Ichigo's Fractured ihåliga Maskjag har använt Instructables för idéer om hur man startar projekt jag har haft i åtanke för ett antal år och jag trodde jag skulle äntligen lämna in en. Med tanke på jag för närvarande hjälpa mina barn med cosplay kostymer för en upp och kommande animekonvent, jag trodde jag skulle lämna in en instructable på en mask gjorde jag för min son förra året. Jag önskar att jag tog bilder medan jag crafting projektet men de bilder jag har tagit bör få tanken över
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en yoshimura mask

Hoi detta är en riktigt dålig mask som jag gjortPls Döm inteJag vet ärligt talat inte hur man gör dettaSteg 1: material you need:En mask (@ michaels)Bevattna färgar (jag skulle använda akryl istället)Måla n' patch (eller vad du vill använda för att j...

3D skanning (fotogrammetri) med en roterande plattform - inte en roterande kamera!

Uppdatera 20/05/2015: lagt till ytterligare ett steg för att göra hela 3D använder endast freeware.Uppdatera 17/05/2015: lagt till lite bilder och genomsökningen av en mikrobrytare.Även fast behörigheterna i Sketchfab att tillåta nedladdning av de mo...

Hur man gör en ihålig ichigo Mask

väl... Titeln säger allt...Det är enkelt och så mycket coolSteg 1: Vad du behöver Du behöver1. 4L vatten botle2. scisors3. putty samma färg detaljerna i din mask (min är röda)4. måla5. mached papper (du kan göra det med varmt vatten och mjöl)6. nyhet...

Hur man gör en super dåliga Rave Mask (LED)

detta instructable visar dig alla Detaljer för att göra en enkel rave mask som är säker på att imponera på dina kompisar/flickvänner.Du behöver:En svets maskEn LED kitLödaLödkolvExtra trådHeat shrink jackorBatterierZip bandEn switchLimLedsen i förväg...

Kolfiber Ironman & Spiderman mask (flås/förpackning)

En bild är värd en 1000 ord och en video är värt en 1000 bilder såtitta på hela videon handledning eller gå ner till se den skriftlig beskrivningen steg för steg ;)Steg 1: Introduktioninformation Avhudningen med kolfiberDet viktigaste du behöver veta...

Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)

Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Ser...

Corvo's Mask - tillbakadragen

jag ska cosplay som Corvo Attano nästa år och varför inte dela framsteg?Ursäkta min fruktansvärda engelska.Vad du behöver:En maskMassor av lim (som på allvar)SaxSvart, guld, silver färgDator ledningarCrafting skumSvart tygSteg 1:Hitta/köpa en gammal...

Deku Mask

detta är ganska lik min San mask tutorial, så förlåt mig att jag inte har fler framsteg bilder av denna mask, men du kan gå till den andra läraren att fylla i luckor eller skicka mig ett meddelande med frågor! =)1. få en åtta till tio tums skum halvc...

Hur man gör en Plague Doctor Mask

I länge sedan tider, under tider av epidemin i länge sedan tider, trodde man att foul illaluktande luft var ansvarig för fördelningen av sjukdom (så nära). För att bekämpa detta problem, bar läkare som arbetade i medan plågorna var frodas näbb-liknan...

Draco Malfoy - Dödsätare (barn robe, mask, halsduk och andra Harry Potter grejer)

min 6 år gamla är i Harry Potter. Men han ville ha för Halloween kostym var "Draco Malfoy, som en Dödsätare". Nu är jag ganska säker på att Draco aldrig som en Dödsätare i böckerna, men det är vad han ville!Så, lappar till denna kostym är alla g...

3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögon

Heter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.Steg 1: Låt oss komma igång! Vad du behöver:...

Bane Mask "The Dark Knight Rises"

detta är min tolkning av alexthemoviegeek's bane mask finns här.Med den enda avsikten att bär mask till premiär för The Dark Knight stiger på torsdag började jag masken på söndag 15 juli 2012. Jag är en amatör och visste att det fanns inget sätt jag...

Klickern (den sista av oss) Mask och kostym

efter jag spelat det här fantastiska spelet för 5: e gången nu bestämde jag mig för jag hade att göra en klickern kostym.Denna handledning kommer att fokusera på masken, men jag kommer ge bort hur jag gjorde sista och göra upp i slutet; )Fler bilder...

Skapa någon form Papier maché Mask

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en lätt och bekväm mask av begränsas bara av din fantasi! Dessa kan användas som wearable masker, hängningar vägg eller masker att sätta någonstans och skrämma tjära ur en vän, släkting eller fiende....

Brand andas drake Mask

Temat detta år var halloween-fest, legender och sagor. Min vän och jag bestämde mig för att gå som Göran och draken.Jag gör inte halvmesyrer. Om jag gör en drake kostym... Det ska vara en brand andas drake kostym!Steg 1: Resultaten Masken är tillverk...

Glitter Mask för den glasögonprydde!

Det hela började med tatuerat Mask (Som är fantastiska. Jag har dock två problem med den.en) det handlar om frivoliteter, som är en härlig och mytiska nya hobby, som jag inte har resurser för att lära.b) det ser inte alls lika sexig eller mystiska me...

Hur man gör en varulv Mask

detta instructable kommer att visa dig en grundlig guide om hur man gör en varulv mask ur ganska enkla leveranser. Tillverkningen av denna mask kräver tid och tålamod, men det är mycket anpassningsbara och ganska bekväm! Det finns många steg eftersom...

Jason mask fredag 13.

Hej Jag är från Ryssland. Jag älskar filmen fredag 13. Jag vill ha mask av Jason. Jag gjorde en mask av papier mache och vill visa dig att skapa.Jag ledsen för min dåliga engelska, jag använder en översättareVideo http://www.youtube.com/watch?v=-V8wd...

Gör en mask av glasfiber-harts.

Som titeln säger, ska jag göra en steg för steg (med bilder) av formning och gjutning en skräddarsydd mask av glasfiber-harts.Innan jag vill börja jag hänga några friskrivningsklausuler över hela genomgången:För det första: Detta kommer att vara gans...