Hur man skapar en Slinky hund kostym!jag har en konstnär i år och jag älskar att skapa och driva mig själv utanför mina gränser! Jag har gjort ursprungliga kostymer i förflutnan, men detta år jag ville verkligen gå alla ut! Jag är en senior art stora på James Madison University, och min fokus är i studio konst, grafisk design och konsthistoria. Mina klasser tar upp nästan all min tid och jag ständigt skapar konst i många former. Jag får dock sällan göra för mig själv och skapa konst bara för kärleken till konst och inte bara för en genomarbetad tilldelning! I år för Halloween jag beslutat att ändra detta olyckligt och göra något helt original och helt hobby med. För en gångs skull detta innebar ingen skoluppgifter, ingen kritik, inga galna tidsfrister, detta skulle vara bara för mig och jag kunde inte av varit mer spännande! Jag började min månader före Halloween. Jag surfade på internet för alla typer av tecken jag älskade från alla aspekter av underhållning. Dock en hel del karaktär idéer jag kom med redan hade producerats och jag ville verkligen att skjuta mig själv att komma med en kreativ dräkt som aldrig tidigare skådats! Till slut var det mellan Toothless från hur man tränar din drake eller Slinky hund från Toy Story. Jag var tvungen att gå med Slinky hund, som han var en gammal tid ursprungliga och en stor karaktär i en film jag älskade och som var uppenbarligen känd. Det är en möjlighet att Toothless blir min nästa års försök ;) Jag blev förvånad över att se att inte en enda person hade tagit sig tid att göra Slinky hund arbete som en kostym, med slinky delar och allt. Jag visste att jag hade en stor uppgift framför mig, men jag var fast besluten att få det att hända.

Jag har aldrig ens gjort en enkel skiss, vilket är ovanligt för mig, som jag normalt behöver någon form av grund. I stället studerade jag bara bilder av Slinky hund och var på väg. På grund av begränsningar i skolarbete började jag detta projekt en vecka före Halloween. Jag insåg inte då att detta absolut inte var tillräckligt med tid för en fullskalig papper mache "projekt! All natten var det enda sättet denna kostym blev en möjlighet och tro mig jag betalade för det nästa vecka!

Slinky hund kostym kräver en hel del material, men de flesta av dem är lätta att hitta på din lokala Walmart eller Michaels och även runt ditt hus!

Material inkluderar:
30 högar av tidningar
15 flaskor av elmer's lim
5 rullar med maskeringstejp
2 affisch styrelser
4 bitar av mörk brun filt/tyg
1 bit röd filt/tyg
1 övning boll
1 rundade papperskorgen kan lock
1 stor rulle av ihåliga små slangar
1 stor rulle av ihåliga medellång slangar
1 rulle tunn tråd
1 rulle av medelstora tråd
1 par trädgård skor (crocs)
1 par slim vinterhandskar
1 mörk brun turtle neck
1 par mörka bruna leggings
1 burk metalliskt silver och ljus brun sprayfärg
1 flaska svart, vit, brun, brun och gul akrylfärg
1 flaska mod podge

Verktyg inkluderar:
exacto kniv
sax
varmt lim pistol/limstift
måttband
Sharpies
pennor
penslar (stora och små)
avbitare
tång nål näsa
MOP hink

Glöm inte att du behöver om 40 + timmar av arbetstid, tålamod, kreativitet och en stor musikalisk spellista för att få igenom allt! Läs vidare för att lära sig mer :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skapar en manet kostym med enda kartong

hur man skapar en manet kostym med enda kartongSteg 1: IntroduktionSyftet med detta skolprojekt är att konstruera en marint tema kostym med endast kartong och platta konstruktion. Jag måste bygga en manet dräkt av kartong med platta konstruktion. Spe...

Hur man gör bygga Gondorianska kostym pansar från autentiska material (Ja, nästan)

ATENTION: Vänligen ta stor försiktighet med plåt och tråd. Du kan peta din hud och eller skära själv. Använd handskar och skyddande öga slitage samt Långärmat och långbyxor. Som täcker huden här är mycket viktigt. När du målar, gör det utanför som rö...

Hur man skapar Lumi Inkodye t-tröjor!

Hur man skapar Lumi Inkodye T-shirts!I detta Instructable jag ska visa dig hur för att skapa sval sett Lumi t-shirts, men jag kommer också att avslöja några lärdomar. Jag hoppas du kan undvika några av de misstag som vi gjort i våra första Lumi ävent...

Hur man skapar en framgångsrik KICKSTARTER kampanj - Fallstudie: GOFISH CAM: Extreme Action-äventyr kameran för fiske

HUR MAN SKAPAR EN FRAMGÅNGSRIK KICKSTARTER KAMPANJFallstudie: GOFISH CAM: Extreme Action-äventyr kameran för fiske2014 kom två bröder med en idé till en undervattensfiske kamera på en fisketur. Efter att medel från vänner och familj, och investera me...

Hur man gör en Pucca kostym

Lear hur man gör en Pucca kostym!...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man skapar en miniatyr tomat hydroponiska rigg

historiaHydrokultur är odlingen av växter genom att placera rötterna i flytande näringslösningar inte i jord. Processen kan låta konstigt i början, men en kort titt på historien av Aztekerna indikerar att denna trädgårdsodling strategi har använts i...

Hur man skapar ett Fake blåmärke

hur man skapar ett blåmärke använder smink. Bra för agerar roller eller på kul.Steg 1: Samla material Behöver du: • en färgpalett med grönt, lila, blå och svart • en primer • fluffig borste och och ögonskugga borsteSteg 2: Prime din hud Med din prime...

Hur man skapar en rundstrålande sol spis!

Hej! Om du har kommit hit sedan undrar du hur man skapar en sol spis. Det finns en massa olika Solköken ute och vår design är en av många. Vår är centrerad kring en design som fångar solen från alla håll och inte har till vara vände hela dagen. Hoppa...

Hur man skapar 3D ikoner

Ibland känns det som man måste ha någon form av magiska färdigheter för att göra 3D ikoner men jag är här för att visa att det inte alls är fallet! Det kräver bara lite detektivarbete för att räkna ut där högdagrar och skuggor är tänkt att vara!Behöv...

Hur man skapar en Downhill Ski-cykel

Bor i en kylig nordliga klimat gör det möjligt för invånarna att njuta av snön i flera månader under vintern. För ivrig mountainbikecyklister, som kan hindra mängden ridning tid på snabb, packad smuts stigar. Inte vilja att bromsas av snö under vinte...

Hur man skapar en enkel karaktär i Adobe Flash CS5.5

lärande Adobe Flash kan vara svårt. Kolla in min Instructable att lära sig hur man skapar en enkel steg för steg karaktär på Adobe Flash CS5.5 och göra det flytta.Steg 1: Komma igång Först öppna Adobe Flash CS5.5 och välj i ActionScript 3.0. Välj Ova...

Hur man skapar en julgran med fischertechnik element

jag spela med olika pedagogiska manipulatives för en levande. (Besök www.weirdrichard.com). Under åren har jag byggt olika holiday tema modeller med allehanda leksaker. Det är enkelt att skapa awesome jul och Yule scener med fischertechnik bitar och...

Hur man skapar en WordPress blogg med en sociala medier funktion

Hej, heter jag Dan Lee, stolt Virginia Tech student och blogga hobby som har skapat blogg webbplatser det senaste året. Jag förstår att skapa en blogg kan vara frustrerande ibland. Så, jag delar en instruktion om hur man skapar en blogg i 12 viktiga...

Hur man skapar en svävare

vad kan vara roligare än ridning över marken på en stor, mäktig svävare? Denna ska tutorial undervisar dig hur man bygger en svävare för eget bruk.Steg 1: material Hur man skapar en svävareMaterial:"4 ft x 4 ft bit plywood"Tarp eller plast dusch...

Hur man skapar en låg budget film del 2

om du inte har redan först läsa "hur man skapar en låg budget film" före behandlingen detta instructable.Hej och välkommen igen till hur du skapar en låg budget film. i detta instructable jag ger dig mer tips och tricks på gör din no-budget film...

Hur man skapar en Candy Stripe vänskap armband

Hur man skapar en Candy Stripe vänskap armbandSaker du behöver:Broderi flossUrklipp eller Tape (att hålla ditt armband ned)SaxAtt göra en Candy Stripe vänskap armband är mycket enkel och kräver endast en typ av Knut. Det kan se konstigt ut på först m...

Hur man skapar en smycken Organizer

lära sig hur man skapar en smycken Organizer ur vanliga garderoben saker...

Hur man skapar en Lego Cabriolet

detta instructable visar dig steg för steg hur man skapar en cabriolet av legos.Steg 1: Steg ett Anslut 10 x 4 grå lego bit till lego hjulen att skapa din bas.Steg 2: Bygga fram- och baksida Plats (2) prong legos i fronten, och en i ryggen.Steg 3: Sk...