Hur man sparar en illa bruten pointe skodetta Instructable fungerar bara om du har någon form av skor. Det kan användas med Sansha skäl och Premerie. Jag tror att du kan använda med Sansha Futura och Partenaire om du har "superlim".

Du kan easly ruin pointe skor. Jag vet att många människor inte tror vad jag gör till pointe skor att förbereda dem, eller att de bästa pointe skorna (IMHO) har naglar i dem.

Men ett sätt att förstöra dem bryter i dem felaktigt. Jag gjorde det en gång, med ett par Sansha skäl. Men jag har sparat dem!

Användning kan använda denna handledning till re-ny gamla pointe skor som har shanks för mjuk. Kanske vill du inte dansa på din Premier på Scala-teatern med dem, men de kommer att vara tillräckligt bra för att träna.

Observera att inte jag är en infödd engelska talare, så förlåt mina misstag (eller försiktigt berätta vad jag har att fixa!).

Material:

ett par illa bruten i pointe skor
dina fötter
stärka stjälkar

Jag köpte stjälkarna på Sansha hemsida, men vissa skor är solds med dem (en av para av premiären köpte jag har dem).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man sparar batteriet på en Android

Android-operativsystem vänder mobilkommunikation på huvudet genom att erbjuda funktioner, funktionalitet och en öppen arkitektur som för närvarande är bland bästa på marknaden. Många av funktionerna som finns på Android-enheter kan dock orsaka batter...

Hur man sparar pengar och energi

hur man sparar pengar och energi att hålla planeten säker!Steg 1: Köp Smart pris eller hem varumärke saker! Köpa smart pris mat och dryck kan slå din shopping kostnaderna ner intensivt, vilket innebär att du har mer pengar att köpa energisparande utr...

Hur man sparar en drunknade telefon

Telefonen har sjunkit i vatten? Telefonen kanske skadad, förlorar du din viktiga kontakter, bilder, filer eller ens telefonen. Det är en mardröm. Jag vet att det är en dålig sak kan hända att någon, men har du redo för värst? Jag antar inte. Så denna...

Hur man sparar batteri på PSP

ett annat batteri tips från cool knex13 här är för PSP.Hoppas det hjälper och glöm inte att betygsätta och kommentera.Komma tillbaka igen och jag kan ha lagt till nya tips!Steg 1: ljusstyrka Detta kan verkligen suga ditt batteri.Slå ljusstyrkan på de...

Hur man sparar batteri på iPod touch/iPhone

Hej cool knex13 här. Har du en iPod touch eller en iPhone. Inte bara hata när du får slut på batteri snabbt bra kommer jag visa dig 14 stora batteri tips.Ned glömma att betygsätta.Lämna en kommentar och berätta hur jag gjorde.Snart kommer jag att ad...

Hur man sparar en drunknade mobiltelefon

Telefonen har sjunkit i vatten? Telefonen kanske skadad, förlorar du din viktiga kontakter, bilder, filer eller ens telefonen. Det är en mardröm. Jag vet att det är en dålig sak kan hända att någon, men har du redo för värst? Jag antar inte. Så denna...

Hur man sparar Google Maps offline på iPhone eller iPad

Den senaste versionen av Google Maps för iOS och Android kan du spara kartor över ditt val offline till din iPhone. Detta är mycket praktiskt om du kommer till ett område som saknar nätverksanslutning eller du helt enkelt inte har dataanslutning med...

Hur man sparar ett stycke historia

detta är en kort photo-essay & Instructable insvept i en. Du kan berätta från min andra I'bles jag in allt mekaniska och (som de flesta ingenjörer) tror jag att alla broar är cool. Detta är en berättelse om en artikel min fru kom över på en snart-til...

Hur man sparar energi och pengar!

Sparar energi och pengar! - De mest fantastiska videorna är ett klick bort förvånansvärt enkla steg om hur man hjälper ditt bankkonto och vår planet......

Hur man sparar ditt förnuft med single-servering kaffe kan glass.

Det är en av de långsamma rörliga lördagar. Ditt äldsta barn är att ha en playdate med en av hans bästa kompisar. De har slits genom din sons leksaker i rekordfart, hävdade två gånger som kan "push" och som har befogenhet att utföra en "Jed...

Hur man sparar vatten med din luftfuktare.

En hela huset luftfuktare kan göra dig mer bekväm på vintern, och det kan hjälpa dig att vara lite grönare genom att göra ditt hus känns varmare, som låter dig skruva ner värmen. Men de flesta luftfuktare avfall en enorm mängd vatten. Här är hur man...

Hur man sparar 11,644.07 på en designer belysning fixtur!

Min fru och jag postat nästan exakt ett år sedan en begäran för idéer om hur vi skulle kunna återskapa chandler på bilden. Vi fick mestadels kommentarer på hur förvånade människor var att ett ljus kan kosta nästan 12K! Under det senaste året har vi a...

Hur man sparar batteri på en i-Pad

de flesta människor jag vet alltid kommer jag att låna min bärbar laddare (dess en bra sak att köpa!).Dock inte alla som har en bärbar laddare, så detta instructable visar dig hur du sparar ditt batteri!På dagen för publicering, jag tillbringade en h...

Hur man sparar på väsentliga Tech

För många medlemmar av den nuvarande generationen är en långsam smartphone med en sprucken skärm och ingen service en smärta, minst sagt. Med tanke på de ökande kapacitet av högteknologiska prylar, att göra med föråldrade tech när det finns nyare, ka...

Hur man sparar analoga TV - pirat-TV

trött kantiga, JPEG-liknande resolution av digital-TV? Har du länge för dagar RF modulering och reglerat ännu oreglerade innehåll? Har du bara lust att slänga din converter box ut genom fönstret och göra användning av dessa kanin öra antenner som bar...

Hur man sparar sidor på Internet Wayback Machine

Här är en kort handledning på Windows... Jag är ganska säker på att denna guiden fungerar för Mac och PC, men jag kan ha fel.Detta är hur du kan bidra till jätte Internet bibliotek på Internet, Wayback Machine.Steg 1: Hitta din önskade webbplats Hitt...

Hur man sparar pengar för framtida

Även om "att leva i nuet" är en stor och motiverande sätt att leva, är det bra att tänka på framtiden och ekonomiskt planera det innan det är för sent. Guiden nedan innehåller tips och råd om hur du kan göra små förändringar i dag och vinst i fr...

Hur man sparar en våt MP3-spelare, mobiltelefon, kamera, PDA, etc.

*** innan du gör någonting, vill inte vända din enhet ON ***Jag ska få till varför i en sekund, men om du gör, du sänkt bara dina chanser att spara den. Ta ut batteriet.De flesta av oss har lyckats göra det ett sätt eller annat. Du glömde att kolla f...

Hur man sparar en vatten skadad Verizon EnV telefonerna.

jag vill öppna med en enkel hälsning, jag är inte en tekniker för ett telefonbolag, jag tog en faktiskt aldrig isär förrän nu. Det finns inget som kan sättas samman, som inte kan tas isär. Detta sagt, ingenting är omöjligt att ta isär, ta bara din ti...