Hur man gör en medeltida hjälm från plåtjag har velat gå LARPing (Live Action rollspel) på Shadowmoor, en närliggande LAJV; Dock behövde har ingen rustning jag göra några. Jag började med hjälmen (förmodligen inte den bästa idén eftersom det är relativt svårt) sedan utvecklats vidare till en bröstplåt, brigandine och Bracers (2 per bihang). Jag kan ändå göra det senare om människor tar nog intresset för det här. Så låt oss komma igång med vissa material och verktyg. Jag gjorde detta helt på Techshop RDU (http://techshop.ws/index.html)

Material:
-18 gauge plåt
-8 nitar
-Vissa kartong för att göra mallar från

Verktyg:
-Laserskärare att skära mallar
-Beverly Shear
-Hydraulisk Shear
-Turret Punch
-Center Punch
-Disk Sander
-Finger broms
-Slip rulle
-Rivet pistol
-Sand Blaster
-Pulver bestrykare/ugn

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en medeltida Trebuchet av kartong

av alla medeltida belägring motorer, Trebuchet var den mest exakta och komplexa. Trebuchets kunde kasta 350 pund objekt över slottets väggar. Även i detta Instructable vi inte kommer att göra en Trebuchet med att mycket bränning makt, designen kommer...

Hur man gör en medeltida morgonstjärna (slaga)

Detta är ett projekt som jag gjorde som en begäran om ett youtube fan. Jag fann det en stor bygga trots att ett dödligt vapen. Om du vill bygga detta skulle jag rekommendera att du tar massor av omsorg och be föräldrar, om under 18 och kontrollera me...

Hur man bygger ett medeltida slott (ange förlängning)

Tyler visar dig hur man bygger en miniatyr medeltida slott pjäs, för nöjet, gaming, seten Sträckningarna och mycket mer!Material som behövs:Skumgummiplatta - 8' x 4' @ 1" tjock - $15 på LowesCarving verktyg (kniv, etc)SprayflaskaAkrylfärger - $10Vatt...

Hur man gör: medeltida vax brev tätning

någonsin ville ha en medeltida vaxsigill att sätta på dina brev? Tja jag är gunna Visa dig hur man gör en snabb och enkel!Steg 1: Leveranser Du kommer att behöva:1) ett ljus2) en lappa av pappers-3) Crayola luften torr lera4) en rulle eltejp5) anteck...

Hur man gör en Marvels "Dr Doom" kostym

det finns dysterhet och doom... när saker går boom... i DEXTERS LAAAAAAABBBB!... Skämtar bara.. Det är Dr Doom. PH.d i DOOMOLOGY!* Detta var min första cosplay försök som jag gjorde 2008. Det är fortfarande en stor kostym, men jag ska skriva några ny...

Hur man gör en Batmobile transformator kostym

objekt bredd = "425" höjd = "344" >Detta är min erfarenhet att göra en Batmobile transformator kostym. Totala materialkostnaden för detta projekt var lite över $150. Det tog 2 månader av planering och 1 månad av konstruktion till sl...

Hur man gör mjöd (honung vin)

Mead är super lätt att göra. Och det visade sig bra! (för det mesta)Beroende på ditt recept. Det kan ta så lite som en månad, år, eller till och med upp till en livstid att jäsa.Receptet kommer jag att lägga först är bra för är stor för första börjat...

Hur man bygger en katapult

det finns redan några storskaliga Trebuchet Instructables där ute, men för de lågteknologiska medeltida entusiasterna, här är den första storskaliga katapulten Instructable!Detta byggdes under min praktik @ Instructables somras, medDerangedMoose7, Te...

Hur man kan Pimpa ditt tangentbord

Fast med en tråkig gammal 90-tangentbord? Vill ha en cool blå bakgrundsbelyst tangentbord på de billiga? Säga inte mer... Jag ska visa dig hur du uppgraderar din sömngivande tråkiga gamla tangentbordet in i nästa århundrade.Steg 1: Verktyg och materi...

Hur man skriver inlärningsmål

lärande mål hjälp du spika ner exakt vad du vill att dina elever att lära sig till följd av en aktivitet eller ett projekt de ska göra.Det är viktigt att ett lärande mål är specifika och begränsade till vad du gör i det specifika projektet. Om du byg...

Hur man gör rött bläck.

Detta instructable visar hur man gör en enkel rött bläck, liknande den typ som används i hela historien. Jag använder ett recept från Plinius äldre naturliga historier. Receptet efterlyser gummi arabicum, vatten och Cinnober i nästan lika delar. Vatt...

Hur man gör bygga Gondorianska kostym pansar från autentiska material (Ja, nästan)

ATENTION: Vänligen ta stor försiktighet med plåt och tråd. Du kan peta din hud och eller skära själv. Använd handskar och skyddande öga slitage samt Långärmat och långbyxor. Som täcker huden här är mycket viktigt. När du målar, gör det utanför som rö...

Hur man gör en Reenactment trumma

Hej alla.I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en vacker, söt-klingande Reenactment trumma. Som jag skulle gå, skulle jag säga att det skulle kunna användas från Viking Age Reenactment, och hela vägen upp till, låt oss säga, till r...

Hur man anbringa pilspetsar till en axel

Hej killar, Alex här igen. Nu detta instructables visar du hur att anbringa medeltida stil pilar till en axel, inte hur man fletch axeln eller hur man gör pilspetsen, men oroa dig inte. De två instructables är på väg snart.Nu, snabb säkerhet varning:...

Hur man gör egna TCG (Trading Card Game)

jag älskar spelkort spel men jag kan aldrig hitta någon som vet om spelet att spela det med så jag bestämde mig att göra min egen! Jag kommer att göra ett kortspel längs sida du som vi bor i ära av kortspel! Hoppas du har kul!Steg 1: idé. måste du fö...

Hur man skapar en "ridiculously.awesome" gjuten glas reproduktion av din favorit film Prop

jag skulle vilja börja med att säga att jag älskade att uppfinna och dokumentera de senaste stora instructable att jag skrev rätt hur man bygger en ekvatoriella montera för lång exponering fotografering. Jag skrev detta för den "göra den verkliga utm...

Hur man gör en TCG

I detta Instructable lär jag dig hur man gör en TCG. Ett TCG är en Trading Card Game, som Pokèmon/Yu-Gi-Oh/BuddyFight, etc. Min version är komplicerat att göra, och jag är inte färdig, men jag vet att det kommer bli kul! Du behöver--Paper(Lots of it!...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor

vill du göra några ljusa pärlor armband? Om ja, kan du få lite inspiration från dagens Pandahall handledning om hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor.Steg 1: Material som behövs för pärlor armband:5x3.5x3mm gul 2-hå...