Inspirerade kartong/glasfiber Halo 3 Master Chief dräktJag gjorde en komplett Halo 3 Master Chief Halloween-kostym för min Son ur kartong och glasfiber. Jag började med hjälmen. Här är de steg som jag följde. En liten actionfigur och bilder på internet användes som mönster. Proportioner och Detaljer inte kan uppfylla granskningen av många "super fans" men jag är säker på min tio år gamla kommer att gilla det bara bra.

Han har två spartanska vapen, ett prickskyttegevär och en M6G Magnum

Jag bara närmare bygga av hjälm här.

27 oktober 2009 - jag har just lagt till bilder av nya hjälmen, bröstplåt, bör sköldar och hagelgevär jag byggde för att ändra den ledar-högsta dräkten från förra året i en Halo Scout för i år.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halo 3 Master Chief Halloween kostym

Denna Halloween kostym är Master Chief, Spartan 117, hjälten från Xbox 360-spelet Halo 3. Det tog lite tid (min pappa hjälpte mig lite), men jag tror det kom ut bra. Det blev en hel del uppmärksamhet på min skola Halloween karneval. Jag är i sjätte k...

Halo 3 Master Chief under $50

behövs ett alternativ till dyra kostymer för årets Halloween. Min son bestämde han ville vara Master Chief från Halo. Jag började min sökning på internet och hittade detta utmärkt alternativ:Steg 1: Steg ett var en resa att spela det igen sport:Hocke...

Master chief pop up/3d kort

Här kommer jag visa dig hur för att göra en halo 3 master chief markerar vi dyka upp / 3d hemet med led-lampor.Steg 1: vad ya behöver! bild av hjälmsaxbakrund papperstora pappersknivgrönt, gult eller guld och svart papperLED-lampormyntet smetenhålsla...

Master chief halo rustning.

Detta oförstörbara är på att göra halo rustning.MATERIAL:Massor av vykortlim och klammermassor av pading svart är förmodligen den bästa färgenmotorcykel visorreferens bilderDobble dubbelsidig tejpLysdioder som tillvalprimer, sprayfärgkardborrbanddato...

Med hjälp av papper, harts och glasfiber vara Master Chief!

Vara Master Chief för en dag med egna handgjorda rustning! Följa denna tutorial för att göra glasfiber bitar, och du kan vara en Spartan II till pwn alla dina vänners kostymer.I arbete. Jag har ännu att avsluta bröstkorgen rustning och alla vänster a...

Master Chief (Halo sång)

En episk sång för episka halo-serien! Detta berättar historien av Master Chief och Cortana genom tre första Bungie spel. Ett bra sätt att sammanfatta de första 4 huvudsakliga spel. Ett bra sätt att bli upphetsad för 343 Industries Master Chief samlin...

Master Chief Delux

hur man bygger en Master Chief från början och göra det inte ser ut som kartong. Bäst av alla mindre sedan 100 spänn!Steg 1: forskningAlltid det viktigaste steget. Trots allt finns det flera varianter och generationer av Master chief med varierande d...

Master Chief för Tweens på UBER billigt!

Min steg son är en enorm fan-matiska av Halo (Xbox) och ville vara Master Chief för Halloween, naturligtvis han berättade detta bara 4 dagar före Halloween, och jag visste väldigt lite att ingenting om vem den här chefen killen ens var. Jag började m...

Master Chief

Master Chief halloween kostym...

Kartong halo master chief pansar

Hej alla! Det var bok vecka på min skola, så jag bestämde mig för att Ledar-chef (du vet från halo: reach hösten). Så jag började och här är jag! Jag hoppas du njutersaker du behöver:förpackningstejpenkort styrelsefärg (grön)måla (gul)Paint (grå)färg...

Halo Master Chief kostym

Detta var mitt första försök till att göra en full skala, kostym replika bygga...Steg 1: Templets...Början att skriva ut och klippa ut figurer...1. jag börjar med att bygga hjälmen. Jag brukade kortpapp utskuren Mina former. och används regelbundet k...

Halo Master Chief

Halo MC suit in pieces.denna kostym tog ca 3 månader totalt att göra. en hel del affisch styrelse, varmt lim och sharpie markörer svart och cool silver nya. Jag använde grön metallic rustolium sprayfärg, 3 rockar. moto hjälm w / guld visor. Knäskydd...

Papier Mache Master Chief hjälm

nästan alla Halo pansar bygga ute används metoden harts/glasfiber. Här är en alternativ metod för att bygga en robust armour, för sådana som mig som:en) saknar en tillräckligt stor garage eller hem workshop för att säkert applicera harts och glasfibe...

Master Chief! Makeup omvandling.

[youtube]2pNvYxffilg[/youtube]...

Hur man gör en Halo 4 ledar-högsta dräkt

detta är min handledning om hur man gör en Halo 4 Master Chief dräkt/cosplay. Huvudbyggnad materialet blir EVA foam och craft skum för detaljer. EVA skum kan köpas nästan på alla byggvaruhus och liknande. Jag kommer att använda 1/4" EVA skum från en...

Hur man gör skum Halo armor

Har du någonsin velat äga din egen Master Chief Halo spartanska rustning, eller någon annan rustning för den delen? Väl inte leta längre eftersom du kan göra det själv! För detta projekt kommer vi använda 10mm skum golvmattor och 2mm crafting skum. D...

Bygga Halo Armor

denna vecka på [http://www, indymogul.com/bfx bakgård FX] vi visa dig hur man gör en futuristiska uppsättning utrymme rustning precis som Master Chief bär i Halo 3.Steg 1: Inköpslista -Bunt Heavyweight-papper-2 aqua harts startpaket-2 yds. Glasfiber...

Hur man glasfiber: fastställande en knäckt Kiteboard

detta Instructable förklarar hur du arbetar med glasfiber tyg och harts. I detta projekt, glasfiber tyg och harts som används för att korrigera en spricka i en kite styrelse, men informationen ingår här gäller för nästan alla som arbetar med glasfibe...

Hur man gör en Lifesize Halo Assault Rifle

detta är min handledning om hur man gör den gevär som jag höll i bilder för min Halo 4 ledar-högsta dräkt finns här:. Det är faktiskt ganska enkelt, men är ganska tidskrävande. Jag kommer att använda ritningar på grund av att jag aldrig tog bilder un...