Hur man gör Harley Quinn hammare.Min fru ville klä som Harley Quinn denna Halloween och jag erbjöd att göra henne hammaren från tecknade serier.

Detta instructables gjordes med allt som jag redan hade.
Det var också en mycket snabb bygga så skulle jag inte ha för mycket tid att bygga den före Halloween.
Denna hammare kunde ha gjorts annorlunda eller bättre men detta är hur jag gjorde den.
Hoppas du njuta av behandlingen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

HARLEY QUINN hammare

min dotter älskar Harley Quinn från Batman-serien. Hon ville klä ut sig till henne för en ComicCon konventionen och också Halloween. Så började vi hjärnan stormningen om hur man gör en trä hammare för en prop. Vi tyckte inte om att göra en tutorial t...

Skapa en Harley Quinn hammare på de billiga!

Intro och material:Vem älskar inte Harley Quinn och hennes mattepatte "? Jag föresatte sig för att göra en sval sett tema vapen prop för min Harley Quinn kostym i år, och jag alltid gör saker listig och på en budget. Jag trodde jag kunde göra att! (N...

Kartong rekvisita: Hur man gör en Viking hammare / Thors hammare-Mjölner

en annan Gangshow 2012 prop, i år jag var tvungen att göra en kartong Tors hammare eller Mjölnir ... Detta instructable består mestadels av kartong, lim och rent dum tur....Om du gillar det Betygsätt det, om du gör det Visa migBiggsySteg 1: ingredien...

Hur man gör en liten hammare

"När allt du har är en hammare allt omkring dig ser ut som en spik"Det kan inte vara en exakt citat, men något sånt var det Abraham Maslow sade tillbaka i 60- och om han har rätt, efter detta instructable kan du gå runt bopping allt som en spik....

Hur man gör en Thor hammare

julen är runt hörnet så jag tänkte vad bättre tid sedan för att göra min första instructable. Thor har alltid varit en av mina favorit karaktärer så vad bättre för att bygga sedan hans hammare Mjölner!Steg 1: vad du behövertjock pappBox cutter eller...

Hur man gör en trä hammare

detta är en bra idé att göra en trä hammare som skulle vara mycket effektiva i strid. Den har en robust huvud, en skarp tillbaka för ett knivhugg attack, och spikar i båda ändarna av handtaget.Steg 1: material Du behöver gorilla band, en halv tum tjo...

Hur man gör en lego hammare gun

detta är min allra första instructables ok så lämna gärna en kommentar och giove mig recamendation för min nästa enSteg 1: delarSteg 2: förstaSteg 3: andraSteg 4: tredjeSteg 5: fjärdeSteg 6: femteSteg 7: sjätteSteg 8: sjunde...

Hur man gör en enkel hammare

dess alltid bra att ha en klubba runt, av många olika skäl. Jag hade inte en enkel liten en, så jag bestämde mig att göra min egen.Steg 1: Vad du behöver You Need:-Något att använda som en mallet huvud (antingen en stor pluggen eller ett block av löv...

Harley Quinn Hammer

hur man gör Harley Quinn hammareVad du behöver1. skum golv grejer rullas upp2. kvast handtag möjligt trä3. papper4. Pva lim5. röd och svart sprayfärg6. någon färg färg gå på hammare.7. anka tape och massor8. lim9. lackHur man startar1. Mät i mitten f...

Halvstövlar av Harley Quinn

hur man gör Harley Quinn stövlarVad du behöver1. röd eller svart Halvstövlar, du hittar dem på eBay.2. röd eller svart sprayfärg3. duck tapeHur!1. rätt vad jag har gjort är jag fick röda stövletter, så jag har duck tape delar av skon som jag inte vil...

Harley Quinn / Joker bad bomber

Hur man gör Harley Quinn bad bomber DIY handledningSaker du behöver:8 oz. bakpulver4 oz citronsyra4 oz. majsstärkelse4 oz. Epsom salter3/4 tsk vatten2 tsp. eterisk olja2,5 tsk mandel olja eller kokosolja eller andra lätt oljaNågra droppar karamellfär...

HUR MAN GÖR EN ZOMBIE APOKALYPS HAMMARE!

Hej killar i denna vid jag kommer att Visa u hur man gör en zombie hammare!Tack för att titta på!Kolla in resten av min här vids >https://www.youtube.com/channel/UCcy89C37haOar5fi-...ni är awesome!PRENUMERERA, GILLA OCH KOMMENTERA!...

Hur man skalar en kokosnöt (med bara en klo hammare)

innan vi börjar, jag föreslår att du lyssnar på detta: Kokos kvinna av Harry BelafonteVerkligen lyssna ändå, blunda och bara lyssna.Du behöver inte, naturligtvis... men det kommer att sätta dig i stämning.Jag växte upp i Florida, för det mesta, där m...

Hur man gör en skruvstäd-grepp bild hammare

detta instructable visar hur man gör en skruvstäd-grepp bild hammare. Bild hammaren kan användas för om något som du kan tänka dig. Om du kan klämma det med skruvstäd-grepp, kommer du att kunna dra vad sitter fast gratis.Steg 1: Material som du behöv...

Hur man gör en Prop Tors hammare

så Välkommen till min tutorial på hur man gör en prop Thor hammare! :) Den här stöttan jag gjord av skum och PVC-rör. Hela projektet är ganska dyrt det bara beror på hur mycket material du har liggandes. Oh och ledsen för den dåliga kvaliteten på någ...

Harley Quinn Cosplay Tutu

hur man gör en Harley Quinn tutu!Vad du behöver1. 2 svart tyll 25 varv långa2. 2 röd tyll 25 varv långa3. röd eller svart band4. sy-kit5. under lekmanna tutu skall vara korta tho.Hur man gör1. få din band och mäta det runt midjan, dra en linjer på va...

DIY Harley Quinn Costume

Hej alla! Välkommen till detta Instructable, där jag ska visa dig min ta på Harley Quinn från Batman: Arkham City. Detta kom om var eftersom jag nämnde, snarare avslöjar, att min bästa vän att hon ska klä som Poison Ivy för Halloween eftersom hon had...

Harley Quinn Suicide Squad Makeup

Hej stötarna! i filmen suicid truppen kommer ut 2016 och halloween är runt hörnet så jag även om jag skulle göra en harley quinn makeup ser!Steg 1: Titta på denna videoDenna video visar dig varje steg i hur man får detta avslutade utseendevad du behö...

HARLEY QUINN MASK handledning

detta är en handledning om hur man gör en Harley Quinn mask ur en befintlig plast hantverk mask. Det kan ändras för att skäras i någon form mask som du önskar! Njut!Steg 1: Leveranser lista Supplies List:1 tryckt Harley Quinn Mask mall se: http://vel...