Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.

Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Servbot Mask), en gul cykling skinnjacka och någon sorts egendomliga melee vapen.
Min mall för Servbot mask är en pepakura design, vilket innebär massor av styckning och sticker. Enkelheten i designen gör det enkelt att glasfiber, men materialet är dåligt lämpade för något annat än glasfiber. Jag kommer att försöka erbjuda en guide för en låg budget papier maché tutorial, men detta kommer sannolikt att visa sig en lägre kvalitet.

Totala kostnaden inklusive jackan var ca £50, och tog ungefär 25 timmar.

Material:

  • 12 x ark A4-kort (160-240gsm)
  • Ljust gul sprayfärg / akryl färg
  • A) PVA eller trälim (cirka 250 ml, £1 från poundland) och gott om tidningen

eller

  • B) glasfiber (1 m²), polyesterkåda (ca 1000 ml) och Isopon P38 (valfritt)
  • Multi syfte lim eller superlim (ca £1 från poundland)
  • Avmarkera Lacquer spray (£1 från poundland)
  • Gul cykel jacka (£30-£50)
  • 0,5 mm tjock klar plast (A5 mått)
  • Reflekterande röd fönsterfilm för munnen (99 p på Ebay)
  • Mörka fönsterfilm för ögonen (99 p på Ebay)

Valfria melee vapen:
Leksak motorsågar tejpade till ändarna på en kajak paddel
Laser svärd (bara använda en ljus sabel, eller en fackla och en plast spö!)

Här är länken till Lego pepakura jag gjort. Om du vill dela den med andra, länka dem till detta instructable snarare än direkt till filen.
Länk till 3D-filen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Death Eater cosplay med 3D tryckta Detaljer

Det finns många roliga element till denna kostym och att porträttera en diaboliska karaktär. Som med alla bygga det fanns massor av frustration men några härliga överraskningar längs vägen också.Jag ska sortera dessa steg i logisk ordning och instruk...

Cosplay handledning: Kaneki Kens Mask

Jag kommer bara för att börja med att säga detta är mitt tredje försök till att göra denna dum mask och att det kommer att vara mycket av detta är vad jag gjorde, men du bör göra detta i stället i den här guiden. Masken hamnade kostar cirka fyrtio do...

Turbo Kid Skeletron Cosplay Prop vapen och Mask - SKS rekvisita

Jag älskar absolut campy över de översta skräckfilmer. För er som inte har hört om indie film Turbo barn Låt mig vara först att säga det är en blod och tarmar, 80s återgång, Mad Max på BMX cyklar bra tid!Hur som helst jag såg en förhandsvisning för f...

Barbie Cosplay med stansning ballonger

OK, så min hjärna fungerar på ett konstigt sätt. Jag gör udda anslutningar och ibland de räkna ut. Fallet-jag behövde en flexibel membran för ett senare projekt. Efter att ha provat olika material hade jag äntligen en "Aha!" ögonblick-en av de s...

Kompost med blixtens hastighet med en hink mask gård!

Med hjälp av maskar för att äta dina matrester är ett bra sätt att göra använda av nästan alla av din mat. Röd wigglers verkar fungera bäst eftersom de är så aktiva. Ett pund av maskar kan äta upp till en halv pund av mat per dag!I detta instructable...

Experimentera med en Lego kompatibel polymer lera figur

jag gjort denna polymer anpassade lera figur som en gåva i den första Instructables Gife utbyte. Som den person som porträtteras använder Lego som pedagogiska hjälpmedel i ett yrkesmässigt, jag har lagt till följande saker:-Ett redskap som bröst embl...

Kudde med matchande eye mask

detta instructable visar hur man gör en eye mask och kudde.Material:1 - 18'x 21' tyg kvartalet (eller andra rester av tyg), detta kommer att vara toppen av eye mask1 - 8'x 5' mjukt tyg, detta blir botten av ögat mask1 - 2'x 20' tyg (för ögat mask str...

Reparera dålig utformning av Ryobi chuck nyckelhållare med Sugru

The Ryobi drill press på min lokala hackerspace har en inbyggd chuck nyckelhållare som inte gör sitt jobb mycket bra. På pelarborrmaskin vibrerar ibland och då chuck nyckeln faller ur hållaren.Den andra bilden visar design fel av innehavaren. Det fin...

Sintra samuraj: Cosplay med PVC-lakan

Vi försöker alltid att överträffa oss själva för den årliga Asbury Park Zombie Walk och förra året bestämde jag mig att fortsätta en personlig passion och göra en kostym av samurai pansar. Vi går alltid sparsamhet-handla billigt, och att inte vara en...

Mellanstorlek BB8 med 257 Lego delar

Bygga den berömda droid införa den senaste Star Wars-filmen.3 Star Wars droiderna är en LEGO idéer projektet https://ideas.lego.com/projects/124638 som väntar på ert stöd för att ha en chans att bli en officiell LEGO set....

Pepakura 101: Grunderna i cosplaying med Pepakura

Hej underhuggare!Jag älskar pepakura! Det är, enligt min mening en av de häftigaste sakerna att komma ut i 3D-modellering världen. Några av de skarpaste dräkter kommer från nackdelar nu för tiden görs med peps. Jag är övertygad om någon kan använda d...

Göra upp med RAMTB2 * sprickbildning Mask

material: vit bas, vit kropp färg eller foundation, vit makt, svart synhåll gel, svart kroppsfärg, orerar / latex, fake blod, mörk grå eyeshodowPrenumerera om du gillar det, njuta och ha kul.PS jag har bara skrivit halloween innehållet, snälla rösta...

LEGO film masker: Benny spacemanen och arga Unikitty

jag gjorde några super coola masker för min pojkvän och jag sist Halloween (och sedan jag bodde sen på jobbet och missade festen... men vi låtsas att inte hända). Min pojkvän var Benny spacemanen och jag var arg Unikitty, båda tecknen från Lego filme...

Att göra en tredje Hand med Lego delar

Så har jag gått igenom ca 3 tredje händer från den lokala elektronikaffär (vars namn rimmar med "Styrka"). Och var och en har haft alligator clips lossnar, förlorar greppet i armarna och andra diverse obehag. Så jag bestämde sig för att designa...

Anpassade kompatibel med LEGO tegelstenar!

Jag har jobbat med polymerlera (FIMO, specifikt) sedan jag var ca 15. Jag har alltid trott det skulle vara snyggt att skulptera anpassade tegelstenar för att använda med min LEGO och Megablocks uppsättningar, men jag har varit ganska illa om hur. Eft...

Åsna Mask med arbetar mun (ansikte marionett)

med en åsna mask kan du:Främja det demokratiska partietSpela ett praktiskt-tema skämt på en bondeSkrämma din hundGöra en åsna av dig självBeskriva Nick botten i en midsommarnattsdrömRåna en bankMinska din inträdesavgift på ett lurviga konventJag gör...

RC Lego lastbil med manuell växellåda

Denna lastbil är mitt försök att bygga en fullt fungerande RC Lego lastbil. Målet var att bygga allt det mekaniska arbetet direkt från Lego bitar med liten eller ingen förändring. Drivlina av detta fordon är en två växlad manuell växellåda som driver...

Från ingenting till något med LEGO

vi älskar Legos vårt hus... men min fyra år gamla - när han inte spelar med dem, han öser över katalogen (tror jag hans "önskelista" har en öppning i 2029).Rolig historia... ett par veckor tillbaka jag köpte honom Mandalorian Battle Pack (åldrar...

Hur man gör en boll kvarn med lego och en pvc pipe--inkluderar digital design fil

hälsningar och Välkommen till min Instructable om hur man gör en boll kvarn med hjälp av lego och PVC-rör.Detta instructable nu omfattar en 3D digital design och 3D bruksanvisning för hur man gör denna ball mill.HTML-versionen av guiden är tillgängli...