Hur till omsorg for en gravid-whelping kvinnliga hundvi har beslutat att föda upp vår hund, så jag har beslutat att dela viss information vi fick från vår ras mentor och vår veterinär. Innan jag får några kommentarer om oansvariga Avel kan jag behaga berätta att vår hund är microchipped, KC registrerad, har haft alla hälsa kontroller/föreställningar och vi har en hane med samma att föda upp henne med.
Hur som helst för att fortsätta med min inledning vill jag dela med mig av lite information!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till omsorg for en nyckelpiga

detta är min första instructable så var inte hårt på mig. Jag ska berätta hur till omsorg for en nyckelpiga. (Det fungerade för mig och min sällskapsdjur nyckelpiga)Steg 1: Hitta en plats Första du kommer att behöva hitta ett hem för din nyckelpiga.H...

En växt med syfte: Hur till omsorg for Aloe Vera

Denna välgörande växt med syftet är verkligen lätt att växa i ditt hem och i trädgården så håll ögonen öppna eftersom det finns vård tips kommer din väg.Steg 1: Här är jag på min rygg uteplats talar alla saker Aloe vera vårdMen om du hellre vill läsa...

Hur till omsorg For din sällskapsdjur trädgård sniglar! (endast trädgård sniglar)

Trött på din gamla sällskapsdjur? Vill du ha en ny? Varför blir du inte en snigel gård eller bara en snigel? De är så lätt och är mycket billiga nästan gratis att hålla! 3 av bilderna nedan är mina snailarium och sniglar!Steg 1: Att hitta rätta. Ok,...

Hur till omsorg for en gjutjärn stekpanna

detta är skrivet för klassen La Follette High School kulinariska grunderna i Madison, Wisconsin, men alla är välkomna att se den. Det är avsett att vara en enkel, rättfram handledning.I ansluta följa denna tutorial omsorg för en gjutjärn stekpanna, e...

Hur till omsorg for en bönsyrsa

be mantids är mycket lätt husdjur att ta hand om, och är mycket givande i gengäld (AKA en mycket interaktiv pet.)Och jag menar kom igen vem vill inte ha en awesome flygande predator bugg som sällskapsdjur? : DInnan jag får tusen kommentarerna säger a...

Hur till omsorg for en utdragen kläcka kycklingar. Lilla Frizzle lägger bort. Poussins au jardin. Polluelos sv Jardín

dela den utdragna kläckningen av ett veritabelt freerange ekologiska kycklingar och hur man kan snabba reparationer av brutna fjädrar. Farorna med lämnar en trevlig varm kapsla du vill gå den ensam i trädgården.Public Domain musik länka en liten föns...

Hur till omsorg for en nyligen steriliserade/kastrerade kanin

när min vackra pojke hade hans manly bitar hackade bort jag bandförsedda så mycket, jag kunde inte hitta någon information om inlägget och kirurgisk vårdlära för kaniner. Tyvärr spaying / neutering är ofta nödvändigt att stoppa hormonella beteende oc...

Hur till omsorg for din rakhyvel utrustning

du har investerat tid och pengar i inköp och lära sig använda en rakhyvel. Med en liten bit upp underhåll kommer att din rakhyvel överleva du och dina barnbarn. Jag har hittat safety razors på varvet försäljning som är från 1950-talet. Grävling borst...

Hur till berätta om din hund är gravid

det är svårt att veta när din hund är gravid. Mest sällskapsdjur ägare vet aldrig deras kvinnliga hund kommer att ha en baby tills de besöker deras yrkesutbildning.Det är tills veterinären utföra blodprov och röntgen sedan får du svaret på att veta o...

Hur till hacka RC bil mottagare Via 2,4 GHz NRF24L01 Arduino del 2 Rx + Servo + ESC

Detta är fortsatt anvisningen av "hur till hacka RC bil sändaren via 2,4 GHz nRF24L01 Arduino part1 Tx"Prerequisite anvisningen har infört hur till hacka RC bil sändaren med hjälp av nRF24L01 modul för Arduino Nano.I denna session kommer vi att...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur till få WIFI Signal från 1/4 Mile bort [eller mer] för mindre än $60

ja jag vet, du inte tror mig. 1/4 mile? Spektakel.Fortfarande läser? Stor.Hela började när jag tappade min vän bort för häst lektioner och ville inte köra hela vägen hem bara för att köra tillbaka till plocka upp henne i en och en halv timme. Så vad...

Hur till stream den solar förmörkelsen till en hemsida med en USB-webbkamera (C#-källkod) - 20 mars, 2015

C# källkoden för streaming kamerabild till webbplatser - inte bara på 20 mars 2015!Denna artikel visar hur att titta på solförmörkelsen säkert på den 20 Marschen på datorn med hjälp av en enkel USB-webbkamera. Det är ett C#-baserad lösning som låter...

ULTIMATA spets på hur till få Rid av flugor (inom och utanför)

det är flyga säsong igen! Är du på jakt efter tillförlitliga tips för att bli av med flugor? I år kan vara en av de värsta som jag kan minnas. Att ha bara en kvinnlig fluga i eller runt ditt hem kan leda till hundratals ägg. Så för att undvika ett an...

Hur till omvänd en gammal mobiltelefon (NOKIA 6600) in A SUPERGADGET-MIKRODATOR

http://www.internetsecretbook.comMitt i svårigheten ligger möjlighet. -Albert EinsteinNokia 6600 telefonfunktioner nya avancerade imaging funktioner, inklusive en ljusa 65.536-färg TFT skärm och kamera utrustad med digital zoom. Dessa kompletterar en...

Hur till hacka RC bil sändaren Via 2,4 GHz NRF24L01 Arduino Part1 Tx

Denna undervisning kommer råd du kan hacka 3-kanals RC transmitter(Tx). Vanlig fjärrkontroll RC bil och båt idag.Standard Gas eller elektriska RC bilar är riktade kontrolleras av en elektrisk servo att flytta mekaniska främre ratten Left/Right.The se...

Hur till DIY egna magnetisk omrörare V2 (bättre än första versionen)

när jag har publicerat först instructable om hur man gör en magnetomrörare och efter den konstruktiva kritik har jag beslutat att göra en ny magnetomrörare, en förbättrad en.Då jag börja forskningen för vilka material ska jag använda för det. Jag gör...

Hur till ren en Bolt åtgärd gevär

i detta, min första, instructable du lär dig hur att rengöra en grundläggande militär (eller civila för den delen) bolt åtgärd gevär.Rengöring är en av de viktigaste delarna av gun omsorg och respekt. Ju mer respekterar du dem, desto bättre. Jag komm...

Träbearbetning hur till använda 4 grundläggande sågar

i detta instructable lär du dig grunderna i 4 träbearbetning sågar och hur de används. De fyra sågar: 1) tabellen såg 2) cirkelsåg. 3) geringssåg. 4) pusslet.Steg 1: Träbearbetning hur man använder ett pussel När det gäller mångsidighet bland sågar,...