Hur man korrekt packa din ryggsäck i preparering för en fantastisk backpacking resaredo att gå backpacking och vet inte hur att packa? Minskades den awesome-ness av din sista resa på grund av en obekväm/löst packad ryggsäck? I din oerfarenhet, du packa allt i en messenger bag, bara att döda dina axlar vid den första dagen? Nej? Bara mig? Väl då...

Efter timmar av HEAVY-DUTY(!) Google-ning, jag tror jag kan lugnt säga att jag kan råda dig, underbara utomhus-älskande hur fläkten som du är, korrekt packa din ryggsäck.

LÅT OSS BÖRJA.

Författarens anmärkning: Im fortfarande få bilder och kommer att uppdatera detta instructable inom kort. Jag publicerade endast det oavslutade att visa en lärare och en vän.

FAST! Nu med bilder!

Jag gjorde förstasidan! : D Cross som av min bucket list!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man korrekt ändrar din fordon olja

Vad du behöver:Leveranser:+ Ren olja i den särskilda vikt som du fordon kräver+ (Valfritt) olja tillsatser som motorn återställa produkten jag använder+ Nya oljefilter som passar ditt specifika fordonVerktyg:+ Car jack / våning jack+ Jackstand eller...

Hur man korrekt justerad dina skannade dokument

Inledning:De flesta av oss använda skanner för att skanna dokument.medan vi använder det hade vi inte tid att justera orienteringen.med detta ska jag visa dig hur lätt det är att orientera en skannade dokument som ett proffs och beskära de skannade d...

Den Toolperson trosbekännelsen - hur man korrekt respektera dina verktyg

Den Toolperson trosbekännelsenDetta är mina verktyg. Det finns många som dem, men dessa är mina.Mina verktyg är min bästa vän. De är mitt liv. Jag måste behärska dem som jag måste behärska mitt liv. Utan mig, mina verktyg värdelös. Utan mina verktyg...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur man gör din drake

Gimbled 'Stormfly' och 'Astrid' från hur man tränar din drake 2Steg 1: PVC skelettDrakens skelett är PVC rörledning, balsaträ för gimbal och torr vägg pålar för benen och ge mig höjd.Steg 2: Papper Mache Jag gjorde de allmänna formen i huvud och horn...

Hur man korrekt och säkert sätt ställer in en hängmatta

Introduktion:Under tentamen bibliotek tenderar att få trångt och sovsalar kan bli kvävande. Med en hängmatta, behöver du inte kompromissa studerar för att vara obekväm. Hammocking kan verka skrämmande och tidskrävande, men med rätt teknik är det ett...

Hur man korrekt skära, borra och böja Plexiglas att göra en multi-användning gopro tripod.

Detta instructable är i tävlingen "Upp!" och jag skulle älska det om du kunde ta sig tid att rösta om du tycker att jag förtjänar att rösta, tack! Njut!Jag hade fått göra en del arbete med plexiglas nyligen och hittade några bra sätt att göra må...

Hur man korrekt knyter ett bälte i tae kwon

innan vi lär oss hur man korrekt knyter en taekwondo bälte, du bör nog ha lite bakgrundsinformation. Tae kwon do har sitt ursprung i Sydkorea, där det är en nationalsport, ungefär som fotboll i USA. De olika bälte färgerna symboliserar olika stadier...

Hur man ska packa 5 Singer symaskiner

hantverk-mas har kommit tidigt i år tack vare våra underbara vänner på sångaren! Jag visade upp i morse för att upptäcka 5 lådor fulla av symaskiner bara sitter där, väntar på att packas upp. Jag visste inte vad jag ska göra! Jag har aldrig packat up...

Hur man korrekt gör en Putt i Golf.

Golf är ett svårt spel att spela. Att sätta är förmodligen den mest frustrerande del av spelet. Det är därför jag visar dig hur man korrekt putta en golfboll.Steg 1: Leta upp bollen på Green Du måste se till att du slår rätt bollen. Leta upp din boll...

Hur man trycka ihop din Hesky

En kort intro om hur man korrekt trycka ihop en hesky.För viktig möjliggörande teknik särskilt.Steg 1: Skaffa din HeskHeskies kan bli en lite förvånad när du först kommer i kontakt med dem, agera casual men inte alltför uppsluppen.Heskies är kända fö...

Hur man korrekt ladda en Single Action Revolver

jag kommer att visa hur man korrekt ladda en single action revolver... AKA sex Shooter med fem kulorNu varnar, ett skjutvapen är dödliga! Hantera med extrem försiktighet inte peka på något du inte vill förstöra. Kulor används i detta instructable är...

Hur man korrekt skjuter ett fritt kast.

Är du en ivrig basketspelare som vill förbättra din frikast skytte förmåga? Eller är du ny på sporten i basket och har intresse av att lära sig mer? Om du passar in i någon av dessa kategorier eller någonstans där emellan bör du fortsätta läsa detalj...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man färga din skate hjul och bussningar

vill du ha lila hjul men din är blå? Teal bussningar? Detta instructable är för dig!Jag ska visa dig hur man färga din longboard/skateboard hjul och bussningar med husgeråd, för mindre än $10.Innan du börjar, se till att läsa den hela instructable oc...

Hur man gör din Wii köra homebrew!

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör din Nintendo Wii köra homebrew program. Bara så du vet, detta är min första instructable, så om jag inte skriver några klart inte håna det snälla. Har du någonsin velat spela din favorit NES och SNES...

Hur man gör dina videor en miljard gånger bättre! (i 30 sekunder!)

Hur man gör din video en miljard gånger bättre! (i 30 sekunder!) från Jim Shealy på Vimeo.Är du trött på dina filmer bara inte... vrida? Gjorde en hur, eller försöker visa något upp och folk klagar de inte kan se vad som händer och tittar på någon an...

Hur man mäter dina Jeans

Känna till hur man mäter dina jeans utan tejp för perfekt passform....

Hur man gör din make up.

Vår instructable är om hur man gör din makeup, eftersom vissa tjejer verkligen vill lära sig hur till eller bara behöver verkligen lära dig hur. Vi vill verkligen inte tjejer går runt ser ut som clowner.Steg 1:Steg 1. Hitta rätt nyanser för din hudto...