Hur man gör en gråtande angel mask (från Doctor Who)för masken behöver du några saker:

-en mask (visas inte i bild)
-några vanliga vita lufttorka lera
-en pensel
-vissa svart och vit akrylfärg (och eller grå om du har det)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man installerar i din BMW LED Angel Eyes korrekt?

Många BMW ägare möta svårigheter medan du installerar BMW LED angel ögon ring markör lökarna. Medan vissa kamp med frågorna som ledningar, blandas andra samman med belysning katastrofer. De flesta människor lista ut problemet förrän installationen är...

Hur man gör varm kanel tand plockar av Infusing

när jag växte upp en av mina favorit saker att göra var kanel tandpetare. Vi skulle köpa oljan och gör våra egna. Alla barnen älskade dom. Här är en tutorial om hur man gör dessa smaksatt tandpetare. De gör trevlig fest gynnar som delar ut till de äl...

Hur man gör en enkel tand plocka bridge

6 steg på hur man konstruerar en enkel tandpetare bro.Steg 1: material: Rutat papperVax papperMinst 250 tandpetareGorillla limSteg 2: Steg 1 Dra två fullskaliga ritningar av bron designen på rutat papper. Rita två identiska modeller (du behöver det a...

Hur man gör en snabb skräck mask

Denna instructabble är att de ovanliga använder: kök utmaning och jag tänka jag skulle vinna eftersom det egentligen är en ovanlig använda för ett objekt som är i köket.Jag gjorde detta instructable efter återkomsten från stormarknaden, jag hålla en...

Hur man gör en TF2 Bonk pojke Mask

Här är vad du behöver:-Cintra PVC foamboard (3mm tjock)-Papper lera (ej avbildad)-Limpistol-Metallic-lack (jag använde folkkonst metalliskt Bright Red, folkkonst metalliskt Silver Sterling och folkkonst metalliskt Inca Gold)-Sandpapper (Medium)-X-act...

Hur man gör en läkares pesten Mask (Assassin's Creed)

se till att rösta för min nästa bygga i slutet av videon! Om du har några problem vänligen e-posta på orange-spy och se till att kolla in vår webbplats www.orangespy.tk...

Hur man gör en ihålig ichigo Mask

väl... Titeln säger allt...Det är enkelt och så mycket coolSteg 1: Vad du behöver Du behöver1. 4L vatten botle2. scisors3. putty samma färg detaljerna i din mask (min är röda)4. måla5. mached papper (du kan göra det med varmt vatten och mjöl)6. nyhet...

Hur man gör saker i saker: nordamerikanska Mask

Tami A. Walker filmer rotationen från sopor till konst och gör en cool mask....

Hur man gör Miss La Sen foam mask

Med denna guide, kan du göra en Miss La Sen foam mask cosplay dag, festival...Steg 1: Ladda ner detta mönster och skriva ut den i A2-papper.Steg 2: Skär Miss La Sen huvudet på bit skum.Steg 3: Klipp det rosa pannbandet på bit av skum.Steg 4: Skär den...

Maskera Mania ~ hur man gör en luften torr lera Mask

Masker har funnits i tusentals år och nu kan du göra din alldeles egna luften torr lera dekorativa mask.Material:ACTÍVA Produkter PLUS lufttorka leraLera Roller kitTrä spett för kapning leraStruktur för lera som färdiga lera frimärken, stämplar, knap...

Hur man gör en lätt ninja mask

behöver du bara jag skjortaDet är alltSteg 1: nu du måste dra din tröja upp till du näsanSteg 2: sedan lägger du huvudet från baksidanmed båda händernaSteg 3:sedan knyta ihop lösa ändaroch din gjort...

Hur man gör en avokado hår mask

Om du lider av torra eller skadade hår, prova denna hemgjorda avokado hårinpackning.Följ mig på Twitter: https://twitter.com/CrushingOnGlamKolla också gärna in min blogg: http://www.SecretCrushOnGlam.com...

Gråtande angel eller staty kostym

Denna kostym kan se svårt att skapa men det är verkligen mycket lättare än du tror. Behöver du veta några grundläggande sömnad färdigheter eller bli riktigt, riktigt bra med en limpistol. Redo nu kör vi!!!Steg 1: Kan arbeta på peruken Jag försökte at...

Hur man gör en tand Pick Bomb - tandpetare Bomb

Hur man gör en tandpetare Bomb?Gör bomber med tandpetare är inte lätt.Men du kan prova att göra med spett blir det mycket enklare på första.Steg 1: Lösning 1 Den första lösningen är att placera två curent tanden i rät vinkel.Och lägga en tandpetare p...

Hur man gör en staty (Angel av Nike)

för en produktion av Boeing Boeing på min college som jag fick i uppdrag att designa och bygga tre statyer. Här följer är den processen jag används för att producera statyerna med Trimble Sketchup och 123D make.Samma metod kan användas för att göra v...

Hur man gå över Amerika

Hur att gå hela Amerika:För närvarande, går jag över hela Amerika.Uppdatering: Jag har avslutat min resa, där jag slutade i New Orleans och flög hem att återvända till forskarskolan. Följande skrevs under den andra månaden av min resa.SLUTET UPPDATER...

Hur man skriver en pjäs

Skriva en pjäs kan verka skrämmande. Det är verkligen inte en mycket vanlig konstform. I oktober av 2014 utfört St Peter's College Playhouse mitt spel, The IV Station. Pjäsen centrerad på de senaste tre åren i livet av Jesus Kristus, men reimagined i...

Doctor Who gråtande Angel dräkt

Comic Expo skulle komma igen och min dotter ville ha en ny kostym. Och vem är jag att säga nej till en annan Dr Who kostym. Detta bygga tog mig tre månader. Om jag hade mer tid i dag jag förmodligen kunde ha byggt i två till tre veckor. Innan jag bör...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...