man gör ett papper Coaster

Jag visar hur man gör en grundläggande cup-och dalbana av en kvadrat pappersark. Origami dalbana är en enkel och praktisk design som ser bra ut. Det är en enkel modell för att göra men när vikning försöker göra kanterna så rak som möjligt för bästa r...

Hur man gör ett papper kuvert

Jag visar hur man gör ett kuvert från en kvadrat pappersark. Origami kuvertet är mycket enkel och lätt att göra. Jag använde en bit A4-format papper som jag gjorde till en fyrkant, men någon papper som kan göras till ett torg kan användas. Det finns...

Hur man gör papper kanin

Jag visar hur man gör en origami papper kanin. Origami kaninen är lätt att fälla ihop och ser ganska trevligt. Det är ett stort projekt och dekoration runt påsk. Det är en enkel modell för att göra men när vikning försöker göra kanterna så rak som mö...