En elektrisk Trike med en lutande trärambygga en elbil kan vara lätt. Vi ville räkna ut hur till bygga en från början, och vi ville också bygga en som var rolig att rida. Målet med vårt projekt var att göra tillgängliga planerna på att bygga en låg hastighet, lutande, elektriska trike som kan byggas i en blygsamt välfylld workshop från lättillgängliga delar

Första natten Austin gav oss ett bidrag för att bygga en flotta av dessa fordon ska ingå i deras stora processionen - en parad som är en del av centrala familj art festival i Austin, Texas. Vår pjäs ingår också en dinosaurie-liknande bensin drivs SUV konst bil som våra grottmänniskor och trike ryttare skulle jaga som del av festligheterna.

Läs mer om skaparna - The Caveman Collective

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektriska Trike med bmx fronten.

Hej alla!Jag är tillbaka med en annan kul elektrisk cykel bygga. Jag nyligen hanteras som skräppost en gammal trike ram från ett tidigare projekt och sedan den bakre delen av trike var fortfarande i ganska bra skick jag ville göra något nytt.Du kan k...

600W elektriska Trike

detta är ett skolprojekt där jag gör en dubbel motor elektrisk trike att bära en person. Jag har använt många olika metall arbetsredskap som en svarv, fräs maskin, MIG svetsare, och massor av handverktyg.Steg 1: Huvudramen konstruktion Material behöv...

Elektriska Trike

Mina barnbarn som bor utanför staten nyligen kom på besök. Som vanligt behövde vi ett projekt för att arbeta med medan de var här. Thomas Edison sa en gång "för att uppfinna, du behöver en bra fantasi och en hög med skräp." Jag har skräp och min...

Anpassade elektriska Trike - det är för hundar.

I en tidigare Instructable sett här, beskrev jag byggandet av en $100 recumbent pedal trike jag byggt för att ta min hund, Louie, ut för fina långa serier. Jag gillade den så mycket pedal trike (liksom Louie) bestämde jag mig för att lägga till en el...

Elektriska Trike på billiga

Hej alla. först och främst tack för alla fråga/kommentarer på min elektrisk cykel bygga. Nu går vi till nästa nivå. En elektrisk Trike på de billiga med en gammal Elektrisk rullstol och en standard trike.Steg 1: hitta en trike. och motor(s)Jag plocka...

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi)

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi) med hjälp av arduino, blynk och en wemos / ESP8266 styrelsenI den här guiden kommer vi att göra något jag kallar en wifi kontrollerad ac switch. (Men den fungerar...

Kontrollera elektriska saker med din dator

styra lampor (eller någon sak elektrisk apparat) med ditt tangentbord ljus. med ingen irriterande micro controller!Först vill jag säga att detta är min första instructable och jag tog inte många bilder.även jag fick idén från: USB kontrolleras mini l...

Låt oss kontrollera elektriska produkter med WIZwiki-w7500 med webserver

Detta instructable visar dig hur du kontroll elektriska produkter i du hus med webbservern med hjälp av WIZwiki-W7500.För detta projekt genomföra jag min egen relay sköld compatable med WIZwiki-W7500.Denna idé kom från IOT (Internet saker) som hemaut...

Titanium elektriska grodyngel Recumbent Full Suspension Trike med DIY Motor Controller

intervju med en kille som gjort denna trike 25 år sedan. Han fick en massa Titan super billiga på en bilskrot och lärde sig att svetsa det.Dessa är tre videor jag sköt när jag gick över till besöka honom.Ämne omfattas inkluderar:-Ackerman styrning-En...

Lätta elektrisk motorcykel med bambu ram

för vår high school senior projekt, har vi skapat en bambu elektrisk motorcykel. Detta projekt har varit extremt roliga, utmanande och tidskrävande; Detta är inte något du kan göra över några helger. Det slutliga målet för oss var att skapa en funger...

Elektrisk cykel med batterier i ram

detta är ett pågående projekt som jag har arbetat på med Autodesk Inventor. Det slutliga målet är att utveckla en design som gör att batterierna, som kommer att driva elektriskt, placeras inom ramen för cykeln. Bilden nedan är en återgivning av cykel...

Elektrisk Microkart med oberoende upphängning

Detta Instructable ger en översikt av design och konstruktion av små elektriska go-kart eller microkart med borstlösa motorer, litiumbatterier, oberoende upphängning och en komposit däck chassi, byggt från nya komponenter för under $1500. Genom att h...

Delta Trike med framhjuldrev

detta trike är en lång hjulbas, semi recumbent, bakre styrning delta. Jag har byggt fem deltat trikes hittills. Här var nummer tre och det är fortfarande min favorit en att rida.Det finns tre huvudsakliga delar trike: front power hjulet (steg 1-4), h...

Elektriska Ukulele med tonkontrollerna

I detta projekt kommer vi att elektrifiera vår ukulele!Resultatet av denna ändring av ukulele gör det möjligt att koppla in instrumentet direkt till en förstärkare eller en mängd effekter och bearbetning pedaler. Vi kommer också att lägga en styrenhe...

Bygga en lugged cykel med en CNC dirigeras Rama in jiggernaut

detta Instructable är presenteras av Mixed Media Engineering LLC och visar processen för att bygga en lugged cykelram med "The Jiggernaut" en CNC dirigeras, flat pack cykel ram jigg. Vi kommer att ge dig genom alla steg från prepping klackarna,...

Hur man bygger en elektriska Longboard med telefonen kontroll

Elektriska longboards är awsome!TESTET BILDER I VIDEON OVANHUR MAN BYGGER EN ELEKTRISKA LONGBOARD STYRS FRÅN EN TELEFON MED BLUETOOTHUppdatering #1: Grip tape installerat, några tweaks till hastighet controller har menade jag har fått mer fart ur sty...

DIY 3D tryckta elektriska Skateboard med 1500W makt!

Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. Tja, jag ville göra samma sak, men dessa styrelser var 1500 USD, för dyrt för mig. Min diy version bara kosta mig 150$ som är 10% av kostnaden för de k...

Elkablar och programmering elektriska Imp med en LCD-skärm

bifoga en LCD till en elektrisk ImpVad är en elektrisk Imp?Det är en Wifi-anslutna processor i en super små paket. Kolla hemsidan för mer information - Elektriska ImpJag köpte Sparkfun seriell aktiverad 16 x 2 LCD - svart på grön 3.3V för att gå med...

Att gå med elektriska komponenter med gummi slangar

detta är ett enkelt sätt att fästa trådarna utan en permanent bond. Det är också billigt!Steg 1: Korrekt användning Detta förfarande inte alla omfattar, så första är att veta där det är tillämpligt. Först, är det nästan omöjligt att gå med två trådar...