Hur till sätta fast, sand och polska sprayfärg

Vi gör alla misstag genom att vara hasteful :)

Så jag har jobbat på slutfasen av den centerhögtalaren stå jag gör för min slutgiltiga teknik CS-8080HD center kanal enhet och jag betalade priset av rusande. Mitt garage var mycket kallt när jag måla metallen, som orsakade ett par problem med Rustoleum sprayfärg var jag med. Här är Hur fixar de misstag (förhoppningsvis du inte kommer att göra dem i första hand).

Slipa och måla om slapp måla ytor

När du använder sprayfärg för fort, för tung, för kallt för ett klimat eller för fuktig av atmosfär, kan du få bottnar i din färg. Detta beror på att de underliggande lagrarna inte har fullt flashat, vilket innebär att lösningsmedel i färgen inte har haft en chans att nå ytan och låt färgen torka. Därför nya färg lager hänga på efterföljande våta lager och allvar gör resten för att dra färgen ner den vertikala ytan. Här ska jag visa dig hur man sand ner bottnar till en slät yta och sedan måla.

Slipning och polering klarlack översprutning

Center channel stativet jag gjorde hade en massa konstiga vinklar och ytbehandlar, som gjort målningen utan översprutning mycket svårt. Översprutning i huvudsak är när en målade ytan är torr och ny våt färg sprutas indirekt och landar på torr yta. Resultatet (särskilt med en klarlack) är en matt och fläckig yta snarare än en slät glas finish. Jag ska visa dig hur man slipa och polera klarlack tillbaka till en glans

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till sätta fast en klassiska amerikanska AM bordsskiva tube radio

tillbaka i dag någon visste alltid någon annan som kunde fixa mindre saker på radio och det är vad jag kommer att täcka här. I detta instructable jag kommer att gå igenom grunderna i att få en gammal tube bord topp radio upp och kör. Att hitta en ver...

Hur till sätta fast gemensamma bil problem: hoppa Start, ändra en punktering, och använder Fix-A-Flat.

Bil behöver ett hopp? Punktering? Om du svarat ja på någon av dessa två frågor är du på rätt plats. Jag skapade denna tutorial om hur du får din bil upp och köra igen.I denna tutorial:Del 1: Hur till hoppa börja en bil.Del två: Hur du ändrar en punkt...

Hur till sätta fast den röda ringen av död (och inte med handdukar)

som många Xbox 360 ägare, jag har alltid bott i fruktan för den röda ringen av död. Jag hade hört om det och hur man fixar det med handdukar, och en dag hände det och anledningen till det händer är oftast att kylfläkten har brutit och slutade fungera...

Hur till sätta fast och sedan extrahera en staketstolpe med lätthet

här är en video om den här.http://www.youtube.com/watch?v=9A8i6mouohwSteg 1: Traditionella metoden jag slutat använda det ett tag sedan, jag bryr mig om mina kunder och jag själv.Steg 2: reconcreting?!? när du gräver upp klump av betong du generellt...

Hur till sätta fast dubbel-tryck på apostrof och citat i Windows 10

Denna video visar dig hur man fixar dubbel press apostrof och citat i Windows 10.1. Tryck på Windows-tangenten2. gå till inställningar3. gå till tid & språk4. gå till region och språk5. Klicka på English United Kingdom (kan vara annorlunda på andra m...

Hur till sätta fast/rengöra en igensatt kran

detta är min första instructable så försök att bära med mig. Om du har någonsin märkt en minskning i flödet från en diskbänk kan det bero på mineral uppbyggd i kranen huvudet. Detta är en enkel och relativt billig metod för rengöring det.Material:-Vi...

Hur till sätta fast färsk ROSTBIFF PLUS 8 kaffe KAFFEROSTNINGSFÖRETAGEN

i detta instructable jag visar dig hur man fixar en färsk stekt plus 8 hem kaffe Kafferostningsföretagen. Här kommer att fixa kaffe Kafferostningsföretagen endast om det överhettade från att lägga till många bönor. Anledningen till den överhettas om...

Hur till sätta fast din check engine ljus.

Fastställande din bil behöver inte vara dyrt. Tack vare en ålder av information, kan den vara en "Google mekaniker". Även denna specifika reparation inte kan matcha din situation, är det samma process. Så låt oss bli av med detta irriterande ora...

Hur till sätta fast leksaker med 3D-utskrifter.

I denna instrutable kommer jag att visa dig hur man byter en bit från en leksak. Närmare bestämt från en Nerf pistol. Denna metod kan tillämpas på mer än bara leksaker. Du behöver en allmän kunskap om en 3D-modellering av programvara.Steg 1: Ta leksa...

Hur till sätta fast en platt bildäck

min bil fick en spik i däcket och snarare än föra den till garaget ha dem koppla in den, jag gjorde och tog några bilder.Detta instructable visar dig hur till lapp din bildäck.Steg 1: verktyg Behöver du:-Car jack-Lug skiftnyckel (eller uttag)-Tång-Kn...

Hur till sätta fast en lös ring med tejp och rensa nageln polska

Efter att ha förlorat mycket i vikt skulle min vigselring inte längre bo på mitt finger. Normalt kan det inte vara en stor sak att få det storleksändras förutom att min ring är gjord av volframkarbid. Så jag antingen få en ny ring - eller räkna ut hu...

BlackBerry Tour minne kort hacka och hur till sätta fast din batterilucka

när jag först fick min Blackberry Tour batteriluckan skulle något piper när jag skulle hålla telefonen i mina händer och typ. Jag är något persnickity detta var oacceptabelt, men tänkte att det inte var värt en tur till butiken för att se om en fix....

Hur till sätta fast döda atmega och attiny avr chips

Atmega fusebit läkare, som namnet säger det, enheten för att reparera döda Atmega och Attiny familj AVRs genom att skriva tyg fusebits. Vanligaste misstag eller problem är en fel klocka källa (CKSEL fusebits), inaktiveras SPI programmering (SPIEN säk...

Hur till sätta fast motorn skrika: diagnostisera problem med harmoniska Balansblock och skrikande motor

Avgöra om du har en lös bälte, dålig betydelse eller en sviktande harmoniska Balansblock kan vara svårt, men om du kolla ett par saker kan det vara mycket lättare. Min skrika uppstod när jag använde powersteering, AC, eller startat bilen. Detta inneb...

Hur till sätta fast NINTENDO DS höger och vänster för

detta instuctable är för människor som1 har en ds2 kan inte använda R eller Lanledningen tangenterna inte fungerar är att det finns damm där.Steg 1: Firstu behöva leta upp knappen R och/eller L de är på topp dum!Steg 2: nästa sätta dina läppar runt n...