IBM Thinkpad nr power Fix - pingvin tillverkningHur man fixar IBM Thinkpad inte acceptera makt eller uppstart.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta BIOS batteriet på en IBM Thinkpad 600 X billigt

om du ser den POST-fel på bilden på din IBM Thinkpad 600 x skärm, din BIOS-batteriet är förmodligen död. BIOS batterier för Thinkpad 600Xs gå för $40,00 online. Men är själva batteriet helt enkelt en gemensam klocka litiumbatteri med särskilda (dyrt)...

Garmin GPSmap 60(CSx) batteri Power Fix = mer robust GPS

jag har en Garmin GPSmap 60CSx handhållen GPS. Jag har använt det medan jakt och båtliv. Gps har nyligen, började stänga av sig själv. Det är mycket irriterande när strömmen går när du behöver enheten.Enheten fungerar felfritt när drivs dock USB-ansl...

USB3 Express Card Power fixa

detta är en trevlig liten hjälpreda för alla försöker använda ett express-kort usb3 controller med bussen driv hårddiskar.Som ibland express-kortplats inte ger tillräckligt med juice för att köra buss drivna enheter och den lösning som tillhandahålls...

Reparera en IBM bärbara AC-adapter

min IBM Thinkpad använder en adapter som har en utgångsspänning av 16V på 4.5a nuvarande. En dag kortet slutade fungera.Jag bestämde mig att försöka reparera kortet. Tidigare reparerade jag flera strömkällor av datorer och även en AC-power adapter fö...

Driver Lenovo Thinkpad med Dell nätaggregat

när man kommer hem från jobb på en kunder webbplats på helgen, insåg jag att jag glömde att ta min Thinkpad W510 power adapter med mig.Jag var tvungen att avsluta arbetet och behövs några strömkälla. Lyckligtvis hade jag en Dell nätaggregat, men unfo...

Fixa en CMOS batteri problem på en bärbar dator

En dag händer det oundvikliga på din PC, misslyckas CMOS-batteriet. Detta kan diagnostiseras som den vanliga orsaken till datorn behöva ha tid och datum anges på nytt varje gång datorn tappar kraft. Om din laptop batteri är död och du kör det bort la...

Bärbar 12V arbetsstationen stativ till garaget eller shop

jag tillbringar mycket tid i garaget men avfall massor av tid går till huset för internet-sökningar, produktlistor, steg för steg instruktioner etc. Jag behövde en bärbar laptop stativ som jag kunde rulla runt bredvid mitt projekt för dagen, men batt...

Världens billigaste I2C (I-fyrkant-C) Adapter

göra en sensor gränssnitt för din dator för under en dollar!Uppdatering 6/9/08: efter att ha utforskat flera vägar avslutade jag har finns det inga praktiska sätt att genomföra denna teknik i Microsoft Windows. Detta är inte småaktiga OS bashing, jag...

ScottTV - en enkel mediaspelare för min autistiska Son

Hej allaJag vill visa dig denna mediaspelare för min son Scott.Han har autism, så utmaningen var att göra den enkel, robust och lätt att rengöra.Jag kunde inte hitta en kommersiell lösning, så jag bygger denna enhet med 6 stora knappar. -Menyn i medi...

Whirley Pop hem kaffe Kafferostningsföretagen

Jag älskar mitt morgonkaffe, och efter mastering min morgonrutin för slipning bönor och bryggning (Aeropress), jag tänkte jag skulle prova rostning min egna bönor.Vad jag upptäckt är att med lite ansträngning och en liten investering, kan du enkelt s...

Hur till förbifartsleden BIOS lösenord

BIOS lösenord kan lägga till ett extra lager av säkerhet för stationära och bärbara datorer. De används antingen förhindra att en användare ändra BIOS-inställningarna eller att hindra datorn från att starta upp utan lösenord. Tyvärr, BIOS lösenord ka...

Hemgjord DC elmotor och D Cell batterihållare

mitt namn är Marcus Knowles och jag är en tillverkning lärare på konst och teknik-highschool i Marysville, WA. Vår klass kallas pingvin tillverkning och detta är en lärdom som jag undervisar i vår robotics klass. Våra studenter avancerad tillverkning...

Mikroskop för små lödning i ett steg.

Tja, som jag åldras, jag hitta min syn inte riktigt vad den brukade vara och lödning blir lite svårare särskilt när du arbetar med SMT enheter.Så tog jag vad som normalt var menat som ett barns pedagogiska leksak, och repurposed det som lab utrustnin...

Platt packad cocktail shaker

Har du någonsin sett en platt packad shaker? Jag har inte sett någon så jag beslutat att göra en platta packade cocktail shaker (egentligen är det ett skolprojekt).Steg 1: Vad behöver du? Material:-ett blad av stål (tjocklek 10mm)-en plastpåse eller...

FRAME reparation

Ruttna dörrkarmen fix med två delar epoxi och härdare. Liknande till WoodCraft BPW ruttna dörr ram fix: http://www.woodcraftbpw.com/2013/10/avoiding-rotte...Steg 1: Hugga bort murket trä Med en mejsel, en såg eller ett oscillerande verktyg skär bort...

Fixa en Thinkpad T400 termisk frågor en gång och för alla

ThinkPad är bra maskiner. Pålitlig, repareras, snabbt, och de bästa tangentbord hittar du på en bärbar dator.Men fram till nyligen, de har haft ett fruktansvärt fatal fel: de överhettas om du gör något med något krävande på dem. Min personliga maskin...

Fix + reparation Nintendo Wii trasiga Power / återställa / Sync / Eject knappen (s)

VARNING - om du inte är skickliga på lödning du kan förstöra din Wii. Om din Wii är under garanti, skicka tillbaka den till Nintendo. Om din Wii är ur garanti, har du kommit till rätt ställe.Förstår du tar fullt ansvar om du bryter din Wii.Syftet:Den...

Tablet PC Power Socket Fix & ökning ljudutgång. ++ lätt att öppna!

Måste luta sig på kontakt att få det att ladda? vill du öka dess ljudet? dess endast 4 månader gammal och svag design fel gör det opålitliga, jag inte betalade för den utökade warranty.as det inte var en dyr tablett."vill du köpa utökade försäkring.....

Snabb och lätt Laptop Power Plug fixa

bakgrund: Jag har 2 bärbara HP-datorer hemma och tyvärr båda den stickkontakter som går till power-uttaget på de bärbara datorer har varit lös ett tag. Min syster som är trött på att försöka vända nätkontakten sådant att AC-adaptern är kunna ladda ba...