Hur till sätta fast en fast Xbox 360 (eller PC) skiva fackXbox inte öppna upp? Frukta inte! I detta instructable, jag visar hur att reparera en dator eller Xbox-skivenhet så kan du komma tillbaka till njuta av dina favoritspel. Detta är min första instructable, men jag ska göra mitt bästa för att vara grundlig och stava ord korrekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till sätta fast den oredan, eller hur man organiserar en förlängningssladd

här är en mindre att tillfredsställande hög med elektrisk sladd. Jag installerade nyligen en rullgardinslista elektrisk sladd. Jag var övertygad om att se till att jag inte skulle komma upp kort, och nu när jag har så mycket extra sladd, jag vet att...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till sätta fast en klassiska amerikanska AM bordsskiva tube radio

tillbaka i dag någon visste alltid någon annan som kunde fixa mindre saker på radio och det är vad jag kommer att täcka här. I detta instructable jag kommer att gå igenom grunderna i att få en gammal tube bord topp radio upp och kör. Att hitta en ver...

Hur till ändra skalet för din Xbox 360 Controller

vill ha något mer spännande sedan din gamla trista matt svart eller vit?Spruckna eller skadade din gamla frontplatta?Sedan är dessa instruktioner för dig!I dessa anvisningar får du lära dig att byta ut skalet på en Xbox 360 trådlös handkontroll.Varni...

Hur till sätta fast gemensamma bil problem: hoppa Start, ändra en punktering, och använder Fix-A-Flat.

Bil behöver ett hopp? Punktering? Om du svarat ja på någon av dessa två frågor är du på rätt plats. Jag skapade denna tutorial om hur du får din bil upp och köra igen.I denna tutorial:Del 1: Hur till hoppa börja en bil.Del två: Hur du ändrar en punkt...

Hur till sätta fast den röda ringen av död (och inte med handdukar)

som många Xbox 360 ägare, jag har alltid bott i fruktan för den röda ringen av död. Jag hade hört om det och hur man fixar det med handdukar, och en dag hände det och anledningen till det händer är oftast att kylfläkten har brutit och slutade fungera...

Hur till sätta fast din check engine ljus.

Fastställande din bil behöver inte vara dyrt. Tack vare en ålder av information, kan den vara en "Google mekaniker". Även denna specifika reparation inte kan matcha din situation, är det samma process. Så låt oss bli av med detta irriterande ora...

Hur till sätta fast PS2 "Disk Read Error"

om du någonsin har ägt en Play Station 2 (tjocka version) du kan ha haft affären med "Disk Read Error" problemet. Först är det inte så illa, bara en eller två av spelen fungerar inte, men efter ett tag nästan ingen av spelen fungerar. Du kan bet...

Hur till sätta fast en platt bildäck

min bil fick en spik i däcket och snarare än föra den till garaget ha dem koppla in den, jag gjorde och tog några bilder.Detta instructable visar dig hur till lapp din bildäck.Steg 1: verktyg Behöver du:-Car jack-Lug skiftnyckel (eller uttag)-Tång-Kn...

Sätta fast Xbox 360 Red Ring of Death

meddelande: denna metod är inte garanterat att fixa något. I själva verket kan det även vara mer benägna att skada ditt system än fixa det. SLUTA med kommentarer, jag vet att denna process inte är vetenskapliga eller exakt. Helvete, har jag förmodlig...

Hur till sätta fast din skarpa 56DR 650 med färg hjul frågor

detta kommer att förklara hur man demonterar och reparera en skarp 56DR 650 DLP TV om den har en krånglande färghjulet. Jag var ute efter för att köpa en ersättare färghjulet, så jag tog isär TV: N och se om jag faktiskt skulle kunna ersätta färghjul...

Hur till sätta fast/restaurera en gammal fågel hus

Har du någonsin haft en fin fågel hus bara falla ner från dess träd? Eller kanske du bara vill ge en gammal fågel hus ett trevligt nytt utseende. Om du gör är denna tutorial för dig. Idag kommer jag att visa dig hur man kan fixa en trasig fågelholk o...

Hur till sätta fast Ripped bilsäten

om du är som mig och har en gammal bil; sätena har förmodligen några revor i dem. Jag planerar på att få klädslar i framtiden men på grund av låg medel jag har till vänta men jag hatade att få skum gnugga bort på mina kläder så jag bestämde mig att s...

Hur till sätta fast/rengöra en igensatt kran

detta är min första instructable så försök att bära med mig. Om du har någonsin märkt en minskning i flödet från en diskbänk kan det bero på mineral uppbyggd i kranen huvudet. Detta är en enkel och relativt billig metod för rengöring det.Material:-Vi...

Hur till sätta fast stöd av en akustisk gitarr

jag fick nyligen en Alvarez 5014 gjorde 22 September 1975. Det var totalt i god form. Dock är fruktansvärt ostämd kom ryggen lös. Detta instructable är tänkt att visa dig hur man tillbaka bra ljud till denna klassiska gitarr. Det låter fantastiskt nu...

Hur till sätta fast HP Pavilion dv7-6000 serien täcka / gångjärn / kablar

Hej alla! GodmanGen här och detta Instructable är om min lilla historia som en ägare av en Pavilion HP DV7 Laptop.Det hela började när jag var ute efter den perfekta bärbara datorn... Som PC användare tidigare hade jag behov av något kraftfullt med s...