Hur man odlar en Mango TreeMangos, särskilt här i North Carolina, är mycket dyr (ca $1.50) och inte är oftast bra. Så beslöt jag att växa en. Jag tittade upp hur man odlar från frö, men jag hittade aldrig en tydlig beskrivning av hur du vill. Så jag improviserade och försökte mitt eget sätt. Även om framgången är ca 20%, det är väldigt lätt och jag har två små mangoträd.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man odlar en pear tree

för människor som lever i städerna kanske naturen är allt vi kan växa i vår balkong.Så låter växa några päronträd!Vad vi behöver till att börja med:1 plast kopp1 päron1 kopp mögel4 tandpetareSenare behöver (ca 3 månader) vi en större pott ;)Steg ettV...

Hur man odlar stora kristaller

efter lite forskning på jag hittade inte en instructable som visar dig hur man odlar stora och vackra kristaller. Så jag tror att detta instructable är en bra idé.Växande kristaller är mer än bara en instructable, det är för mig en passion, så en lit...

Hur man gör en Tres leches kaka från scratch

Som ett litet barn växer upp, jag alltid såg fram emot dagen att jag gick i genom huset att jag skulle lukta aromatiskt och läckra doften av en välsmakande behandla som var bakas i ugn. Dagen, att jag gick in genom dörren och luktade kakan omedelbart...

Hur man odlar äppelträd från frö

Hej! Denna tutorial ska show dig hur man odlar äpplen direkt från utsäde.Så först, här är några saker du bör veta:-Om du odla ett äppelträd från frö, inte kommer att det förmodligen växa samma typ av träd. Detta beror på att äpple frön inte växer san...

Hur man odlar Salt kristaller!

Växande saltkristaller på objekt för att göra intressanta konstformer eller för ett enkelt vetenskapligt experiment är enkelt och roligt! Delar här jag hur man odlar kristaller på 3D tryckta galler och strukturer, men du kan växa kristaller på de fle...

Hur man odlar grönsaker växter!

Min instructable visar hur man odlar växtervissa är lätt att och vissa inte. Detta är en bra växande guide för nybörjareVem är Ekenstierna att lära sig hur man odlar vegteables.VÄXANDE KLIMAT KOMMER MIN PLANTA TÅL FROST? ÄR DET BÄST ATT ODLA MINA VÄX...

Hur man odlar paprika! Förökningsmaterial paprika!

- - -Detta är en steg för steg Instructable om hur man odlar klocka eller chilipeppar från din favorit köpta sorter! Och oavsett färg, smak eller storlek, alla paprika odlas ganska mycket på samma sätt att göra detta är ett mycket roligt, Billigt, oc...

Hur man odlar stora tomater i behållare

denna video innehåller instruktioner för växande stora tomater i behållare. Det är inte så mycket om att bygga, men mer om lärande key principer som hjälper dig att plantera, växa och bibehålla en hälsosam behållare tomat. Videon visar hur man odlar...

Hur man odlar ärter i en 5 Gallon behållare

En video att visa dig hur man odlar ärter i en behållare. En 5 gallon behållare kommer att stödja många olika typer av grönsaker. Det är perfekt för odling av ärter. Vad är du väntan för? Prova det!Om du gillar mina videos du kolla in min blogg och y...

Hur man odlar Papyrus

efter en besatthet av forntida Egypten så länge jag kan minnas, jag har äntligen blivit Papryus! Det har alltid varit en sak som jag har velat prova och om du har alltför så jag hoppas att detta hjälperSteg 1: Bit av historien Röret Cyperus Papyrus h...

Hur man odlar äppelträd

kom ihåg när du var ung och allt du ville var att odla ditt eget äppelträd från frö du fick från din apple du åt? väl är här din chans att leva din barndomsdröm om att odla ett äppelträd.i detta instructable jag kommer att visa dig hur man korrekt vä...

Hur man odlar sparris

jag lärde mig hur man odlar sparris från ett äldre par cirka 10 år sedan. Växande sparris är ganska enkel med rätt ljus, kompost, jord, vatten och sol. Köpa en god kommer att kvalitet uppsättning sparris växter med bra rötter producera lysande levand...

Hur man odlar ärtväxter inomhus

jag kommer att visa dig hur man odlar ärter inomhus! = DFörsta du kommer att behöva en pott och utsäde. Sedan placerar du 2 ärtor i potten nära stadens 2 inches djupt.Sedan du lägga den i en sun fyllda område i ditt hus och vänta i ca 4-5 dagar och d...

Hur man odlar en kristall

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man odlar en kristall.(bilden nedan är lite suddiga men kristallen ser vackra när aspekterna fånga ljuset)Saker som behövsBoraxGängaKnappenKaramellfärgmäta redskapJarVattenSteg 1: gör din gethering genomfö...

Hur man skalar en Mango

detta är ett enkelt instructable på hur man skalar en mango. Mango är oftast en rörig frukt att skala är inte de? Väl här väl hjälp du hålla från denna röra! Ett tag tillbaka ville jag att skala en mango, men jag ville inte röra som följde med den. J...

Hur man odlar dinosaurier hemma???

https://youtu.be/CrZi9HrEXUgSteg 1: För att odla en dinosaurier hemma du behöver! I detta instructables jag visa dig hur man odlar dinosaurier hemma | Fantastiska Diy experiment.Steg 2: Dessa dinosaurier polymerer växa i vatten till en enorm storlek...

Hur man odlar friska naglar

Denna video ingår i en serie chronicling min spik resa från torra, spröda, ohälsosamma naglar till friska naglar. I år har jag haft antingen akryl overlay eller gel på mina naglar utan avbrott. Detta har resulterat i mig med ohälsosamma naglar. Varje...

Hur man rita Flippy (Happy tree vänner)

lär dig hur man rita Flippy (Happy tree vänner) med de bästa ritning handledningen online. För full tutorial med steg för steg & speed control besök: SketchHeroes!...

Hur man gör mango träd stil mehndi design

Mehndi design för händerna är generellt mycket intrikat om det är brud mehndi design, lite fördelade ut för arabiska och blommiga mönster. Men i alla dessa typer av mönster, en gemensam design gjort är mango tree design. Mango formen används mycket i...