Hur man gör ett bordsskiva Rpg spelHej, jag är ny på Instructables och skulle vilja dela till dig något som kallas ett bordsskiva Rpg spel en bordsskiva rpg är i grunden ett rollspel spelet där du låtsas att du är något och gör saker och uppdrag och saker sådär. Anledningen till detta hände var att jag älskar spel och rollspel brädspel som fängelsehålor och drakar men jag fick verkligen trött på att spela samma roll spelar brädspel med andra människor. Så jag bestämde mig att göra min egen. Och jag kommer också lära dig hur man gör en själv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett spel (ingen programmering krävs!)

För detta instructable du kommer att använda GameMaker Studio och kommer att skapa 3 grundläggande spel. GameMaker Studio är ett spel att göra programvara som skapats av YoYo spel som använder en dra, n, släpp-gränssnittet att göra spel. Du kan också...

Hur man gör ett spel med Gamesalad

I detta lära jag dig hur man gör ett spel som använder programmet gamesaladSteg 1: Göra/få konst för speletFörst bort du ska göra/få konst för ditt spel, tänka på allt det behöver från tecken knappar.Och glöm inte att ladda ner programmet på www.game...

Hur man får ett obegränsat antal DS spel för din 3DS

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du får ett obegränsat antal DS spel för priset av $20-$30. Allt du behöver är en R4 chip (som jag kommer att förklara vad det är och hur du skaffar det), en Micro SD-kort (kommer med R4, även om om du...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Hur man gör en ansluta fyra spel

Fyra-i-ett-rad är ett av de spel som du spelar med bara om någon ålder barn, och de kan spela konkurrenskraftigt. Mina barn verkligen njuta av det och eftersom vi spelar det ibland, jag måste tänka om vad det skulle ta för att göra spelet själv. Jag...

Hur man gör ett självporträtt på roblox

detta kommer att visa dig hur man gör ett självporträtt på roblox.Steg 1: Öppna robloxGå till din webbläsare och öppna roblox.comSteg 2: Kommer för att spela i bygga modGå till hem, och sedan klicka på utvecklare och på det spel du vill bygga iSteg 3...

Hur man stämmer ett trumset

kanske viktigaste färdigheten som trummis kan ha är kunskapen att få rätt balans och maximal prestanda från sina trumset. Förmågan att ratta en trumma eller en hela kit är ett ovärderligt verktyg för en trummis som vill låta hans (eller hennes) bäst....

Hur man gör en Sprite baserat spel för 3DS och DSi familj

Hej. Det här är uppföljningen av min annan instructable. Om du inte har sett den ännu, så jag skulle råda dig att se den. Idag, kommer att jag visa dig hur man gör en sprite baserat spel i Petit dator. Om du inte vet vad den medel, sedan låt mig förk...

Hur man gör en enkel postapokalyptisk spel i mixer

I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör en karaktär som du spelar som och en fiende. Vi kommer också att använda vapen som jag lagt som en fil till slutet fienden. När detta projekt är klar bör du ha en grundläggande karaktär som kan 1. gå fram...

Hur man gör ett litet hus i Minecraft

detta Instructable visar dig hur man gör ett hus i minecraft. I detta exempel gör vi i huset av TNT. Du kan göra din med några block du vill, även en blandning! Du bör se till att du är på kreativa sätt. Du kan även göra detta på överlevnad läge, men...

Hur man gör ett RockBand gitarrspel Robot!

För min första instructable...Vad kan jag säga, jag älskar att trumma bort på rockband setet men det är sällsynt att jag har någon att spela med mig; kanske jag behöver fler vänner, men ur min till synes ensam life(jk) kommer en ganska cool svårlösta...

Hur man köper ett hus (UK)

ser till att få på fastigheten stege men inte säker på var du ska börja? Denna instuctable tar dig genom allt du behöver veta om hur man köper ett hus via en fastighetsmäklare. Internet är proppfulla full av hyresgäster eller villaägare som har haft...

Hur man gör ett periskop! / Handledning / DIY

https://www.youtube.com/watch?v=Pb24i2mru7c&feature=youtu.beSteg 1: För att göra ett periskop du behöver! I dagens instructables ska jag visa dig idén om hur man gör ett periskop.Steg 2: Periskop är en av de enklaste optiska apparater, som kan göras...

Hur man gör ett exploderande mål

Hej, det, min kära vänner, idag ska jag visa dig en mycket intressant idé hur man gör ett mål som kommer att orsaka en liten explosion när träffar....

Hur man gör ett hjorthorn handtag för en kniv.

jag visa dig hur man gör ett hjorthorn handtag på en befintlig knivblad. Detta är en cool projekt och jag kommer att släppa in dig på en hemlighet. Jag fick min hjorthorn från djuraffären. De säljer tydligen bitar av hjorthorn för hundar att tugga. D...

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...

Hur man gör ett papper slaget Crasher

Hej människor! Idag kommer jag visa dig hur man gör ett papper slaget Crasher.Vänligen inte vara hård eftersom detta är min första instructable, så om du har några förslag vänligen inlägget som jag skulle vilja att förbättra... TackSteg 1: materialVä...

Hur man gör ett papper Fuse

Hej alla! Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en instructable. Idag, ska jag visa dig hur man gör ett papper säkring som fungerar riktigt bra.Steg 1: material För att göra ett papper säkring, du behöver:•Svarta pulver•Coffee filter•hobby kni...

Hur man gör ett papper plånbok (Tri-Fold)

instruktioner på hur man gör ett papper plånbok....