Hur man gör ett 9 volts batterinågonsin slut 9 volts batterier, eller bara behöver en snabb lösning för dina projekt? Jag kommer att visa dig hur man gör ett 9 volts batteri. Jag garanterar dig detta har mer kapacitet som alla andra 9 volts batteri du skulle hitta i en butik! Detta är min första Instructable.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett 9 volts batteri adapter

hatar försöker använda 9 volts batterier för dina projekt eftersom du inte kan ansluta kablarna till denväl är här ett enkelt sätt att göra ett 9 volts batteri adapter.Steg 1: Vad du behöver-Ett 9 volts batteri (du kan använda en död eller ett funger...

Hur man gör eld med ett 9 volts batteri och mycket fin stål ull

jag visa dig hur man gör eld med lätt sakerSteg 1: material få några stålull och ett 9 volts batteri du vet den fyrkantiga typ och lägga dem åt sidanSteg 2: utanför gå utanför eftersom detta är farligt =)Steg 3: roligt delen! =) ta batteriet och gnug...

Hur man gör ett uppladdningsbart batteri för ett projekt

Helllo. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett uppladdningsbart batteri kan använda den i ditt projekt. Detta är mycket billigt och lätt. Ledsen om bilder jag har problem med min kamera. Jag hoppas du gillar min instructable om...

Hur man gör ett batteri med inkvarterar

Detta är en del av mitt batteri serie berätta hur man gör ett batteri med inkvarterar. Njut!Steg 1: material Behöver du:~ lite salt~ lite aluminiumfolie~ 10 quarters~ en bit papper~ en skål~ lite vinäger~ två bitar av tråd~ några sax~ en LED eller mu...

Hur man gör en 9 volts kontakt

här jag ska visa dig hur man gör 9 volts batteri klipp ut gamla nio volt batterier.Steg 1: Samla leveranser och verktyg Ok du behöver-en död 9 volts batteri (har jag aldrig använt något annat än energizer 9 volt så använd försiktighet när du använder...

Hur man gör en Green Lantern batteri (Hal Jordan's)

här är hur man gör en arbetande Green Lantern batteri (Hal Jordan version) för runt US$ 20. Min son (5) har beslutat att de Green Lantern (särskilt Hal Jordan) är den coolaste superhjälten någonsin, så för julen 2009 kommer han att få Hal's Green Lan...

Hur man gör ett elektriska radergummi

Hej, kommer att jag berätta hur man gör ett elektriska suddgummi. Det hjälper dig till radergummi någon penna som skriver utan att flytta händerna. Här är det arbetar video av elektriska radergummitSteg 1: materialMaterial som krävs:-1. 1.5V DC-motor...

Hur man gör en enkel citron batteri

tunna instructerbule visar dig hur man gör en enkel citron batteriSteg 1: först vad du behöver för ditt battericitronWiregalvinised spiken bit tjock koppartrådbatteri testareSteg 2: vad du behöver göra är sätta din spik i citron ca 3cm och sedan ta d...

Hur man gör ett elstängsel

detta instructable visar dig hur man gör ett elektriska stängsel som chocker du bra saker som du behöver är: en tändspole ett 6v elstängsel batteri så många pinnar som du behöver plus band eller poly tråd en positiv kontakt en jorden-kontakt och två...

Hur man gör ett grönt hus

detta är en instructable om hur man gör ett grönt hus.Steg 1: Vad du behöver:1 gallon fisk skål.2 9V batterier eller adapter.2 9V batteri klipp.Switch.Sodering järn med soderLimpistol med varmt lim (valfritt).4 grön LED lampor.Steg 2: Att sätta ihop...

Hur man gör ett elektriska cigarett [mycket lätt]

detta är en handledning om hur man gör ett elektriska cigarett och mycket lätt. Jag såg The Tourist nyligen och tänkte göra en elektriska cigarett som Johnny Depp röker men tyvärr, ingen vattenånga.Steg 1: Verktyg och material material -1 liten tryck...

Hur man gör ett periskop! / Handledning / DIY

https://www.youtube.com/watch?v=Pb24i2mru7c&feature=youtu.beSteg 1: För att göra ett periskop du behöver! I dagens instructables ska jag visa dig idén om hur man gör ett periskop.Steg 2: Periskop är en av de enklaste optiska apparater, som kan göras...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Hur man gör ett exploderande mål

Hej, det, min kära vänner, idag ska jag visa dig en mycket intressant idé hur man gör ett mål som kommer att orsaka en liten explosion när träffar....

Hur man gör ett hjorthorn handtag för en kniv.

jag visa dig hur man gör ett hjorthorn handtag på en befintlig knivblad. Detta är en cool projekt och jag kommer att släppa in dig på en hemlighet. Jag fick min hjorthorn från djuraffären. De säljer tydligen bitar av hjorthorn för hundar att tugga. D...

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...

Hur man gör ett papper slaget Crasher

Hej människor! Idag kommer jag visa dig hur man gör ett papper slaget Crasher.Vänligen inte vara hård eftersom detta är min första instructable, så om du har några förslag vänligen inlägget som jag skulle vilja att förbättra... TackSteg 1: materialVä...

Hur man gör ett papper Fuse

Hej alla! Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en instructable. Idag, ska jag visa dig hur man gör ett papper säkring som fungerar riktigt bra.Steg 1: material För att göra ett papper säkring, du behöver:•Svarta pulver•Coffee filter•hobby kni...

Hur man gör ett papper plånbok (Tri-Fold)

instruktioner på hur man gör ett papper plånbok....