Mellanstorlek BB8 med 257 Lego delarBygga den berömda droid införa den senaste Star Wars-filmen.

3 Star Wars droiderna är en LEGO idéer projektet https://ideas.lego.com/projects/124638 som väntar på ert stöd för att ha en chans att bli en officiell LEGO set.

Relaterade Ämnen

Att göra en tredje Hand med Lego delar

Så har jag gått igenom ca 3 tredje händer från den lokala elektronikaffär (vars namn rimmar med "Styrka"). Och var och en har haft alligator clips lossnar, förlorar greppet i armarna och andra diverse obehag. Så jag bestämde sig för att designa...

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop med LEGO delar

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop, byggt bara från LEGO delar.Version: 11 oktober 2015Introduktion och översiktJagn början jag bara hade idén att bygga en enkel och billig Mikroskop med en raspberry pi och en picam med en justerbar lins. När jag...

Experimentera med en Lego kompatibel polymer lera figur

jag gjort denna polymer anpassade lera figur som en gåva i den första Instructables Gife utbyte. Som den person som porträtteras använder Lego som pedagogiska hjälpmedel i ett yrkesmässigt, jag har lagt till följande saker:-Ett redskap som bröst embl...

LEGO delar behållare

jag har en massa små LEGO bitar och jag letar alltid efter ett sätt att organisera och lagra dem. Jag gillar verkligen idén att använda LEGO delar för att lagra mina andra LEGO delar men att kunna se vad som finns inuti är vanligtvis en utmaning efte...

Förstärkare med bärgade delar

Jag tycker om bärgning elektroniska delar från Kasserad utrustning. Många människor skänker gärna oönskade radio, stereo, CD-radio och andra enheter till någon som mig som vill lära sig och är villig att komma få dem. En hel del moderna elektroniska...

Vispens Bat replika med 3D ut delar från Harry Potter

Detta är en instructable göra din alldeles egna visp BatJag kommer att avslöja för er ålder gamla magiska processen för att göra denna atletiska utrustning.Kom ihåg, alla visp fladdermöss är handgjorda och indiviually unika eftersom de alla kommer fr...

Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)

Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Ser...

Hur får man gratis LEGO delar!!!

Ledsen men jag kan inte posta just nu eftersom jag måste jobba på lagligheten med LEGO företaget!!!Men kommer att publicera snart!Steg 1: hitta delarAnvänd dessa bra platser för att hitta delarwww.bricklink.comwww.brickset.comSteg 2: Kommer snart Så...

Förvandla din mollskinn till en haj dinosaurie monster med 3D tryckta delar

Detta projekt ingår i ett kort och roligt samarbete med kollega Pier 9 sänds konstnärer i Residence Bernie Lubell, Maddy Maxey och Andrew Thurlow. I början av vår hemvist fick vi alla dessa coola lilla bärbara datorer. För ett litet projekt beslutat...

Blumcaw Cupcake (blinkar, LED, ultraljud, Motorized, kacklande, Arduino, häxa) med 3d tryckta delar

Denna gamla häxa har en blinkande vårta på näsan. Om du kliver kommer alltför nära (som bestäms av en Ping ultraljud givare), hon kackel ut en hälsning, hennes hatt kommer att snurra och hennes ögon blinkar sju färger.Blumcaw kan göras som en "vanlig...

En 2-stegs elektroniska Modellera raket (med 3D-tryckta delar!)

Hej alla! Har du någonsin undrat vad gränserna var till vad en enkel modell raket kunde göra? Många månar sedan jag undrade samma sak och efter några försök och misstag tror jag att de gränser och komplexitet kan du lägga till din körning av mill Mod...

DIY billiga Inverter med skräp delar

Om du bor i Sydafrika skulle du veta att vår älskade land för närvarande körs av vår regering, men kan inte få politiska :-)ESKOM dubbade Eksdom är det enda i Sydafrika och gör ett riktigt dåligt jobb på att leverera ström till sina konsumenter och a...

Ljus upp LED Smiley Face (med återanvändbara delar)

jag älskar utseendet på lysdioder och återanvända gamla saker att göra nya saker. Mitt Ljus upp Smiley Face använder lysdioder och återanvänder en gammal CD, en gammal power tegel från en radio, och några andra gamla "elektroniska saker" Jag har...

Universal Stick-, kvast- och sockerrör-krok med 3d tryckta delar

I detta Instructable jag vill du ska införa baserad min universell krok där du kan hänga varje stick objekt som en käpp, kvast, golvet torkar eller kryckor på de flesta platser som handtag, ryggstöd, tabeller trappa-handtag...Huvudtanken bakom detta...

Reparera The ben lås på din 728B Manfrotto stativ med 3D tryckta delar

nyligen fick jag ett Manfrotto 728B stativ som var i ganska grov form. Det verkar cam verkande benet lås på denna modell är benägna att knäcka. Om du tittar noga kan du se plast är mycket tunn på vissa områden och med cam lås att sätta en hög lite av...

Linje följande MRK Robot med 3d tryckta delar

Med MRK + linje kit, kan du bygga din egen linje efter robot. Plattformarna är robust och metall, men rektangulär. Vi ville skapa öppen källkod robotar delar som har en smidigare design, men är fortfarande tillräckligt starka för att köra runt.Steg 1...

Linje följande SRK Robot med 3d tryckta delar

SRK + linje följande roboten är MRK + linje följande robotens lillebror. Det använder en annan typ av styrelsen och en annan typ av motor. (Buller motorerna gör är vad jag kan tänka mig en gigantisk skalbagge skulle låta som, därför The BeetleBot)Med...

Cykloniska smuts Separator med Off hyllan delar

Oavsett om jag behöver är något ovidkommande. Frågan är "Vill jag ha det?"Medan i processen eller ställa in min verkstad, läste jag en hel del om den cykloniska smuts Separator - en enhet som gör de tyngre partiklarna av skräp, som sågspån eller...

Fiske rulle ombyggnad och anpassning med 3D tryckta delar

här är min ombyggnad av en klassisk 700 serie Penn Spinning rulle. Även om dessa modeller dök upp ca 40 år sedan, har den enkla konstruktion och hållbarhet hållit dem populära bland fiskare. Jag påhittade nya plastdelar, uppgraderade dra och avslutas...