Hur man skapar ett halsband med ett hängedetta är min första Instructable, så jag tänkte att jag borde börja enkelt. I den här självstudiekursen kommer många av stegen har bilder för att förklara hur man återskapa detta halsband eller ett liknande det.

Min framtida svärmor introducerade mig till smycken att göra ett par år sedan, och jag har varit kär sedan dess! Det är ett bra sätt att återanvända bra pärlor från smycken som du inte bära längre.

Det fanns ett par gånger att jag var tvungen att ändra mönster av icke-fokus pärlor eftersom jag tog dem från halsband och armband som jag hade gjort eller köpt innan.

Jag gör mina smycken hemma. Jag har lärt mig att det är lättare för mig att göra mina smycken än att spendera över $20,00 för något precis som det från en återförsäljare.

Material som behövs:

Lina eller "Pärla 'N Stretch" super stretchig sladd
1 hänge
Pärlor
2 pressningar
1 klolås
2 hoppa ringar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skapar ett Fake blåmärke

hur man skapar ett blåmärke använder smink. Bra för agerar roller eller på kul.Steg 1: Samla material Behöver du: • en färgpalett med grönt, lila, blå och svart • en primer • fluffig borste och och ögonskugga borsteSteg 2: Prime din hud Med din prime...

Hur man skapar Web-applikationer med Java

Lär dig att skapa webbapplikationer med Java Programming Language och Vaadin ramen med denna serie av korta, hands-on, tutorials videos.erSteg 1: Steg 1: installera Eclipse och skapa ett nytt Vaadin programI det här steget i självstudiekursen förklar...

Hur man skapar ett paracord watch band

Hej alla, här Makos84 och jag ska visa dig hur du skapar ett paracord watch band.När min gamla watch band var borta, jag vill ha något annorlunda, och så jag bestämmer mig att skapa den av min egen, med en ny stil, men i paracord!Det är mycket bekväm...

Hur man skapar ett papper plan launcher

denna video visar dig hur du skapar ett papper plan launcher som gör dina papper flygplan flyga riktigt snabbt. Det är enkelt och mycket lätt att göra....

Hur man skapar örhängen med blåst elektrisk säkring

UPPDATERING den 4 maj, 2014: För dem som letar efter en helix inuti säkringen, kolla sista steget :)Kära beslutsfattare,På grund av en nyligen El uppgradera spänningsvariationer på min ort på grund av en större linje, säkringen i min spike ombord blå...

Hur man skapar en webbsida med hjälp av Apples iWeb

vi vill visa dig hur du skapar en webbsida med Apples iWeb program. Vi kommer att instruera dig hur du gör detta i 5 enkla steg!Steg 1: Steg 1: öppna och väljer temaKlicka på programmappen eller din språngbräda från startskärmen. Här hittar du iWeb g...

Hur man skapar en julgran med fischertechnik element

jag spela med olika pedagogiska manipulatives för en levande. (Besök www.weirdrichard.com). Under åren har jag byggt olika holiday tema modeller med allehanda leksaker. Det är enkelt att skapa awesome jul och Yule scener med fischertechnik bitar och...

Hur man skapar ett bröllop planering webbplats med hjälp av Wix.com

bygga en hemsida har aldrig varit enklare efter följande steg. Wix.com är en professionell webbplats generator som vem som helst kan använda för att skapa en gratis hemsida. De har hundratals mallar som du kan använda. Du kan också söka efter typ av...

Hur man skapar ett däck med en 3d skrivare

jag beslutat att skicka en produkt som jag har velat producera ett tag nu men avsaknaden av en 3D-skrivare som jag kunde använda måste jag ännu att göra. Som med alla prototyper projekt jag är säker under beslutsprocessen kommer jag hitta förbättring...

Hur man skapar ett konto med Gmail.com??

Heyo killar det är jag igen, Araki Suarez. I'mma kommer för att visa dig hur man gör ett gmail-konto. Så idag kommer jag göra en annan gmail.com konto till mig.Steg 1: Starta processSteg 2: Klicka på "Lägg till konto" på rutanSteg 3: Om du ser &...

Hur man skapar +/-spänningen med ett nätaggregat

i analog syntes, för att generera nästan någon signal med op förstärkare, är det nödvändigt att ha positiva och negativa spänningar. Detta gör att op förstärkaren att generera en signal som sträcker sig över positiva och negativa spänningsvärden.denn...

Hur man skapar ett anteckningsblock i VS C#

Hej, lär idag jag dig hur du skapar en cool anteckningar i visual studio c# för nybörjare. I denna tutorial jag ska använda visual studio express 2010. Du kan skapa den på samma sätt i VS 2012 eller 2013.Krav:-1. dator2. visual Studio3. kreativitetOb...

Hur man skapar ett enkelt rep hund leksak

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör enkelt rep hund leksaker med två Matthew Walker knop. Många rep leksaker du kan få på djuraffären består av ett rep med två overhand knop i den. Matthew Walker knuten är mycket mer symmetrisk och min...

Hur man skapar ett kundkrav och marknaden analys diagram

i detta Instructable visas hur du skapar en kund krav och marknaden analys diagram. Att skapa detta diagram är en viktig del i engineering designprocessen. Det kommer att hjälpa vidare din kunskap om vem du designa för, vad de behöver och vill ha i d...

Hur man skapar ett gmail-konto

detta instructable kommer att hjälpa dig att skapa ett gmail-konto steg för steg. Gmail är en stor, pålitlig och lätt att använda. Jag personligen använder gmail min e-postleverantör och jag älskar det.Steg 1: starta installationen Det första steget...

Hur man skapar ett "säkert" lösenord skyddat USB

i dessa instructable jag lär dig hur man gör en lösenord beskyddat USB för att säkert lagra dina filer. till exempel; dessa kommer att vara användbar för transport filerna i din USB som du inte vill att andra människor att se eller ändra. dessa komme...

Hur man skapar ett öga fånga skärm (LED stil)

detta är inte så mycket en instructable som en post om hur jag gjorde ett skolprojekt. Medan upprepa exakt vad jag gjorde förmodligen inte hjälper dig, kan detta projekt ändras för att göra nästan alla display mer iögonfallande.Steg 1: Komma upp med...

Hur man skapar en kalkylatorprogrammet med Android Studio

De flesta människor äger idag smarta enheter som klarar bearbeta tusentals applikationer. Tyvärr bara en bråkdel av användare vet hur dessa program skapas och fungera. En populär plattform där de flesta av dessa program är utformade och genomförs i a...

Hur man skapar en webbplats med duk

Detta är en handledning för alla som vill skapa en webbplats, men med ingen komplicerad kodning! Så låt oss komma igång!Steg 1: Registrera dig för dukFör att registrera dig för duk, gå till Webs.com och få ett konto för det. För att göra det, fylla i...